Antreprenori Eveniment

Adopta o mama!

Comunitatea Mamprenoarelor din Cluj organizeaza joi, 7 martie, de la ora 10.00, la Apartament 1 Bistro&Bar, un eveniment special dedicat femeilor victime ale violentei domestice, beneficiare ale campaniei nationale ”Adopta o Mama”, initiata de Mirela Retegan.

 

Evenimentul in sine inseamna o reconectare a acestor femei la ziua de 8 martie, la ceea ce ar trebui sa insemne ea pentru o femeie: o pauza de la grijile zilnice, o iesire in oras cu fetele, la o tura de cumparaturi si o surpriza de final pentru suflet. Toate acestea le vor fi asigurate cu ajutorul partenerilor campaniei:

-membrele comunitatii Mamprenoarelor din Cluj – care au facut pachete cu ”bunatati”: genti, esarfe, cercei, bratari, etc

Oriflame Romania– cosmetice faine pentru doamne si mai faine

Apartament 1 Bistro&Bar– un pic de rasfat culinar

-organizatorii concertului ”Tu esti primvara mea” sustinut de Ad Libitum Voices (8 martie, ora 18.30, Casa de Cultura a Studentilor din Cluj-Napoca)– le vor oferi fiecareia dintre doamne un bilet

-Gasca Zurli- Mirela Retegan va veni personal sa le aduca mamelor invitatii la spectacolul din Cluj-Napoca: turneul national ”Casa Zurli”, 24 martie,  ora 17.00,  BT Arena (Sala Polivalenta)

Si mai e un partener pe care contam: VOI, cei din presa, pentru a raspandi ideea (nu neaparat pentru a participa la eveniment- caci e vorba de femei a caror identitate este, asa cum stiti, de multe ori protejata, sau mai bine sa ramana protejata), pentru a mai ajuta la strangerea unor pachete suplimentare. Pentru ca, dincolo de cele care participa la evenimentul din 7 martie, vrem sa ducem aceste pachete si mesajul in sine catre cat mai multe femei victime ale violentei domestice. De asemenea, daca stiti femei in asemenea situatii, va rog sa ne contactati!

Avem doua puncte de colectare pentru cadouri, va rugam sa le ambalati frumos si sa scrieti cate un mesaj de suflet unei mamici care trece printr-un moment greu si are nevoie de sprijin:

1) Zem Center – Str. Brancusi nr 53 –https://www.facebook.com/ZemCenter/
2) Magazinul “La Maison du Savon de Marseille Romania” – Str. Baba Novac 17 – https://www.facebook.com/maisondusavonromania

 

Iata si mesajul de la care a pornit intreaga campanie, mesajul celei care a dat startul in toata tara:

”Sunt Mirela Retegan și am ales să am grijă de mamele care au nevoie de ajutor! Intră cu mine în cea mai frumoasă campanie dedicată mamelor din România !

Adoptă o mamă! Am ales să am grijă de acele femei care au avut curajul să fugă din calea unor soți, parteneri agresivi și să se refugieze împreună cu copiii lor în Casele Apgar ale Asociației Touched România, în speranța că aici vor găsi puterea să pornească pe un drum nou în viață, pavat cu înțelegere, susținere și dragoste.

Sunt femei pentru care libertatea și dragostea au reprezentant un vis greu de atins, care ani la rând au suferit umilințe greu de imaginat, au devenit victime ale unei societăți care încurajează, încă, traiul cu agresorul.

Visul acestor mame este să aibă o poșetă, un ruj sau un parfum. Lucruri mult prea scumpe pentru a și le permite. Ciudat, dacă ne gândim câte poșete pe care nu le folosim avem în dulap sau câte zeci de perechi de pantofi nepurtați avem în debara.

Intră în cea mai frumoasă campanie dedicată mamelor din România, pregătește un pachet în care pui orice lucru nou pe care îl consideri util unei femei ( un parfum, o bluză, o pereche de pantaloni, card cadou, o zi la un centru SPA, o trusă de farduri, o geantă etc ) și care ar face-o să se simtă iubită și apreciată. Ambalează frumos pachetul, scrie o felicitare sau chiar o scrisoare pentru o mamă pe care vrei să o ajuți.

Intră cu mine în cea mai frumoasă campanie dedicată mamelor din România! Adoptă o mamă!

Detalii pe www.mirelaretegan.ro

Comunitatea Mamprenoare este un Business Hub & Accelerator, infiintat in urma cu peste 2 ani de catre Alina Bota, mama antreprenor care si-a dorit sa ofere sprijin mamelor aflate la inceput de drum, sa le incurajeze sa stea pe picioarele lor si sa le puna in contact cu alte mame cu preocupari si valori similare. Comunitatea a pornit din Cluj Napoca si s-a extins rapid in 10 orase din tara.

Related posts

La Marghita se va construi o nouă Piață Agroalimentară din fonduri europene

Traian Dan

Contracte de finanțare pentru alte 11 microîntreprinderi, prin POR, semnate la ADR Vest

Stefana Muresan

Cristian POPESCU, Partener, Popovici Nițu, Stoica și Asociații, participă la PRIA IT&C and Intellectual Property 2018, în 22 mai, la București

Ionut Oprea

Elite Business Women: Cum dezvoltăm afacerile românești?

redactia

Atlasglobal va opera din 1 august prima cursă Istanbul – Cluj-Napoca

Prima ediție a Made in Romania s-a încheiat. Transilvania și Banat reprezentate la vârf

Ligia Voro

Elite în business. Județul Mureș. Geiger Transilvania, performanță constantă în construcții

Transilvania Business

The 4th edition of the ABSL Awards will be delivered during the 2019 Gala on April 10th, at Le Château Bucharest

redactia

Sales & Marketing Conference

Transilvania Business

Shopexpert Oradea a donat 10.000 de măști Spitalului Clinic Județean Oradea

Traian Dan

Unicarm, un business de sute de milioane de euro, la 20 de ani de activitate

Stefana Muresan

România va găzdui viitoarea agenție europeană în domeniul securității cibernetice. Bucureștiul a devansat Bruxelles-ul

Ion Surdu

Primul eveniment online dedicat comerțului electronic în Republica Moldova – Pria E-Commerce Online Conference 10 iunie 2020 de la 11,30

Papuc Irina

Ambasadori la Universitatea de Vest din Timisoara

Nicolae Pop

”Digital Assembly 2019” începe mâine   

Ligia Voro

XPN Live: Antreprenoriatul și soluțiile IT în era post COVID-19

A. I.

Un tânăr a deschis în Brașov o curățătorie de încălțăminte. După Cluj și Sibiu, vrea ca brandul său să ajungă în toate orașele din țară

Ion Surdu

Conferința PRIA Competition, Cluj Napoca, 16 mai 2019

Stefana Muresan

Alianță patronală importantă constituită la Cluj Napoca

A. I.

Fundația Comunitară Oradea caută soluții locale la provocări locale

Traian Dan

Ziua Internațională a Jazzului serbată la Cluj

Conferinţa internaţională “Influenţa invizibilă”; Kevin Hogan: “Fără oamenii de vânzări, Planeta ar sta pe loc”

Stefana Muresan

Companii de top la Târgul de Cariere Oradea

Traian Dan

Conferința Linked Culture 2019 – Management și Marketing cultural

Stefana Muresan

Leave a Comment