Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

NEPI Rockcastle confirmă continuarea proiectului Târgu Mureș Shopping City

NEPI Rockcastle a confirmat în Raportul privind rezultatele financiare consolidate la 31 decembrie 2018 continuarea investiției de la Târgu Mureș. Viitorul mall va avea 41.300 mp și o valoare de peste 40 de milioane de euro. 

 

Potrivit celor scrise în raport, compania se află în procedura de obținere a autorizației de construire a mall-ului de 41.300 mp în partea de sud-est a Municipiului Târgu Mureș, mai exact pe Calea Sighișoarei.

Proiectul țintește să devină mall-ul dominant regional și să ofere unei populații estimate la 390.000 de locuitori care locuiește la circa 45 de minute distanță acces la un hypermarket întins, numeroase magazine de modă, food court și cinema cu zone de relaxare. Târgu Mureș Shopping City este închiriat deja în proporție de 30% și va avea ca ancoră un hypermarket Carrefour”, se mai arată în raport.

Proiectul va fi finalizat în semestrul doi al anului 2020 dacă vor fi obținute autorizațiile, o amânare cu un an față de data anunțată în martie 2018 la şedinţa de dezbatere publică pentru proiectul de plan – raportul de mediu elaborat pentru Planul Urbanistic Zonal „Stabilire reglementări pentru construire centru comercial, împrejmuire, branşamente şi racord utilităţi”.

Valoarea proiectului trece de 40 de milioane de euro.

Întregul raport poate fi consultat dând click pe [pdf-embedder url=”https://www.transilvaniabusiness.ro/wp-content/uploads/2019/03/Condensed-Consolidated-Financial-Results-for-the-Year-Ended-31-December-2018.pdf” title=”Raport rezultate financiare 31 decembrie 2018″]

Ligia VORO

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

NTT DATA Romania a inaugurat laboratorul de inovaţie “INNU18”

Articolul următor

PALMED solicită o dezbatere publică. Peste 90% din unităţile medicale din România sunt private

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share