Cluj Investitii IT&C Ultimele stiri

NTT DATA Romania a inaugurat laboratorul de inovaţie “INNU18”

NTT DATA Romania a anunţat astăzi inaugurarea oficială a laboratorului de inovaţie INNU18. Evenimentul marchează o nouă etapă de referinţă în angajamentul companiei de a investi în România. Acesta a fost amenajat ca un spaţiu de explorare de noi soluții, în care nevoile de business ale clienţilor pot primi răspunsuri concrete din partea specialiștilor NTT DATA Romania. Noul laborator va contribui semnificativ la creşterea eforturilor de cercetare şi dezvoltare în domeniul IT în România.

 

INNU18 oferă clienţilor un cadru specific pentru explorarea inovației prin ateliere și evenimente. Tehnologii avansate din NTT DATA Romania, NTT DATA Group și NTT Group vor fi împărtășite pentru a demonstra competențele tehnologice ale companiei și pentru a crea noi oportunități de afaceri.

 

 

Inovaţia a devenit în zilele noastre un concept tot mai sofisticat, aparent accesibil numai unui grup restrâns de specialiști, ingineri sau informaticieni. Pentru a evolua, societatea noastră are nevoie de o altă abordare a conceptului de inovaţie. Este nevoie de un efort integrat, comun de inovaţie socială. Inovaţia socială, comunitară este la îndemână fiecăruia dintre noi. Fiecare dintre noi, în propriul ecosistem, avem şansa de a inova, de a crea ceva nou, de a îmbunătăţi modul de a realiza lucrurile.Laboratorul de inovaţie al NTT DATA Romania “INNU18”,  este un demers al micro-grupului social reprezentat de angajaţii noştri. Suntem însă pregătiţi în a pune la dispoziţie acest laborator şi altor oameni tineri, dornici să inoveze şi să fie implicaţi în demersul general al inovaţiei comunitare”, a declarant Daniel Metz, CEO NTT DATA Romania.

Salut proiectul companiei NTT DATA Romania de a investi într-un spațiu de inovare și,mai ales, de a-l face accesibil comunității, pentru că acest demers este în acord cu eforturile pe care administrația le susține în ultimii ani, de a încuraja inovarea deschisă, dezvoltarea locală în ecosistem, prin abordări participative și deschise schimbării. Clujul are un viitor în măsura în care continuă să încurajeze funcționarea acestui ecosistem local și să potențeze talentele pe care le are în toate domeniile. Împreună vom găsi întotdeauna soluții la probleme, care vor fi mai rapide, mai ieftine și mai bune, decât cele pe care le putem obține separat. După cum știm, schimbarea este inevitabilă, asumarea ca aceasta să aducă comunității noastre progresul, însă, este opțională. Alături de companii care investesc în Cluj și mai ales în dezvoltarea omenilor săi, această optiune este viitorul. NTT DATA Romania aduce viitorul la Cluj acum.” a declarat primarul Emil Boc.

Digitalizarea a schimbat deja societatea. În contextul unei evoluții tehnologice continue, aceasta va fi supusă la o adevărată revoluție structurală care va schimba modelele de afaceri existente și care le va duce la un nou nivel. Pentru a lua decizii optime în afaceri, este esențial ca liderii să identifice și să înțeleagă schimbările viitoare și să determine cea mai bună traiectorie către sustenabilitate.

Grupul NTT DATA continuă să investească în cercetare și dezvoltare de servicii și produse utilizând tehnologii axate pe AI și IoT.

Inaugurarea noului laborator INNU18 a avut loc în prezenţa: Dr. Daniel Metz, CEO NTT DATA Romania, Emil Boc, Primar al Municipiului Cluj-Napoca, Yo Honma, President & CEO, NTT DATA, Keiichiro Yanagi, Senior Executive Vice President and Representative Director, NTT DATAToshi Fujiwara, Senior Executive Vice President and Representative Director, NTT DATA și Ken Tsuchihashi, Chairman of Board, NTT DATA EMEA.

NTT DATA Romania este furnizor și integrator de soluții și sisteme IT complexe având o echipă de peste 1.700 de specialiști în România și Serbia, specialiști care activează pe proiecte diverse în industriile Automotive, Banking, Manufacturing, Energy and Utilities, Public Sector, Retail, Transportation & Logistics.

Portofoliul companiei include o gamă variată de servicii precum: dezvoltare și integrare soluții software standard sau individualizate, managementul aplicațiilor și suport, testare, asigurarea calității, consultanță IT și de business, servicii de securitatea informației și infrastructură etc.

NTT DATA  – Trusted Global Innovator face parte din grupul NTT (Nippon Telegraph and Telephone), unul din liderii ICT (Information and Communication Technologies) la nivel global, cu peste 283.000 de angajați și un portofoliu larg de soluții globale de infrastructură, comunicații și servicii IT. La nivel global, NTT DATA se clasează în top 10 companii de servicii IT.

Related posts

Familia Tănăsoiu, undă verde pentru construcţia primului mall din Sibiu, investiție de 70 milioane de euro

Stefana Muresan

Cluj: Aqua Park pe 10 hectare, investiţie de 25 de milioane de euro

Stefana Muresan

Autostrada Lugoj – Deva: şoferii vor economisi 45 de minute după inaugurarea loturilor 3 şi 4

Stefana Muresan

Sectorul energetic și cel bancar, cele mai atractive pe bursă anul viitor

Stefana Muresan

O nouă revoluție pentru Dacia: Prezentarea în premieră a unei mașini de oraș 100% electrică

Papuc Irina

Previziuni Deloitte: rețele 5G private și vânzări de un milion de roboți pentru companii

Papuc Irina

Ministerul Turismului, reprezentanţe teritoriale interne în Harghita, Sibiu și Bistriţa-Năsăud

redactia

Alianţa Vestului (AVE) începe să intre în legalitate

Traian Dan

Primăria Sibiu invită firmele de construcții să participe la extinderea cu 6 ha a spațiilor verzi din oraș: contract de 13 milioane de lei

Ion Surdu

IRUM Reghin devine actor global

Stefana Muresan

Promisiuni de finanțare pentru Sala Polivalentă din Oradea și pentru stadion

Traian Dan

Transportatorii din Ardeal își vor școli angajații pe banii Europei

Nora Dumitrescu

FOTO-VIDEO: Tronsonul de autostradă Tîrgu Mureș-Iernut, aproape de recepție. Pe 4&5 mai e de lucru

redactia

Barometrul de conjunctură economică CCIFER 2018: Doar 20% dintre companii estimează condițiile de a face business în România ca fiind favorabile

redactia

Nou director la Armătura Cluj

Stefana Muresan

Rectorul UVT, apel pentru dezvoltarea durabilă a Timișoarei

Stefana Muresan

Comuna care găzduiește stațiunea Elenei Udrea și-a făcut centru turistic

Nora Dumitrescu

Antibiotice Iași donează 250.000 de lei Institutului Național de Boli Infecțioase „Matei Balș”

Ion Surdu

Guvernul a decis majorarea salariului minim în România pentru anul 2020

Papuc Irina

[Enjoy Transylvania!] Borgo Pass. The place where Stoker placed Dracula

Transilvania Business

Mureș: Green Residence face pași spre finish-line și dă consistență brandului Ideal Home (Fomco Imobiliare)

redactia

Producătorii de mobilier au birou de cercetare în Baia Mare

Nora Dumitrescu

Oradea, Brașov și Cluj-Napoca, cele mai bune servicii de transport

Stefana Muresan

CNAIR promite finalizarea loturilor 3 și 4 din Lugoj – Deva

Stefana Muresan

Leave a Comment