Eveniment IT&C

Călin Biriș: Peste 600 antreprenori și manageri din Cluj și Mureș interesaţi să își crească afacerea prin marketing online

Românii cumpără zilnic produse de pe internet în valoare de milioane de euro. Cu toate acestea, sub 10% dintre companiile din România dețin un magazin online, conform Asociației Române a Magazinelor Online (ARMO) și doar 45% dintre afacerile românești au un website, conform datelor oferite de Institutul Național de Statistică. 

 

Cele mai accesate website-uri de către români au peste 10 milioane de vizitatori unici în fiecare lună. Practic, peste jumătate dintre români navighează pe internet pentru a se informa și pentru a face achiziții.

Ținând cont de acest context favorabil, tot mai mulți antreprenori și manageri vor să construiască o prezență profesionistă în online pentru afacerile lor.

Sunt multe instrumente de online, care folosite în mod haotic te pot ține ocupat sau ocupată toată ziua, iar la final rezultatele să fie cu minus. O altă problemă de care se lovesc marketerii cât și antreprenorii, este că nu au timp și competențe suficiente pentru a face tot ce este necesar în marketing online. Este dificil (dar nu imposibil) să fii mereu la curent cu schimbările în marketing și să ai o promovare eficientă”, spune Călin Biriș, expert în marketing online.

Călin Biriș, va susține în Cluj-Napoca (6 Martie) și Târgu-Mureș (7 Martie) cursul “Crește-ți afacerea! De la buget la vânzări online” un eveniment pentru antreprenorii și managerii de marketing și vânzări și PR care își doresc să învețe cum să obțină notorietate și clienți din online.

Peste 550 de participanți s-au înscris deja la cele 2 ediții din Cluj și Târgu-Mureș cu scopul de a învăța ce trebuie să facă pentru a avea un Marketing Online eficient, care să le aducă mai mulți clienți. Dacă vrei să afli exemple din experiența practică de peste 10 ani în domeniu al trainerului Călin Biriș, înscrie-te la una din cele 2 ediții din această săptămână.

Înscrierea este gratuită, însă locurile sunt limitate. Pentru mai multe detalii despre eveniment şi înscrieri: https://onlinemastery.ro/evenimente

Foarte multe afaceri pierd zi de zi oportunitatea de a câștiga clienți noi pentru că nu acordă mai multă atenție canalelor de comunicare și promovare online. Spre exemplu, dacă un vad comercial foarte bun poate să aducă sute de clienți într-o singură zi pentru un magazin de îmbrăcăminte, aceeași afacere ar putea câștiga în schimb mii de clienți de pe online, mutând costurile cu chiria spațiului în promovarea produselor pe internet. De asemenea, companiile de servicii, sau cele care au clienți de business, pot să genereze în online mai mulți prospecți, mai bine calificați, pe care să-i transforme în clienți într-un timp mai scurt.

În cursul pe care îl susțin, ajut participanții să-și structureze planul pentru o prezență online profesionistă. Prezint 15 lecții valoroase de business și marketing care fac parte din cursuri contra cost. Fac acest lucru în mod gratuit pentru că doresc să participe cât mai mulți antreprenori și manageri care pot construi afaceri puternice”  spune Călin Biriș, trainerul cursului.

O dovadă că este un interes crescut pentru promovare și comerț online, sunt cei peste 4.322 de antreprenori, manageri și profesioniști din toată țara care s-au înscris la cursurile de Marketing Online organizate de Călin Biriș, în decursul anului 2018.  Dacă vrei și tu să participi la edițiile din 6 și 7 martie, din Cluj-Napoca și Târgu-Mureș încă te mai poți înscrie gratuit https://onlinemastery.ro/evenimente.

 

Din pasiune pentru marketing

 

Călin Biriș este unul dintre cei mai apreciați experți în marketing online din România și face parte din tinerii de succes 30 sub 30 premiați de Forbes România în 2015.

În prezent, este Senior Partner în agenția de marketing și comunicare Loopaa Marcom din Cluj-Napoca.

În trecut a fost director de marketing la doua dintre cele mai cunoscute branduri din online-ul românesc: Trilulilu și Zonga și a condus timp de 4 ani asociația de tineri profesioniști în marcom IAA YP Cluj.

Totodată este fondatorul programului Online Mastery (curs online de Marketing Online de la A la Z), cât și autorul Agendei de Marketing Online  (un instrument de planificare a marketingului online  și singura de acest fel din România, creată de autor de la 0, după modul de lucru specific al unui marketer online).

 

Din 2012 a susținut peste 100 de prezentări și training-uri pentru conferințe naționale, companii și ONG-uri, pregătind pe Marketing Online peste 13.000 de antreprenori și specialiști.

Related posts

BUSINESS CHALLENGE – FOR ENTREPRENEURS ONLY?

redactia

Bistrițeanul Cristian Bodnar a câștigat Premiul Nobel pentru Informatică

redactia

Trencadis, Tremend, Accesa IT Consulting şi Qualitance – în topul firmelor europene cu cea mai rapidă creştere

Stefana Muresan

WineUp Fair in Transylvania, Second Edition

Clusterele Transilvaniei pregătesc viitoarele abilități pentru industrie

Nora Dumitrescu

Fondul pentru Mediu

Transilvania Business

Academia Micilor Developeri oferă o soluție completă de business pentru investitorii în educația IT

Ligia Voro

Prima ediție a L.I.F.T. Social Media Training 2019. Despre social media, tool-ul fascinant care pune lucrurile în mișcare (I)

Ligia Voro

Timişoara Air Show 2017, cel mai mare spectacol aerian din vestul ţării

Stefana Muresan

Pria Aviation: secretele zborului

Un nou tren cu peste o sută de asistenţi sociali români a plecat de la Timişoara spre Austria

Robert Bloancă

Logicode, firmă românească specializată în tehnologia codurilor de bare, lansează o soluţie pentru IMM-urile care fac comerţ sau producţie

Stefana Muresan

“Managementul nu înseamnă doar cărți, ci și foarte multă empatie” – Daniel Metz, CEO NTT DATA Romania, după 20 de ani de business

Nicolae Pop

Asociația de afaceri Belgia-România "BEROBA" devine Cameră de Comerț Bilaterală

Ionut Oprea

Provocarile in dezvoltarea oraselor – subiect dezbatut la Cluj-Napoca de peste 300 arhitecti

Transilvania Business

Aeroportul International Avram Iancu Cluj – un secol de activitate aviatică si primul milion de pasageri în 2017

Stefana Muresan

Cities of Tomorrow #8 – New waves of urban migration acum online -1 Septembrie 2020

Papuc Irina

Angajații români preferă cardurile de masă în locul tichetelor pe hârtie

Ionel Albu

Patru start-up-uri românești concurează pentru un loc în finala celei mai mari competiţii IT pentru domeniul medical

Ion Surdu

Conferinţa internaţională “Influenţa invizibilă”; Kevin Hogan: “Fără oamenii de vânzări, Planeta ar sta pe loc”

Stefana Muresan

Punct și de la capăt: de la adversitate spre conformitate

Campionul agriculturii de precizie din Olanda, pentru prima dată în România, la forumul AGRICULTURA DE PRECIZIE

redactia

Un start-up fondat de o echipă de români dezvoltă o platformă bazată pe inteligența artificială care să ajute companiile să-și modernizeze operațiunile IT

Papuc Irina

Timișoara găzduiește Congresul Național de Ortopedie și Traumatologie, ediția a XVII-a

Stefana Muresan

Leave a Comment