Eveniment IT&C

Călin Biriș: Peste 600 antreprenori și manageri din Cluj și Mureș interesaţi să își crească afacerea prin marketing online

Românii cumpără zilnic produse de pe internet în valoare de milioane de euro. Cu toate acestea, sub 10% dintre companiile din România dețin un magazin online, conform Asociației Române a Magazinelor Online (ARMO) și doar 45% dintre afacerile românești au un website, conform datelor oferite de Institutul Național de Statistică. 

 

Cele mai accesate website-uri de către români au peste 10 milioane de vizitatori unici în fiecare lună. Practic, peste jumătate dintre români navighează pe internet pentru a se informa și pentru a face achiziții.

Ținând cont de acest context favorabil, tot mai mulți antreprenori și manageri vor să construiască o prezență profesionistă în online pentru afacerile lor.

Sunt multe instrumente de online, care folosite în mod haotic te pot ține ocupat sau ocupată toată ziua, iar la final rezultatele să fie cu minus. O altă problemă de care se lovesc marketerii cât și antreprenorii, este că nu au timp și competențe suficiente pentru a face tot ce este necesar în marketing online. Este dificil (dar nu imposibil) să fii mereu la curent cu schimbările în marketing și să ai o promovare eficientă”, spune Călin Biriș, expert în marketing online.

Călin Biriș, va susține în Cluj-Napoca (6 Martie) și Târgu-Mureș (7 Martie) cursul “Crește-ți afacerea! De la buget la vânzări online” un eveniment pentru antreprenorii și managerii de marketing și vânzări și PR care își doresc să învețe cum să obțină notorietate și clienți din online.

Peste 550 de participanți s-au înscris deja la cele 2 ediții din Cluj și Târgu-Mureș cu scopul de a învăța ce trebuie să facă pentru a avea un Marketing Online eficient, care să le aducă mai mulți clienți. Dacă vrei să afli exemple din experiența practică de peste 10 ani în domeniu al trainerului Călin Biriș, înscrie-te la una din cele 2 ediții din această săptămână.

Înscrierea este gratuită, însă locurile sunt limitate. Pentru mai multe detalii despre eveniment şi înscrieri: https://onlinemastery.ro/evenimente

Foarte multe afaceri pierd zi de zi oportunitatea de a câștiga clienți noi pentru că nu acordă mai multă atenție canalelor de comunicare și promovare online. Spre exemplu, dacă un vad comercial foarte bun poate să aducă sute de clienți într-o singură zi pentru un magazin de îmbrăcăminte, aceeași afacere ar putea câștiga în schimb mii de clienți de pe online, mutând costurile cu chiria spațiului în promovarea produselor pe internet. De asemenea, companiile de servicii, sau cele care au clienți de business, pot să genereze în online mai mulți prospecți, mai bine calificați, pe care să-i transforme în clienți într-un timp mai scurt.

În cursul pe care îl susțin, ajut participanții să-și structureze planul pentru o prezență online profesionistă. Prezint 15 lecții valoroase de business și marketing care fac parte din cursuri contra cost. Fac acest lucru în mod gratuit pentru că doresc să participe cât mai mulți antreprenori și manageri care pot construi afaceri puternice”  spune Călin Biriș, trainerul cursului.

O dovadă că este un interes crescut pentru promovare și comerț online, sunt cei peste 4.322 de antreprenori, manageri și profesioniști din toată țara care s-au înscris la cursurile de Marketing Online organizate de Călin Biriș, în decursul anului 2018.  Dacă vrei și tu să participi la edițiile din 6 și 7 martie, din Cluj-Napoca și Târgu-Mureș încă te mai poți înscrie gratuit https://onlinemastery.ro/evenimente.

 

Din pasiune pentru marketing

 

Călin Biriș este unul dintre cei mai apreciați experți în marketing online din România și face parte din tinerii de succes 30 sub 30 premiați de Forbes România în 2015.

În prezent, este Senior Partner în agenția de marketing și comunicare Loopaa Marcom din Cluj-Napoca.

În trecut a fost director de marketing la doua dintre cele mai cunoscute branduri din online-ul românesc: Trilulilu și Zonga și a condus timp de 4 ani asociația de tineri profesioniști în marcom IAA YP Cluj.

Totodată este fondatorul programului Online Mastery (curs online de Marketing Online de la A la Z), cât și autorul Agendei de Marketing Online  (un instrument de planificare a marketingului online  și singura de acest fel din România, creată de autor de la 0, după modul de lucru specific al unui marketer online).

 

Din 2012 a susținut peste 100 de prezentări și training-uri pentru conferințe naționale, companii și ONG-uri, pregătind pe Marketing Online peste 13.000 de antreprenori și specialiști.

Related posts

Fermierii Români vor fi prezenți la Pria Agriculture&Gala Fermierilor din România

Nicolae Pop

Tax & Finance Forum se mută în online! Aflați totul despre noul context legislativ și fiscal pe 17-18 iunie 2020

Papuc Irina

A 7-a ediție a salonului VINTEST București

Ionut Oprea

SAP extinde platforma SAP Cloud

Stefana Muresan

iCEE.fest: UPGRADE 100 – start în mai puțin de 24 de ore

Ligia Voro

Robot de procesare a facturilor, creat de Life Is Hard

Nora Dumitrescu

Camera D-Link HD Omna™ 180, disponibilă la vânzare

Stefana Muresan

Reducerea sancțiunilor pentru fermierii care greșesc

Transilvania Business

PACK EXPO şi EXPO SHOP: Două expoziţii B2B şi un regal de evenimente între 16 şi 19 mai la ROMEXPO

A. I.

Apare conceptul de Smart County în România

Nora Dumitrescu

INTERNATIONAL BUSINESS FORUM – eveniment-premieră în România, organizat de Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comerţ şi Antreprenoriat

Stefana Muresan

Jazz Up Sea Festival revine la Constanța cu două concerte de jazz în ultimul weekend de vară

Papuc Irina

Romina Sabou și Haute Coiffure Française România invită la prima gală de Haute Coiffure Française din România!

Stefana Muresan

24AUCTION – platforma de licitații de mărfuri online se lansează curând în România

redactia

Strategii de marketing pentru comerțul electronic al anului 2021

A. I.

Centenar 2018. Iuliu Maniu – Întoarcerea acasă

redactia

Angajații români preferă cardurile de masă în locul tichetelor pe hârtie

A. I.

UAMT Golf Cup 3’rd Edition

Ligia Voro

Prețurile pentru comunicații în UE: Cel mai scump, în Belgia, cel mai ieftin, în România

Ion Surdu

40 nations explore the future of building and construction

Ionut Oprea

Business Focus Timișoara: lideri în business și programe speciale de employer branding, inteligență emoțională și leadership

Ionut Oprea

Borodi, Brinel: „IT-ul nu mai este doar o utilitate!”

Americanii de la Cognizant instruiesc în IT tinerii din Baia Mare

Nora Dumitrescu

Despre responsabilitate socială și sustenabilitate, la cea de-a 7-a ediție a CSR OVERVIEW 2019

Papuc Irina

Leave a Comment