Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Producătorul de vin Cramele Recaş trimite zece milioane de litri de vin la export

Cramele Recaş, unul dintre cei mai mari producători de vinuri de pe piaţa românească, trimite la export aproximativ 10 milioane de litri de vin, în ţări precum Japonia, Marea Britanie, Germania sau Statele Unite ale Americii, după cum a spus pentru ZF Răzvan Jurca, marketing manager Cramele Recaş.

„Avem creştere frumoasă, suntem „made in România“. Cumpăraţi produse româneşti şi beţi vin românesc. Am devenit în vreo 15 ani cel mai mare exportator de vinuri din România, exportăm pe pieţe mature, ajungând la aproximativ 10 milioane de litri. Aceeaşi pondere de vin o desfacem pe piaţa românească“, a spus Răzvan Jurca, pentru sursa citată.

Compania Cramele Recaş exploatează o suprafaţă de peste 1000 de hectare de viţă- de-vie. Cramele Recaş au devenit în timp unul dintre principalii producători de vin din România, exportator renumit în Europa şi câştigător de numeroase premii la cele mai importante concursuri de profil naţionale şi internaţionale.
Cramele Recaş au dezvoltat branduri pentru bugete mai mici – Schwaben Wein – cât şi pentru consumatorii mai pretenţioşi – Castel Huniade, Cocoşul dintre vii, Sole, Selene, Solo Quinta şi Cuvee Uberland.
Nu departe de Timişoara, la 24 de kilometri, pe ruta DN6/E70, Cramele Recaş pun la dispoziţie şi un program de vizită al planţatiei şi al cramei, alături de degustări de vin în adâncul hrubelor, vechi de peste 50 de ani. Programul presupune: vizitarea plantației de viţa-de-vie cu prezentarea tehnologiei de cultură; vizitarea complexului de vinificaţie cu prezentarea fluxului tehnologic; vizitarea hrubei, prezentarea procesului de fabricare şi prezentarea expoziţiei de vinuri îmbuteliate şi degustarea vinurilor cu prezentarea tehnicii de degustare.
Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Clujul va avea o bază de agrement de 43 mil. euro, pe 12 hectare de teren

Articolul următor

Vinurile de Jidvei premiate cu 15 medalii de aur și argint la 3 concursuri internaționale

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share