Auto Cluj Ultimele stiri

Compania clujeană Masterfol, singura din Europa care a primit recunoașterea liderului mondial în aplicarea foliilor auto

Masterfol, singura firma din Europa care a primit recunoașterea companiei americane Eastman Chemical Company devenind partener Select Pro, montează cele mai moderne folii Stratos.

Compania clujeană Masterfol, specializată în montarea foliilor auto, este singura din Europa care a primit recunoașterea companiei americane Eastman Chemical Company, lider mondial al industriei, devenind partener Select Pro.

Eastman Chemical Company, producatorul folii LLumar a dezvoltat o nouă generație de folii auto folosind ultima tehnologie cu nanoparticule de ceramică numită Stratos Hybrid Marix, prin care nivelul de protecție solară ajunge la un nivel nemaiîntâlnit până acum.

Aceste folii ultramoderne sunt, însă, puse la dispoziția unui număr restrâns de montatori, care sunt verificați înainte de producătorul foliilor din SUA.

”Eastman Chemical Company a creat parteneriatul Select Pro, prin care a fixat o serie de condiții ce trebuie îndeplinite de către o companie pentru a putea monta aceste folii pe autovehicule. Astfel, se verifică cu foarte mare atenție calitatea lucrărilor, procedurile din firmă, calitatea tratării clienților, spațiile de primire și cele de lucru, condițiile de lucru, PR-ul de care se bucură firma montatoare în zona sa de influență. De asemenea, se ține cont și de rulajul mare de folii din anul anterior. După 18 ani de activitate am primit recunoașterea activității noastre de la Eastman Chemical Company și am semnat parteneriatul Select Pro. La ora actuală suntem singura companie din Europa cu care Eastman Chemical Company a semnat un astfel de parteneriat, iar Cluj-Napoca este singurul loc din Europa unde se pot monta foliile Stratos”, a declarat Iosif Salak, directorul general Masterfol.

Respectarea condițiilor impuse de Eastman Chemical Company se verifică anual, iar autorizația care permite montarea foliilor Stratos, respectiv statutul de partener Select Pro, se poate retrage oricând dacă acestea nu mai sunt respectate.

”Suntem mândri de performanța atinsă, de faptul că și în România se poate face performanță. De ce este important acest parteneriat pentru noi? Pentru că scopul nostru a fost întotdeauna să asigurăm oamenilor condiții cât mai bune pentru călătoriile cu mașina. Am fost preocupați, de fiecare dată, ca aceștia să beneficieze de protecție solară, intimitate și siguranță. Și, desigur, mașinile clienților noștri să fie mai estetice și mai sigure. Clienții noștri trebuie să știe că doar la Cluj-Napoca se pot monta foliile ultramoderne Stratos, înaintea țărilor din Vestul Europei, folii de care beneficiază acum și clujenii, nu doar cei care locuiesc în SUA”, a adăugat Iosif Salak.

Foliile auto sunt produse în primul rând pentru a asigura protecție solară persoanelor aflate în mașină, pe lângă celelalte avantaje cum ar fi intimitate, aspect estetic îmbunătățit, siguranță la spargerea accidentală a geamului.

”Dacă există o cale, o metodă prin care putem asigura clienților noștri o protecție solară și mai bună în interiorul mașinii, considerăm că este datoria și obligația noastră să facem totul ca această super folie Stratos să ajungă și la ei, pentru a le oferi performanță adevărată”, a completat directorul general al Masterfol.

Compania Masterfol a început aplicarea foliilor auto în anul 2000, fiind printre primele ateliere din țară care aplică folii profesionale. Din anul 2015 activitatea s-a mutat într-un sediu modern, construit pe teren propriu cu ajutorul fondurilor europene, al unor credite și al fondurilor proprii. Masterfol, partener special al mărcii de folii auto LLumar, a avut în anul 2018 o cifră de afaceri de aproape un milion de euro.

Related posts

Valentin Mărginean sau noua revoluție verde a agriculturii mureșene

Stefana Muresan

Satu Mare: Al treilea pod se licitează din nou. Aproape 150 milioane lei, fără TVA

Stefana Muresan

Instant Factoring: Volumul solicitărilor de finanțare a crescut de cinci ori S1 2019

Ligia Voro

Studiile de fezabilitate pentru cele trei spitale regionale, gata la sfârşitul acestui an

Stefana Muresan

Automobile Bavaria aduce Volkswagen Autovehicule Comerciale

Stefana Muresan

MedLife – cifră de afaceri pro-formă de aproape 197 mi. lei în T1, în creştere cu 34%

Stefana Muresan

Tunel de 1,35 km pe autostrada Sibiu – Pitești. Licitație pentru un tronson de 9,8 km între Tigveni și Curtea de Argeș

Stefana Muresan

„Digitalizarea României începe să se descentralizeze”. Prima discuție despre crearea centrelor de inovare digitală

Ion Surdu

ABSL digital forum 2020

Ionut Oprea

Transportatorii: e bine că s-a suspendat rambursarea creditelor

Nora Dumitrescu

Terapia va sponsoriza Universitatea Cluj

Nora Dumitrescu

Arc Parc Industrial intră în piața rezidențială

Nora Dumitrescu

Fosta fabrică Flacăra din Cluj, transformată

Ligia Voro

Principalele economii ale românilor se duc spre cumpărarea unei case

Traian Dan

Cetatea Oradea va găzdui spectacolele teatrelor și concertele Filarmonicii

Traian Dan

Industria de fashion în România: provocări și perspective

Ligia Voro

INCESA, hub modern de cercetare la Craiova realizat cu fonduri europene, investiție de 10 mil. euro

Stefana Muresan

Dobânzi de până la 4,75% prin titlurile de stat lansate de Ministerul Finanțelor

Traian Dan

Orașele românești au adus România în clubul țărilor dezvoltate

redactia

CSi aduce în România soluții pentru proiectare în construcții

A. I.

Rectorul UBB, Ioan Aurel Pop, noul preşedinte al Academiei Române

Stefana Muresan

Ciugud continuă să atragă investitori: două noi fabrici se vor deschide până la sfârșitul anului

Papuc Irina

Producatorul brânzeturilor Torockoi din Alba a obținut rezultate mai bune cu ajutorul unui pachet de softuri pentru managementul integrat al afacerii

Papuc Irina

Farmacist de 27 de ani din Alba Iulia face concurenţă marilor companii

Stefana Muresan

Leave a Comment