Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

BERD, Allianz-Tiriac Asigurări și Kompass împărtășesc idei de business managerilor din România

Liderii unor companii și instituții cu success internațional, precum Banca Europeană de Reconstrucție și Dezvoltare (BERD), Allianz-Tiriac Asigurări și Kompass vor prezenta idei de dezvoltare a firmelor și angajaților din România, într-o serie de conferințe intitulată Business Evolution – Next Level.

Întâlnirile dintre managerii multinaționalelor și oamenii de afaceri vor avea loc în 6 orașe (Târgu-Mureș, Ploiești, Sibiu, Craiova, Galați și București), începând din luna martie până în octombrie.

Alături de liderii multinaționalelor pe scenă vor urca și consultanți privați și profesioniști ai unor IMM-uri de succes care vor prezenta idei de business pentru firme.

Prima conferință va fi în Târgu-Mureș, în 27 martie, la Hotel Privo, unde sunt invitați să se înscrie managerii din departamente cheie ale companiilor: IT, Vânzări, HR, Marketing, Financiar, Achiziții, Logistică etc.

Înregistrarea participanților este deschisă până pe 26 martie la acest link și este gratuită pentru doi reprezentanți ai aceleiași companii.

Seria de conferințe Business Evolution – Next Level este organizată de Doingbusiness.ro în parteneriat cu instituții locale și companii naționale. Evenimentele oferă companiilor și managerilor acestora oportunitatea de a afla noutăți relevante și utile pentru a se dezvolta.

„Nevoia de învățare perpetuă combinată cu deprinderea unor tactici și accesul la instrumentele potrivite contribuie substanțial la succesul oricărei afaceri. Rolul conferințelor Business Evolution – Next Level – este de a sprijini mediul de afaceri cu expertiză și soluții validate, pe de-o parte, și de a crea noi relații de business între cerere și ofertă, pe de altă parte. Networking-ul de calitate este o altă componentă prețioasă alături de cunoaștere, în cadrul întâlnirilor”, a explicat Dumitru ION, CEO Doingbusiness.ro

Agenda și detalii privind Business Evolution – Next Level se pot găsi pe Doingbusiness.ro, la rubrica Evenimente.

 

Doingbusiness.ro integrează un portofoliu de publicații premium, evenimente de business, soluții digitale, instrumente și strategii pentru toate tipurile de companii din România.

Printre cele mai renumite servicii prestate de echipa Doingbusiness.ro se află cele de Direct Marketing, Data Consultancy & Integration și Content Strategy Production.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Therme București obține cel mai înalt nivel de certificare LEED® pentru o construcție nouă

Articolul următor

Universitatea Tehnică din Cluj anunţă o nouă ediţie a Salonului Internaţional al Cercetării, Inovării şi Inventicii – PRO INVENT

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share