Eveniment

Conferințe, un panel unic în țară și peste 40 de companii la Târgul de Cariere IT de la Cluj

Târgul de Cariere IT, cel mai mare eveniment de recrutare din domeniul IT, se desfășoară în 15 și 16 martie 2019, între orele 11-19:00, la BT Arena din Cluj-Napoca.

Peste 40 de companii vor fi prezente la eveniment, iar printre cele mai importante se numără: Steelcase, FME, Riverbed, Magneti Marelli, Tropeum, Take Off Labs, Halcyon Mobile,  MindMaze, Metro Systems, Elflein Transport & Logistik, Siemens și PitechPlus. Angajatorii pun la dispoziția celor interesați de eveniment locuri de muncă precum Senior Java Developer, QA Engineer sau Senior Embedded Linux Software Engineer.

Printre noutățile ediției se numără Cluj Tech Society Conference, o conferință axată pe Artificial Intelligence, Machine Learning și Internet of Things, cu speakeri din România și străinătate. Klevis Ramo, Francesco Romano, Karthik Mutuswamy și Răzvan Florian sunt câțiva dintre speakerii confirmați. Cluj Tech Society Conference va însuma o serie de activități cu acces liber, iar participanții la eveniment pot câștiga bilete pentru TedXCluj, dar și alte premii. Tot în cadrul conferinței va avea loc o dezbatere pe tema „Are we ready for AI?”, în cadrul unui panel unic în țară, cu speakeri din diverse domenii. Este pentru prima dată când, în cadrul unei conferințe din România, se realizează un panel pe baza inteligenței artificiale, din punctul de vedere al unor specialiști din variate domenii de activitate. Partea cu adevărat inedită a panel-ului este faptul că invitații și publicul vor fi transpuși în diferite situații din viitor, viitor care, inevitabil, va fi modelat de inteligența artificială. Astfel, speakerii vor rezolva spețe axate pe evoluția tehnologiei. Printre cei care vor veni cu soluții la scenariile create se numără expertul în Inteligența Artificială Alin Turcu, domnul profesor universitar Daniel David (de la Facultatea de Psihologie, din cadrul UBB), medicul rezident Zaki Milhem, avocata Xenia Burghelea și antreprenorul și specialistul în resurse umane, Eugeniu Gîrlă.

Cluj Tech Society Conference include și o secțiune numită Entrepreneurial Mythbusters. Antreprenori din domeniul IT vor povesti despre business-urile începute, provocările întâmpinate și metodele prin care poți să reușești chiar și când variantele păreau că nu mai există.

O altă noutate a ediției este prezența celor de la BattleLab Robotica, un proiect inițiat în cadrul Facultății de Inginerie Electrică din cadrul Universității Tehnice din Cluj-Napoca.

Cei mai pricepuți programatori pot obține o oportunitate de internship la compania Siemens.

Recrutarea se face într-un mod inteligent, prin intermediul unei aplicației prezentate în parteneriat cu eJobs România. Cei interesați de participarea la eveniment sunt sfătuiți să-și instaleze aplicația eJobs pe telefonul mobil și să vină pregătiți cu CV-ul gata întocmit în aplicație. În doar câteva clipe, CV-ul lor este tipărit sub forma unui QR code, care ulterior va fi scanat de companiile prezente la Târgul de Cariere IT.

Târgul de Cariere IT reunește în fiecare sezon aproximativ 5.000 de persoane interesate de acest domeniu, iar interacțiunea directă dintre candidați, angajatori, speakeri și gameri are potențialul de a transforma ideile fiecăruia într-o sursă de inspirație pentru noi proiecte și dezvoltarea comunității de IT din România.

 

Related posts

O singură săptămână ne mai desparte de ediția cu numărul 47 a Sibiu Jazz Festival.

Raluca Ursu

Muzeul Țării Secașelor din Miercurea Sibiului

Stefana Muresan

Clujul, premiul european pentru inovare

Stefana Muresan

Best of FMCG

Transilvania Business

Gala PRIA Women in Agriculture: 22 martie 2018

Stefana Muresan

Banat IT Autumn Barbeque 2017 – networking și distracție

Stefana Muresan

Inscrieri la Safety Awards, editia a II-a

Ionut Oprea

Cluj-Napoca: Sistem de colectare a deșeurilor plutitoare, o premieră în România, în faza de receptie

Stefana Muresan

Acţionarii AAGES – 5,49 milioane lei din vânzarea a 15% din companie

Stefana Muresan

Prima conferință online destinată agriculturii în Republica Moldova, LIVE pe 25 iunie 2020 de la ora 11:30

Papuc Irina

Agraria își deschide porțile, din nou, în Parcul Industrial Tetarom III din Jucu

Stefana Muresan

Cluj Business Days 2017

Ionut Oprea

IAA 2017: Continental organizează patru competiții pe tema tendințelor în mobilitate

Stefana Muresan

Michael Dörr, Fermierul Anului în Germania, Speaker RALF 2017

Stefana Muresan

CONAF și Federația de Petrol și Gaze aduc conferința Pactul de Muncă la Cluj-Napoca

Ligia Voro

Groupama: Mobilitatea viitorului depinde de comportamentul în trafic al șoferilor

A. I.

Sibiu Feeric Fashion Week de 10

Ionut Oprea

The Woman 2019: Manageri ai oamenilor care au pus valorile in prim plan

Stefana Muresan

Conferința Aircaft Safety and Avionics – 27 februarie 2019, Aeroportul Băneasa

Stefana Muresan

Incepe Transylvania Horse Show, a sasea editie

Speakerii L.I.F.T. 2019: Călin Ştefănescu, antreprenor

Ligia Voro

Se deschide cel mai mare magazin de modă din Transilvania

Nora Dumitrescu

Discover how can DATA boost business growth & employee engagament!

Ionut Oprea

AUTOMOTIVE EXPO & B2B MEETINGS 2021: Physical & Virtual

redactia

Leave a Comment