Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Bistriţa: 35 de proiecte cu finanţare europeană, în valoare de 100 mil. euro

Primăria municipiului Bistrița a elaborat  35 de proiecte cu finanţare europeană prin POR 2014-2020, cu o valoare de aproximativ 100 de milioane euro.

„Din aceste 35 de proiecte, 20 sunt cu contracte de finanţare semnate, inclusiv acestea, totalizând 43,6 milioane euro. Sunt în fază de contractare 7 proiecte, acestea fiind la Autoritatea de Management, care este organizată în cadrul MDRAP”, a declarat Creţu, potrivit Rasunetul.

Potrivit acestuia, în fază de precontractare sunt patru proiecte cu  o valoare de 2,5 milioane euro şi în fază de evaluare alte patru proiecte, cu 11,6 milioane euro.

   „De departe, cel mai bine stăm la Axa 3.1, unde vin 11 proiecte. E vorba de reabilitarea blocurilor de locuinţe. Din 11 proiecte care totalizează 74 de blocuri, pentri 10 proiecte avem încheiate contracte de finanţare, mai avem unul singur – Bistriţa 15, care sunt convins că în această lună se va semna şi vom primi şi insigna de premianţi la Axa 3.1, pentru că de departe suntem cei mai buni”, a precizat Ovidiu Creţu.

Total
9
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Articolul anterior

NTT, 52 de ani de activitate

Articolul următor

Ce ar trebui să știi despre campania „Te răcorești și reîmpădurești”

Citește și:
Zi de Zi știri ecoomice:
Total
9
Share