Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Bitdefender are un nou director financiar

Producătorul de soluţii de securitate cibernetică Bitdefender a anunţat, miercuri, numirea irlandezului John Stynes, un manager cu aproape două decenii de experienţă în companii de tehnologie listate la bursă, în poziţia de director financiar (CFO).

 

John Stynes se alătură Bitdefender din funcţia de CFO al Verifone pentru Europa şi Rusia, unde a avut un rol în procesul de transfomare a departamentului financiar, de observaţie strategică a businessului şi de relaţia cu investitorii din Europa. Activitatea sa a permis companiei să se delisteze de la bursă şi să devină companie privată în august 2018, potrivit Bitdefender.

Anterior, Stynes a fost director financiar adjunct al producătorului de electronice TT Electronics, un business listat pe bursa de la Londra, unde a fost membru al echipei care administrează relaţia cu investitorii, băncile şi consiliul de administraţie. El şi-a petrecut cea mai mare parte a carierei la Cisco, punând bazele Cisco Capital and Treasury, implementând procesul de raportare SOX şi evoluând până în poziţia de CFO pentru Europa de Nord, Regatul Unit şi Irlanda.

”Mă bucur să mă alătur echipei Bitdefender în această perioadă de transformare şi de creştere accelerată. Am sesizat un potenţial enorm al industriei de securitate informatică pentru viitorii ani, iar Bitdefender are o poziţie solidă în această piaţă câtă vreme peste 38% dintre soluţiile de securitate şi utilizatorii acestora folosesc deja tehnologiile sale premiate”, a spus John Stynes.

Fostul CFO, Niculae Dincă, va continua să fie parte a echipei de management a departamentului financiar şi îl va sprijini pe Stynes în perioada de tranziţie.

”Dincă a condus în ultimul deceniu finanţele Bitdefender, o perioadă de expansiune susţinută a businessului, cu multiple runde de finanţare din partea investitorilor. Stynes completează linia de top management a Bitdefender formată din Florin Talpeş, CEO, Bogdan Irina, director operaţional, Bogdan Dumitru, director tehnic, şi Rareş Ştefan, director de strategie. În ultimii trei ani, compania a dezvoltat semnificativ echipele sale enterprise şi corporate din Europa şi Statele Unite ale Americii”, se arată în comunicat.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Fermierii români din Banat vor fi premiați în cadrul Conferinței PRIA Agriculture care va avea loc la Timișoara în 10 aprilie 2019

Articolul următor

Produse 100% românești au ajuns în Qatar la unul dintre cele mai mari târguri agricole din lume

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share