Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Lotul 1 al autostrăzii Sebeş-Turda, gata până la sfârşitul anului

Ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, a declarat joi, la Alba Iulia, că lotul 1 al autostrăzii Sebeş-Turda va fi gata până la sfârşitul anului.

Ministrul Transporturilor a menționat că a primit asigurări similare şi din partea constructorului lotului 2, însă în acest caz doreşte să aibă o discuţie cu antreprenorul la sediul ministerului, săptămâna viitoare, potrivit Agerpres.

Ministrul a spus că este nemulţumit de felul în care s-a mobilizat constructorul pe lotul 2, el adăugând că deşi plăţile sunt efectuate la zi, antreprenorul are probleme legate de plata subcontractorilor români.

“Prima dată am vizitat lotul 2 al autostrăzii Sebeş-Turda. Am avut o discuţie puţin mai dură cu constructorul acestui lot pentru că am văzut că nu s-a mobilizat aşa cum i-a spus să o facă la prima vizită. Deşi plăţile sunt la zi pentru acest antreprenor, înţeleg că sunt anumite probleme legate de plata subcontractorilor. Este inadmisibil şi nu voi tolera, sub nicio formă, ca în condiţiile în care antreprenorul general este plătit la zi, să nu plătească firmele româneşti”, a spus ministrul Transporturilor, într-o conferinţă de presă.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Ștefan-Radu Oprea: ”Trebuie să ne promovăm nu doar produsele, ci și valorile”

Articolul următor

Clujul va putea accesa direct fonduri europene

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share