Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Arad: 50 de fermieri își comercializează produsele sub brandul Zarand – Bun ca pe vremuri

Peste 50 de fermieri din Petriş, ju­de­ţul Arad, s-au adunat sub brandul Zarand – Bun ca pe vremuri- să producă şi să comercializeze produsele din zonă pe piaţa regională, scrie Ziarul Financiar.Conceptul Lapte şi Miere, prin care fermierii realizează pro­duse api­cole, a pornit de la princi­piul comer­ţului echitabil, cu scopul de a ob­ţine condiţii comerciale mai bune pen­tru produsele rezultate din agricultură.

”Investiţia iniţială a fost făcută de Aso­ciaţia Zarand în parteneriat cu Fauna & Flora International din Marea Britanie, iar Poieniţa Zarand a fost be­ne­ficiarul clădirii (centru multi­func­ţio­nal – n. red.) şi al echipa­men­tului, care au fost donate comunităţii. Pentru a în­cepe activi­tatea, compania a avut ne­voie de aproximativ 20.000 lei pentru achizi­ţionarea materiei prime, a mate­ria­lelor de ambalare şi pentru distri­buirea produselor către magazi­nele par­te­nere”, a spus Mihály László Árpád, administratorul companiei Poieniţa Zarand, citat de ZF. Firma a fost înfi­inţată în 2016 de Asociaţia Fermierilor din comuna Petriş.

Până în prezent sunt 50 de fermieri asociaţi, iar până la finalul anului Mihály László Árpád spune că se aşteap­tă ca toţi apicultorii din zona Zaran­dul de Est, aflat la 45 de kilo­metri distanţă de Arad, să îşi poată comercializa mierea sub brandul Zarand – Bun ca pe vremuri.

Sursa Foto: Facebook Asociatia Zarand

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Armata vrea 45 de elicoptere produse de Airbus la Ghimbav

Articolul următor

Noutăți în managementul eficient al lanțului de aprovizionare la Supply Chain & Logistics Forum & Expo, Cluj-Napoca

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Distribuție Energie Electrică România (DEER) Cluj, cel mai mare distribuitor național de profil, a organizat proiectul educativ “Școala Altfel cu Micul Energetician”, proiect care face parte din campania sa educativă.
Citeste mai mult

DEER predă energetica viitoarelor generații

3.000 de elevi din ciclul primar de învățământ învață despre energie în cadrul proiectului educativ. Distribuție Energie Electrică…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share