Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Turda va avea un drum cu 4 benzi, din bani europeni

Strada Alexandru Ioan Cuza din Turda va fi transformată în drum cu 4 benzi, câte 2 pe fiecare sens de circulație. Modernizarea drumului se va face prin Planul de Mobilitate Urbană al municipiului Turda, cu ajutorul căruia s-a reușit semnarea unui important contract cu finanțare europeană, prin intermediul căruia se vor asfalta toate arterele principale din municipiu.

Planul prevede și  câteva soluții în ceea ce privește fluidizarea traficului, mai ales în ceea ce privește ieșirea spre Cluj-Napoca, informează turdanews.net.

„Pe mine ce mă încântă este faptul că arterele principale ale orașului sunt prinse pe Planul de Mobilitate Urbană Durabilă al Primăriei Turda, adică vor fi reabilitate pe bani europeni. Sunt prinse arterele principale cum ar fi și Cuza Vodă. Cu Strada Cuza Vodă noi vrem să realizăm o variantă de ieșire rapidă din oraș, pe patru benzi, începând de la intersecția de la Spitalul Municipal, până la ieșirea din Turda”, a declarat primarul Cristian Matei.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Ambasadorul Italiei în România, la Cluj: Românii, cea mai numeroasă comunitate de imigranți din Italia

Articolul următor

UMFST Târgu Mureș va școlariza studenți în Germania

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Distribuție Energie Electrică Romania (DEER), lider național în distribuția de energie electrică, a pus în funcțiune asistentul virtual ChatVolt. 
Citeste mai mult

DEER a lansat asistentul virtual ChatVolt

Chatbot-ul activat de societatea clujeană va oferi informații rapide și actualizate privind întreruperile în alimentarea cu energie electrică.…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share