Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Maurer Imobiliare, proiect național de anvergură

Maurer Imbiliare, companie care și-a pus amprenta într-un mod pozitiv în ultimii ani pe piețele din mai multe orașe ale țării, a obținut premiul special la categoria ”Proiect național de anvergură” in cadrul Galei Profesioniștilor în Imobiliare.

Orașele în care Maurer Imobiliare ”construiește visurile românilor” și care s-au așezat în ultimul timp pe harta extinderii companiei la nivel național vor purta amprenta acestei companii prin proiectele demarate aici. Acestea vor transpune, întru totul, valorile promovate de această companie până în prezent în orașe precum Brașov și Sibiu.

Orașul Constanța se bucură de prezența companiei pe piața imobiliară din anul 2017 odată cu demararea proiectului Maurer Residence Constanța, care va însemna ”acasă” pe malul mării pentru locuitorii orașului dar poate fi luat în considerare și ca investiție într-o casă de vacanță pe litoral.

În anul 2018 s-au așezat pe harta extinderii companiei la nivel național alte două orașe importante de pe teritoriul țării: orașul Târgu Mureș în care se va construi un alt ”oraș din interior orașului” – ansamblul rezidențial Maurer Residence Târgu Mureș și orașul Cluj care va găzdui o clădire emblemă a orașului – Maurer Panoramic.

Simon Maurer, fondatorul companiei Maurer Imobiliare a declarat: ”Suntem mândri de evoluția noastră de până acum și suntem încrezători că, mai presus decât forța, determinarea și implicarea umană răspunzătoare pentru ceea ce suntem noi în momentul de față este forța Divină. Pentru oricare pas pe care l-am făcut înainte îi suntem pe deplin recunoscători divinității. Fără credință nimic nu ar fi fost posibil.”

Sursa foto: maurerimobiliare.ro

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Conferința PRIA Competition, Cluj Napoca, 16 mai 2019

Articolul următor

România va avea o băncă națională de sânge, plasmă umană și celule stem

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share