Brașov Constanța Mureș Real Estate

Maurer Imobiliare, proiect național de anvergură

Maurer Imbiliare, companie care și-a pus amprenta într-un mod pozitiv în ultimii ani pe piețele din mai multe orașe ale țării, a obținut premiul special la categoria ”Proiect național de anvergură” in cadrul Galei Profesioniștilor în Imobiliare.

Orașele în care Maurer Imobiliare ”construiește visurile românilor” și care s-au așezat în ultimul timp pe harta extinderii companiei la nivel național vor purta amprenta acestei companii prin proiectele demarate aici. Acestea vor transpune, întru totul, valorile promovate de această companie până în prezent în orașe precum Brașov și Sibiu.

Orașul Constanța se bucură de prezența companiei pe piața imobiliară din anul 2017 odată cu demararea proiectului Maurer Residence Constanța, care va însemna ”acasă” pe malul mării pentru locuitorii orașului dar poate fi luat în considerare și ca investiție într-o casă de vacanță pe litoral.

În anul 2018 s-au așezat pe harta extinderii companiei la nivel național alte două orașe importante de pe teritoriul țării: orașul Târgu Mureș în care se va construi un alt ”oraș din interior orașului” – ansamblul rezidențial Maurer Residence Târgu Mureș și orașul Cluj care va găzdui o clădire emblemă a orașului – Maurer Panoramic.

Simon Maurer, fondatorul companiei Maurer Imobiliare a declarat: ”Suntem mândri de evoluția noastră de până acum și suntem încrezători că, mai presus decât forța, determinarea și implicarea umană răspunzătoare pentru ceea ce suntem noi în momentul de față este forța Divină. Pentru oricare pas pe care l-am făcut înainte îi suntem pe deplin recunoscători divinității. Fără credință nimic nu ar fi fost posibil.”

Sursa foto: maurerimobiliare.ro

Related posts

Primer Electro, Centrul de Sticlă a împlinit 20 de ani!

Stefana Muresan

Investițiile la fabrica de bere de la Brașov continuă: Japonezii de la Asahi vor să construiască o nouă secție de îmbuteliere

Papuc Irina

Panel central Cities of Tomorrow #6

Ionut Oprea

Leave a Comment