Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Alba: Comuna Ciugud, proiect revoluționar

Cetățenii din satele comunei Ciugud își pot plăti taxele și impozitele locale cu ajutorul unor automate electronice de plată. Ciugudul este singura primărie de comună din România în care cetățenii își pot plăti taxele și impozitele locale prin intermediul acestor sisteme de tip „self pay”, scrie Alba24.

La nivel național, doar Primăria Sectorului 4 al Municipiului București a mai implementat un asemenea sistem.

Primăria Ciugud lansează campania „O primărie fără hârtii, o primărie aproape de cetățeni” prin care își dorește să organizeze la nivel național o dezbatere serioasă pentru informatizarea administrațiilor publice din România.

Potrivit primarului Gheorghe Damian, Ciugudul își propune să ofere cetățenilor posibilitatea de a obține on-line toate actele de care au nevoie, iar în activitatea curentă hârtia să fie înlocuită de administrarea electronică a documentelor.

Total
26
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Buget de peste 17 mil. euro pentru programul lapte, fructe și legume în șoli

Articolul următor

Ministerul Energiei alocă 113 mil. lei pentru închiderea minelor din Valea Jiului

Citește și:
Bolt este noul membru al Clusterului Transilvania IT Cluj (TITC) și singurul din acest domeniu care a intrat în comunitate.
Citeste mai mult

Bolt intră în Transilvania IT Cluster

Aplicația europeană de ride-hailing devine partener de mobilitate al organizației clujene. Bolt este noul membru al Clusterului Transilvania…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
26
Share