Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Umbrărescu, Astaldi şi Straco, cele mai mari progrese pe autostrăzi

Începerea oficială a sezonului de construcţii din luna martie a dus la mobilizări pe aproape toate şantierele de autostrăzi. Constructorul român Dorinel Umbrărescu a raportat cel mai mare progres pe Centura Bacău care include primii kilometri de autostradă din Moldova, fiind urmat de italienii de la Astaldi şi celălalt constructor român de autostrăzi, Straco, care lucrează pe Autostrada Transilvania, scrie Economica.

Centura Bacău va avea aproape 31 de kilometri, din care 16 kilometri vor fi la profil de autostradă. Un şantier deschis anul acesta este cel al Centurii Bacău, parte din Autostrada Moldovei (A7) care va lega Capitala de mari oraşe din singura provincie istorică fără autostrăzi.

Constructorul român este urmat în clasament de către italienii de la Astaldi, cu un avans de 4,85 puncte procentuale în primele trei luni pe lotul 2 din Autostrada Ogra – Câmpia Turzii (A3).

În clasament urmează celălalt constructor român de autostrăzi, Straco, care de la începutul anului a raportat un progres de 2,97 puncte procentuale pe lotul 3 din Autostrada Ogra – Câmpia Turzii (A3).

Pe a patra poziţie se situează italienii de la Impresa Pizzarotti, cu un avans de 2,09 puncte procentuale pe lotul 1 din Autostrada Sebeş – Turda (A10), potrivit sursei citate.

Şi spaniolii de la Comsa au raportat la rândul lor un progres de 1,5 puncte procentuale pe lotul 3 din Autostrada Lugoj – Deva (A1).

Foto: facebook/CNAIR – Varianta ocolitoate Bacău

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Astaldi şi Max Boegl, avans vizibil pe tronsonul Cheţani - Iernut al A3. Lotul de 17,9 km - şanse să fie inaugurat în 2019

Articolul următor

Linii de climatizare auto fabricate pentru întreaga lume, radiografiate cu raze X la Timișoara

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share