Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

AROBS planteaza duminică 5000 de puieti de arbori, în parteneriat cu CERT Transilvania

AROBS Transilvania Software, în parteneriat cu CERT Transilvania, va planta duminică, 7 aprilie 2019, 5000 de puieți de arbori în zona Tăuți,  locul unde organizatorii își doresc să crească împreună Pădurea #AROBS.

 

AROBS își continuă astfel implicarea în acțiuni de sprijin pentru comunitățile din care face parte. Compania sprijină mai multe inițiative de responsabilitate socială, evenimente sportive sau dezvoltare personală, iar balanța viață personală-viață profesională este de mare importanță pentru noi. Prin urmare, majoritatea dintre participanți vor veni însoțiți de copii la evenimentul de duminică. Voluntarii AROBS vor fi în număr de 200 de persoane, colegi din Cluj, Tîrgu Mureș și Baia Mare.


Plantarea se va desfășura între orele 09:00- 15:00 și absolut toți participanții vor primi diplome din partea organizatorilor.

 Pentru mai multe detalii:

 CERT Transilvania https://www.facebook.com/cert.transilvania/

Evenimentul Facebook https://www.facebook.com/events/639274743190333/

 

În cei peste 20 de ani de la înființare, AROBS Transilvania Software și-a dezvoltat propria linie de produse pentru piețele interne și internaționale (Optimall SFA, TrackGPS, Optimall WMS, Optimall Logistic etc.) și s-a specializat în furnizarea de soluții externalizate pentru diverse industrii, incluzând Automotive Engineering, Travel Software, Hospitality Solutions, Life Sciences, Home Automation Systems, IoT, Cloud application development – Enterprises.

În prezent, peste 800 de angajați și colaboratori lucrează în birourile AROBS din România – Cluj-Napoca, Tîrgu Mureș, Baia Mare, Arad, Suceava, Iași și București. În plus, compania are filiale internaționale în Germania, Ungaria, Republica Moldova, Indonezia și Coso By AROBS în Olanda și Belgia.

 

Total
8
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Prima audiție clujeană ”ORATORIUL DE PAȘTI” de Valentin Timaru într-un concert-eveniment unic

Articolul următor

AgroTransilvania Cluster primește cea mai importantă recunoaștere la nivel european

Citește și:
Zi de Zi știri ecoomice:
Total
8
Share