Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Search Corporation (România) şi Acciona (Spania) se bat deja pentru tronsonul de munte din autostrada Târgu Mureş-Iași

„Ziarul de Iaşi“ prezintă detalii despre licitaţia pentru realizarea studiului de fezabilitate aferent tronsonul Târgu Mureş – Târgu Neamţ. Două sunt firmele care îşi dispută lucrarea de 35 milioane lei: Search Corporation, din România, şi Acciona, din Spania. 

Două firme s-au înscris la licitaţia pentru realizarea studiului de fezabilitate aferent tronsonul Târgu Mureş – Târgu Neamţ din autostrada A8. Valoarea estimată a contractului se ridică la peste 35 milioane lei.

Purtătorul de cuvânt al Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR), Alin Şerbănescu, a declarat ieri pentru „Ziarul de Iaşi“ că firmele Search Corporation (România) şi Acciona (Spania) sunt cele două companii care au înaintat oferte pentru completarea studiului de fezabilitate aferent tronsonului Târgu Mureş – Târgu Neamţ. Acesta este şi cel mai important sector al autostrăzii A8, urmând a fi şi cel mai costisitor, întrucât presupune trecerea munţilor.

În timp ce Search Corporation a fost una dintre firmele care au întocmit studiul de fezabilitate iniţial pentru A8, Acciona tocmai a semnat cu CNAIR un alt contract pentru realizarea unei documentaţii tehnice, fiind vorba despre drumul expres Bacău – Paşcani.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Obligativitatea de raportare către ANRE, până la 30 aprilie 2019, a Declarației de Consum și serviciile reglementate de Manager Energetic

Articolul următor

Rugăminte transmisă Papei Francisc cu privire la ruinele primei biserici creştine din Transilvania

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share