Importate Infrastructura Mureș

Search Corporation (România) şi Acciona (Spania) se bat deja pentru tronsonul de munte din autostrada Târgu Mureş-Iași

„Ziarul de Iaşi“ prezintă detalii despre licitaţia pentru realizarea studiului de fezabilitate aferent tronsonul Târgu Mureş – Târgu Neamţ. Două sunt firmele care îşi dispută lucrarea de 35 milioane lei: Search Corporation, din România, şi Acciona, din Spania. 

Două firme s-au înscris la licitaţia pentru realizarea studiului de fezabilitate aferent tronsonul Târgu Mureş – Târgu Neamţ din autostrada A8. Valoarea estimată a contractului se ridică la peste 35 milioane lei.

Purtătorul de cuvânt al Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR), Alin Şerbănescu, a declarat ieri pentru „Ziarul de Iaşi“ că firmele Search Corporation (România) şi Acciona (Spania) sunt cele două companii care au înaintat oferte pentru completarea studiului de fezabilitate aferent tronsonului Târgu Mureş – Târgu Neamţ. Acesta este şi cel mai important sector al autostrăzii A8, urmând a fi şi cel mai costisitor, întrucât presupune trecerea munţilor.

În timp ce Search Corporation a fost una dintre firmele care au întocmit studiul de fezabilitate iniţial pentru A8, Acciona tocmai a semnat cu CNAIR un alt contract pentru realizarea unei documentaţii tehnice, fiind vorba despre drumul expres Bacău – Paşcani.

Related posts

Șase ofertanți pentru lucrările de la aeroportul internaţional Braşov-Ghimbav. Termen de finalizare 2020

Stefana Muresan

Spa în pregătire, lângă Hotelul Tempo din Târgu-Mureș

Stefana Muresan

B2B agenda in May

Leave a Comment