Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Interioare Inteligente la Expo Arad, în cadrul Expo Design Vest

Expo Design Vest, cea mai mare expoziție de design din vestul țării, va avea loc în perioada 10-12 mai 2019 centrul expozițional Expo Arad. Evenimentul aduce laolaltă designeri consacrati din România, producători și distribuitori de: mobilă, decorațiuni interioare, accesorii sau finisaje premium, dar va include și workshopuri și conferințe pe teme de arhitectură și design.

Aflat la prima ediție, Expo Design Vest a luat naștere dintr-o nevoie din ce în ce mai accentuată a industriei: nevoie de conexiune umană directă. Trăim într-o societate din ce în ce mai sofisticată și dinamică, în care produsele și serviciile premium sunt o categorie aparte, cu un public aparte, și – în mod evident – necesită o abordare aparte.

Sub umbrela conceptului ales pentru acest an – Interioare Inteligente evenimentul va avea două componente: una expozițională și una educațională.

Componenta expozițională aduce laolaltă firme de prestigiu din România, care prin spațiul foarte generos oferit de Expo Arad, și-au proiectat stand-uri impresionante, ce reunesc materiale și instalații în ton cu ultimele tendințe. Pentru că scopul principal al evenimentului este de a crea conexiuni între oameni aflați în diferite etape de dezvoltare, uniți de pasiunea pentru design (sub toate formele ei), procesul de comunicare și promovare vizează atragerea unui public format din practicieni consacrați, teoreticieni, specialiști, studenți la facultăți de profil sau simpli pasionați de domeniu. În virtutea acestui deziderat, componenta educațională va include conferințe, workshop-uri, acțiuni demonstrative, spații dedicate studenților, special gândite să le stimuleze creativitatea, și realizare prin parteneriate cu asociații și organizații dedicate domeniului.

Programul evenimentului este următorul:

?Vineri, 10 mai: 11.00-20.00
?Sâmbătă, 11 mai: 10.00-20.00
?Duminică, 12 mai: 10.00-18.00

Expo Arad este cel mai modern centru expozițional din regiunea de Vest a României, dispune de o suprafață totală de 24 000 mp (20 000 în exterior și 4000 în interior), dotări multimedia complete și săli de conferințe ce pot găzdui până la 650 de persoane.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Unul dintre cei mai mari producători agricoli a mai cumpărat 420 ha în Timiș de la o companie australiană

Articolul următor

1.000 de locuri de la liceu vor fi trecute la învățământ profesional

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Distribuție Energie Electrică România (DEER) Cluj, cel mai mare distribuitor național de profil, a organizat proiectul educativ “Școala Altfel cu Micul Energetician”, proiect care face parte din campania sa educativă.
Citeste mai mult

DEER predă energetica viitoarelor generații

3.000 de elevi din ciclul primar de învățământ învață despre energie în cadrul proiectului educativ. Distribuție Energie Electrică…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share