Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Unul dintre cei mai mari producători agricoli a mai cumpărat 420 ha în Timiș de la o companie australiană

Tranzacţia are o valoare de circa 3,4 milioane de euro şi duce portofoliul companiei Agro Nevada Tim, din judeţul Timiş, spre 10.000 de hectare.

Compania Agro Nevada Tim, controlată de antreprenorul român Mateiu Corvin Petru, a achiziţionat 420 de hectare de teren agricol în localitatea Ciacova, judeţul Timiş, la un preţ mediu unitar de 8.000 de euro, potrivit datelor de la Ministerul Agriculturii. Aceasta este, conform datelor ministerului, cea mai mare tranzacţie din agricultură în 2019, scrie Ziarul Financiar.

Cumpărătorul este de altfel unul dintre cei mai mari producători agricoli din Banat, cu un portofoliu de terenuri de peste 9.000 de hectare, potrivit sursei citate. Tranzacţia actuală, ce implică 420 ha în judeţul Timiş, are o valoare totală de circa 3,4 milioane de euro, conform Ministerul Agriculturii.

Suprafaţa de teren preluată, situată în extravilanul localităţii Ciacova, judeţul Timiş, a fost achiziţionată de la australianul Samir Abboud, care deţine compania Campello, cu activităţi tot în domeniul agriculturii, conform datelor de la Ministerul Agriculturii.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Umbrărescu, ”kamikaze”. Lucrează în pierdere pe Autostrada Lugoj – Deva și înregistrează cel mai mare progres pe Centura Bacău

Articolul următor

Interioare Inteligente la Expo Arad, în cadrul Expo Design Vest

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share