Lideri si afaceri Slider Ultimele stiri

ABSL a premiat cele mai importante proiecte ale industriei de business services

Una dintre cele mai dinamice industrii din România și-a desemnat, aseară, câștigătorii. În cadrul celei de-a patra ediții ABSL Awards Gala, 7 companii din industria de business services au fost premiate pentru proiectele realizate în decursul anului trecut. Inovația și Excelența au fost cele mai importante criterii pentru desemnarea câștigătorilor.

Companiile câștigătoare sunt, în mare parte, centre de servicii partajate care deservesc între 5 și 29 țări având prin urmare un impact semnificativ la nivel global.

 

Câștigătorii de anul acesta sunt:

 1. Hewlett – Packard Enterprise (Business Leader in Business Excelence)
 2. Paid Analytix (Business Leader in Business Innovation)
 3. Stefanini România (Business Leader in Customer Experience)
 4. Telus International și Wipro Techonologies SRL (Business Leader in CSR)
 5. SCC Services Romania (Business Leader in Talent Development & Education)
 6. Hewlett – Packard Enterprise (Business Leader in Vibrant Workplace)
 7. Tiberiu Anca – Colt Technology Services (Colleague of the Year Award)

Din cele 59 de companii membre ABSL, 8 au reușit să impresioneze juriul cu proiectele dezvoltate. Juriul din acest an a fost format din 9 reprezentanți ai industriei:

 • Andreia Stanciu (Head of ACCA – South-Eastern Europe)
 • Aurelia Luca (Managing Director – Skanska Property Romania)
 • Elena Ardelean (Dealer Business Manager Central Europe Steelcase Inc.)
 • Madalina Vilau (Managing Director Marketing Insiders)
 • Mihaela Perianu (Managing Partner – Dale Carnegie Romania)
 • Raluca Andreea Popa (Advisor at Ministry for Business, Trade and Entrepreneurship)
 • Richard Perrin (Advisory Partner, Head of Advisory – KPMG)
 • Sándor Márk Bodnár (Managing Director Hays Romania)
 • Silviana Petre Badea (Managing Director – JLL Romania)

Gala ABSL din 2019 a urmărit să identifice și să evidențieze proiectele importante, cu cel mai vizibil impact în mediul de business și în comunitate, realizate anul trecut de către membrii organizației.

La eveniment au participat peste 150 de persoane, reprezentanți de top al mediului de afaceri și al celui academic și autorităților.

 

Proiectele care s-au remarcat prin Excelență, Inovație și Implicarea în comunitate

Hewlett – Packard Enterprise este Business Leader in Business Excellence

Echipa globală de procesare a comenzilor este responsabilă de gestionarea comenzilor pentru echipamente și soluții hardware prin validarea informațiilor necesare pentru efectuarea rezervărilor și plasarea acestora în sistem, asigurând eliminarea tuturor codurilor de blocare care pot opri producția. Programul de procesare a comenzilor “No Touch” a fost lansat pentru a scurta timpul dintre plasarea comenzii și începerea producției, îmbunătățind sistemul de colaborare pentru parteneri și clienți și eficientizând astfel procesul operațional și organizațional.

 

Paid Analytix este Business Leader in Business Innovation

Potrivit studiilor, companiile medii sau mari pot înregistra pierderi de până la 1% din plăți din cauza erorilor operaționale sau chiar scenariilor de fraudă. Soluția companiei este o platformă on-line care prin folosirea inteligenței artificiale poate identifica erorile cu un grad de acuratețe mult mai mare comparativ cu instrumentele convenționale și poate ajuta clientul să controleze aceste pierderi de informații.

 

Stefanini România este Business Leader in Customer Experience

Stefanini a realizat trecerea de la SLA (Service Level Agreement) la XLA (Experience Level Agreement). Obiectivul principal în 2018 a fost de a transforma un status quo care aducea numeroase provocări într-o experiență deseobită prin intermediul următoarelor acțiuni:

 • o analiză SWOT atât pentru client, cât și pentru companie;
 • elaborarea și implementarea unui plan de acțiune care are în centru un management de proiect puternic;
 • implicarea comunităților de utilizatori finali este un obiectiv prioritar;
 • centratrea pe realinierea și ajustarea priorităților.

 

Telus International și Wipro Techonologies SRL sunt Business Leaders in CSR

În cadrul celei de-a 6-a ediții a Zilelor Recunoștinței TELUS România, 250 de membri ai echipei au fost voluntari în cadrul asociației Habitat for Humanity pentru a construi Centrul Comunitar Buftea. Centrul are ca scop oferirea de: activități extrașcolare, ateliere, mese calde și consiliere psihologică pentru 50 de copii zilnic și activități educaționale, desfășurate anual, pentru mai mult de 150 de copii defavorizați.

 

Anul trecut, Wipro a realizat mai multe proiecte dedicate educației, sănătății și mediului înconjurător. Proiectele pentru care au fost premiați în cadrul acestei gale, s-au concentrat pe educație:

 

 1. Teach for Romania, proiectul Școala Sohatu din județul Călărași
 2. Centrul educațional Sf. Faustina, care susține educația copiilor spitalizați pe termen lung la Marie Curie

 

SCC Services Romania este Business Leader in Talent Development & Education

Inițiat în 2016, programul FLAME (Fundamente în Leadership și Managementul Educației) urmărește să identifice și să pregătească liderii actuali și viitori din cadrul organizației, cu cunoștințele și abilitățile necesare, pentru coordonarea echipelor operaționale. Peste 120 de manageri de echipe, supervizori și manageri au participat la program.

 

Hewlett – Packard Enterprise este Business Leader in Vibrant Workplace

Deoarece cultura organizațională este direct conectată cu un mediu vibrant, HPE oferă angajaților platforme prin care să își crească curiozitatea, energiea și entuziasmul.  Responsabilitatea socială, sprijinul oamneilor cu dizabilități, crearea unor oprtunități de dezvoltare profesională sunt principalele platforme la care au acces angajații. Astfel, un grup de 54 de voluntari din companie lucrează 4 – 8 ore în plus, lunar, pentru a dezvolta aceste proiecte.

 

Tiberiu Anca – Facility Manager la Colt Technology Services este Colleague of the Year Award

Tiberiu Anca este cunoscut ca fiind persoana dedicată și cea care aduce bucurie și optimism la locul de muncă.

 

ABSL este cea mai importantă organizație care reprezintă sectorul de servicii de business și reunește cele mai importante companii din industrie.  125.000 de angajați, reprezentând aprox. 1.5% din populația activă a României, lucrează în această industrie.

România este pe locul I în categoria piețelor mature de outsourcing, cu peste 265 de companii, o forță de muncă motivată, bine pregatită, foarte bună vorbitoare de limbi străine, competitivă la nivel de costuri și cultural apropiată de valorile europene.

 

Asociaţia Business Service Leaders în România este cea mai importantă organizație care reprezintă sectorul de business services, adunând în componența sa cele mai importante companii din piață care își desfășoară activitatea în domenii precum Shared Services Center (SSC), Business Process Outsourcing (BPO), Information Technology Outsourcing (ITO), Research and Development (R&D).

Rolul ABSL România este de a sustine expansiunea sectorului de Business Service și transformarea acestuia într-un vector important al creșterii economice a României. Asociația își atinge obiectivele prin facilitarea colaborării principalilor jucători, angajarea autorităților și grupurilor de interes în dezvoltarea aspectelor operaționale cheie ale industriei. 

Din  ABSL  România  fac  parte atât companii autohtone, cât și multinaționale de profil, lideri regionali și globali precum:

Asociaţia Business Service Leaders în România este cea mai importantă organizație care reprezintă sectorul de business services, adunând în componența sa cele mai importante companii din piață care își desfășoară activitatea în domenii precum Shared Services Center (SSC), Business Process Outsourcing (BPO), Information Technology Outsourcing (ITO), Research and Development (R&D).

Rolul ABSL România este de a sustine expansiunea sectorului de Business Service și transformarea acestuia într-un vector important al creșterii economice a României. Asociația își atinge obiectivele prin facilitarea colaborării principalilor jucători, angajarea autorităților și grupurilor de interes în dezvoltarea aspectelor operaționale cheie ale industriei. 

Din  ABSL  România  fac  parte atât companii autohtone, cât și multinaționale de profil, lideri regionali și globali precum: Accenture Services, Allianz Worldwide Partners, APT Resources & Services, Avison Young, Bosch Service Solutions, Be Think Solve Execute, Capgemini, Central Europe Technologies, Conduent, Colt, CRH Ciment Romania, DB Schenker, DB Technologies, Deloitte Audit, DXC Technology, Ernst & Young, Eucom Business Language, Euromaster Tyres & Services, Global Remote Services, Goodyear Dunlop Tires Operations Romania, HP Enterprise, HP Inc. Romania, InterGlobe Technologies, Luxoft Professional Romania, Linde Gaz, Majorel, Microfocus, Microsoft Romania, Michelin Business Services, Mood Media, Office Depot Service Center, OMV Petrom Global Solutions, Optima Solutions Services, P4cards, PwC Romania, Process Solutions, Procter & Gamble Marketing Romania, Renault Business Services, Samsung SSCE, SCC Services Romania, Selir, Societe Generale European Business Services, Stefanini Romania, Suvoda Software, TELUS International, TMF Group, Total Global Services, UniCredit Services, Valoris Center, Veeam Software, Vodafone Shared Services Romania, Webhelp, Wipro Technologies și WNS Global Services Romania.

De asemenea, ACCA, COS, Fine Law, HAYS, I Future, JLL, KPMG, SKANSKA și Steelcase susțin ABSL în calitate de parteneri strategici ai asociației.

Pentru mai multe informații: www.absl.ro

Related posts

Oradea creşte capacitatea de testare Covid – 19 la peste 500 de probe pe zi

Traian Dan

"Castelul lui Dracula", din Pasul Tihuţa, scos la vânzare cu aproape 7 mil. de euro

Stefana Muresan

„Coloana Infinitului”, sursa de inspirație pentru o clădire de birouri din China

Stefana Muresan

Un buget de peste 1,8 miliarde de lei pe anul 2020 pentru municipiul Oradea

Traian Dan

Producţia de struguri de masă a crescut cu 74% faţă de anul 2017

redactia

Autostrada Transilvania, accelerată din birourile de la București

Nora Dumitrescu

Autoliv atrage tot mai mulţi ingineri în Tech Center-ul său de la Braşov

redactia

O delegaţie a Fondului suveran de investiţii din Qatar, la București

Ligia Voro

Arheoparcul din Palatul Princiar al Cetății Oradea, aproape finalizat

Ligia Voro

IMWorld se extinde: ediția a 7-a se va desfășura pe o suprafață de peste 7000 mp

Stefana Muresan

Compania bistrițeană Datacor caută constructor pentru fabrica de 3,6 mil. lei

Stefana Muresan

FOTO Cum se culeg strugurii la -8 grade Celsius. Jidvei anunță o nouă serie de vinuri de gheață Eiswein Jidvei

Papuc Irina

10 paturi de terapie intensivă avansată date în folosință la Clinica de Cardiologie, din cadrul SCJU Târgu Mureș

Ligia Voro

Stele Michelin pentru obiective din Târgu Mureș

Ligia Voro

Investiții în Centrul Istoric al Brașovului: a 7-a stradă este transformată în zonă pietonală

Papuc Irina

Grupul elvetian Artemis creeaza un cluster industrial in vestul tarii

Ionut Oprea

Premieră națională: ”Gloria” – berea cu miere, produsă de Apidava Blaj

Stefana Muresan

Christian Rodseth, noul preşedinte al Asociaţiei Române a Producătorilor Internaţionali de Medicamente

Stefana Muresan

La 100 de ani de la înfiinţarea universităţii româneşti din Cluj, UBB țintește recunoaștere internațională după modelul Harvard

redactia

Parteneriat târgumureșean în domeniul imagisticii medicale

Stefana Muresan

Mureș: Unirii Park Residence II ”crește” conform graficului. Prima etapă, sold out!

redactia

Producătorii sătmăreni își dispută în aceste zile primirea mărcii Produs Sătmărean

Gruita Ienasoiu

Ambasadorul Federaţiei Ruse în România, vizită în Sălaj. Oportunități de afaceri

redactia

CBRE este consultantul Spaces în tranzacția de închiriere a celui mai mare centru din România

redactia

Leave a Comment