Lideri si afaceri Slider Ultimele stiri

ABSL a premiat cele mai importante proiecte ale industriei de business services

Una dintre cele mai dinamice industrii din România și-a desemnat, aseară, câștigătorii. În cadrul celei de-a patra ediții ABSL Awards Gala, 7 companii din industria de business services au fost premiate pentru proiectele realizate în decursul anului trecut. Inovația și Excelența au fost cele mai importante criterii pentru desemnarea câștigătorilor.

Companiile câștigătoare sunt, în mare parte, centre de servicii partajate care deservesc între 5 și 29 țări având prin urmare un impact semnificativ la nivel global.

 

Câștigătorii de anul acesta sunt:

 1. Hewlett – Packard Enterprise (Business Leader in Business Excelence)
 2. Paid Analytix (Business Leader in Business Innovation)
 3. Stefanini România (Business Leader in Customer Experience)
 4. Telus International și Wipro Techonologies SRL (Business Leader in CSR)
 5. SCC Services Romania (Business Leader in Talent Development & Education)
 6. Hewlett – Packard Enterprise (Business Leader in Vibrant Workplace)
 7. Tiberiu Anca – Colt Technology Services (Colleague of the Year Award)

Din cele 59 de companii membre ABSL, 8 au reușit să impresioneze juriul cu proiectele dezvoltate. Juriul din acest an a fost format din 9 reprezentanți ai industriei:

 • Andreia Stanciu (Head of ACCA – South-Eastern Europe)
 • Aurelia Luca (Managing Director – Skanska Property Romania)
 • Elena Ardelean (Dealer Business Manager Central Europe Steelcase Inc.)
 • Madalina Vilau (Managing Director Marketing Insiders)
 • Mihaela Perianu (Managing Partner – Dale Carnegie Romania)
 • Raluca Andreea Popa (Advisor at Ministry for Business, Trade and Entrepreneurship)
 • Richard Perrin (Advisory Partner, Head of Advisory – KPMG)
 • Sándor Márk Bodnár (Managing Director Hays Romania)
 • Silviana Petre Badea (Managing Director – JLL Romania)

Gala ABSL din 2019 a urmărit să identifice și să evidențieze proiectele importante, cu cel mai vizibil impact în mediul de business și în comunitate, realizate anul trecut de către membrii organizației.

La eveniment au participat peste 150 de persoane, reprezentanți de top al mediului de afaceri și al celui academic și autorităților.

 

Proiectele care s-au remarcat prin Excelență, Inovație și Implicarea în comunitate

Hewlett – Packard Enterprise este Business Leader in Business Excellence

Echipa globală de procesare a comenzilor este responsabilă de gestionarea comenzilor pentru echipamente și soluții hardware prin validarea informațiilor necesare pentru efectuarea rezervărilor și plasarea acestora în sistem, asigurând eliminarea tuturor codurilor de blocare care pot opri producția. Programul de procesare a comenzilor “No Touch” a fost lansat pentru a scurta timpul dintre plasarea comenzii și începerea producției, îmbunătățind sistemul de colaborare pentru parteneri și clienți și eficientizând astfel procesul operațional și organizațional.

 

Paid Analytix este Business Leader in Business Innovation

Potrivit studiilor, companiile medii sau mari pot înregistra pierderi de până la 1% din plăți din cauza erorilor operaționale sau chiar scenariilor de fraudă. Soluția companiei este o platformă on-line care prin folosirea inteligenței artificiale poate identifica erorile cu un grad de acuratețe mult mai mare comparativ cu instrumentele convenționale și poate ajuta clientul să controleze aceste pierderi de informații.

 

Stefanini România este Business Leader in Customer Experience

Stefanini a realizat trecerea de la SLA (Service Level Agreement) la XLA (Experience Level Agreement). Obiectivul principal în 2018 a fost de a transforma un status quo care aducea numeroase provocări într-o experiență deseobită prin intermediul următoarelor acțiuni:

 • o analiză SWOT atât pentru client, cât și pentru companie;
 • elaborarea și implementarea unui plan de acțiune care are în centru un management de proiect puternic;
 • implicarea comunităților de utilizatori finali este un obiectiv prioritar;
 • centratrea pe realinierea și ajustarea priorităților.

 

Telus International și Wipro Techonologies SRL sunt Business Leaders in CSR

În cadrul celei de-a 6-a ediții a Zilelor Recunoștinței TELUS România, 250 de membri ai echipei au fost voluntari în cadrul asociației Habitat for Humanity pentru a construi Centrul Comunitar Buftea. Centrul are ca scop oferirea de: activități extrașcolare, ateliere, mese calde și consiliere psihologică pentru 50 de copii zilnic și activități educaționale, desfășurate anual, pentru mai mult de 150 de copii defavorizați.

 

Anul trecut, Wipro a realizat mai multe proiecte dedicate educației, sănătății și mediului înconjurător. Proiectele pentru care au fost premiați în cadrul acestei gale, s-au concentrat pe educație:

 

 1. Teach for Romania, proiectul Școala Sohatu din județul Călărași
 2. Centrul educațional Sf. Faustina, care susține educația copiilor spitalizați pe termen lung la Marie Curie

 

SCC Services Romania este Business Leader in Talent Development & Education

Inițiat în 2016, programul FLAME (Fundamente în Leadership și Managementul Educației) urmărește să identifice și să pregătească liderii actuali și viitori din cadrul organizației, cu cunoștințele și abilitățile necesare, pentru coordonarea echipelor operaționale. Peste 120 de manageri de echipe, supervizori și manageri au participat la program.

 

Hewlett – Packard Enterprise este Business Leader in Vibrant Workplace

Deoarece cultura organizațională este direct conectată cu un mediu vibrant, HPE oferă angajaților platforme prin care să își crească curiozitatea, energiea și entuziasmul.  Responsabilitatea socială, sprijinul oamneilor cu dizabilități, crearea unor oprtunități de dezvoltare profesională sunt principalele platforme la care au acces angajații. Astfel, un grup de 54 de voluntari din companie lucrează 4 – 8 ore în plus, lunar, pentru a dezvolta aceste proiecte.

 

Tiberiu Anca – Facility Manager la Colt Technology Services este Colleague of the Year Award

Tiberiu Anca este cunoscut ca fiind persoana dedicată și cea care aduce bucurie și optimism la locul de muncă.

 

ABSL este cea mai importantă organizație care reprezintă sectorul de servicii de business și reunește cele mai importante companii din industrie.  125.000 de angajați, reprezentând aprox. 1.5% din populația activă a României, lucrează în această industrie.

România este pe locul I în categoria piețelor mature de outsourcing, cu peste 265 de companii, o forță de muncă motivată, bine pregatită, foarte bună vorbitoare de limbi străine, competitivă la nivel de costuri și cultural apropiată de valorile europene.

 

Asociaţia Business Service Leaders în România este cea mai importantă organizație care reprezintă sectorul de business services, adunând în componența sa cele mai importante companii din piață care își desfășoară activitatea în domenii precum Shared Services Center (SSC), Business Process Outsourcing (BPO), Information Technology Outsourcing (ITO), Research and Development (R&D).

Rolul ABSL România este de a sustine expansiunea sectorului de Business Service și transformarea acestuia într-un vector important al creșterii economice a României. Asociația își atinge obiectivele prin facilitarea colaborării principalilor jucători, angajarea autorităților și grupurilor de interes în dezvoltarea aspectelor operaționale cheie ale industriei. 

Din  ABSL  România  fac  parte atât companii autohtone, cât și multinaționale de profil, lideri regionali și globali precum:

Asociaţia Business Service Leaders în România este cea mai importantă organizație care reprezintă sectorul de business services, adunând în componența sa cele mai importante companii din piață care își desfășoară activitatea în domenii precum Shared Services Center (SSC), Business Process Outsourcing (BPO), Information Technology Outsourcing (ITO), Research and Development (R&D).

Rolul ABSL România este de a sustine expansiunea sectorului de Business Service și transformarea acestuia într-un vector important al creșterii economice a României. Asociația își atinge obiectivele prin facilitarea colaborării principalilor jucători, angajarea autorităților și grupurilor de interes în dezvoltarea aspectelor operaționale cheie ale industriei. 

Din  ABSL  România  fac  parte atât companii autohtone, cât și multinaționale de profil, lideri regionali și globali precum: Accenture Services, Allianz Worldwide Partners, APT Resources & Services, Avison Young, Bosch Service Solutions, Be Think Solve Execute, Capgemini, Central Europe Technologies, Conduent, Colt, CRH Ciment Romania, DB Schenker, DB Technologies, Deloitte Audit, DXC Technology, Ernst & Young, Eucom Business Language, Euromaster Tyres & Services, Global Remote Services, Goodyear Dunlop Tires Operations Romania, HP Enterprise, HP Inc. Romania, InterGlobe Technologies, Luxoft Professional Romania, Linde Gaz, Majorel, Microfocus, Microsoft Romania, Michelin Business Services, Mood Media, Office Depot Service Center, OMV Petrom Global Solutions, Optima Solutions Services, P4cards, PwC Romania, Process Solutions, Procter & Gamble Marketing Romania, Renault Business Services, Samsung SSCE, SCC Services Romania, Selir, Societe Generale European Business Services, Stefanini Romania, Suvoda Software, TELUS International, TMF Group, Total Global Services, UniCredit Services, Valoris Center, Veeam Software, Vodafone Shared Services Romania, Webhelp, Wipro Technologies și WNS Global Services Romania.

De asemenea, ACCA, COS, Fine Law, HAYS, I Future, JLL, KPMG, SKANSKA și Steelcase susțin ABSL în calitate de parteneri strategici ai asociației.

Pentru mai multe informații: www.absl.ro

Related posts

ADD Bihor va organiza licitație pentru autogările din Marghita și Beiuș

Traian Dan

ADR Centru: Peste 700 de kilometri din infrastructura rutieră, modernizată prin fonduri europene

redactia

Fabrica Techtex va produce 150.000 de măști chirurgicale pe zi

Nora Dumitrescu

Patru oferte pentru drumul care leagă Oradea de Autostrada Transilvania

Traian Dan

Oradea Festifall 2019, de azi în Piața Unirii și pe Pietonala Vasile Alecsandri.

Ligia Voro

Producție record pentru Dacia și Ford în România în anul 2019

Papuc Irina

ADR Vest organizează evenimentul “Dezvoltarea de afaceri și gestionarea proprietății intelectuale în China”

Ligia Voro

Festivalul „D’ale porcului”, de Sfântul Andrei și de Ziua Naţională la Oradea

Traian Dan

The woman 2016 Cluj-Napoca– leadership feminin la superlativ

Cum schimbă un curs de coaching viața unui manager?

Stefana Muresan

Reloc si-a omologat locomotiva pe baterii pentru manevra feroviara

redactia

Investiții de peste 380 de milioane de Euro: promisiunile celor care vor Aeroportul Internațional Sibiu în concesiune pentru 50 de ani

Papuc Irina

Cons Electrificarea Instal din Timișoara, electricieni din Serbia

Stefana Muresan

Alexandru Giboi, nominalizat de șase agenții de presă europene drept candidat pentru funcția de Secretar General al Alianței Europene a Agențiilor de Presă

Stefana Muresan

Centru pentru job-urile viitorului, amenajat la Cluj

Nora Dumitrescu

Promisiuni de la Guvern pentru Asociația Municipiilor din România

Traian Dan

Bosch a înregistrat o creștere puternică în România

Stefana Muresan

Top căutări despre Sibiu la nivel local și internațional

A. I.

UMB, ”mobilizare exemplară”. Imagini cu primii kilometri de autostradă din Moldova

Stefana Muresan

Europa obligă clusterele să își facă publicitate pe banii lor

Nora Dumitrescu

Compania din domeniul automotive Quin România angajează 100 de muncitori la Brașov

redactia

Baumit, cu fabrică în Teiuș, profit dublu, înregistrat anul trecut

Stefana Muresan

Continental donează 20.000 de euro pentru campania „Un spital + O comunitate”

Papuc Irina

O firmă românească face locomotive hybrid plug-in din vechituri de acum 40 de ani

redactia

Leave a Comment