Transilvania Business
Alba Slider Turism Ultimele stiri

Investiţia de 5,9 milioane de euro prin care un oraş din Transilvania renaşte

Investiția prin care un oraș din județul Alba poate renaşte. Construcţia viitoarelor băi sărate din Ocna Mureş a devenit un punct de atracţie pentru cetăţeni.

Aflate doar în faza incipientă a construcţiei, viitoarele băi sărate din Ocna Mureş au început să devină un punct de atracţie pentru mulţi dintre cetăţenii oraşului şi nu numai. Zilnic, grupuri de cetăţeni din oraş vin la faţa locului să vadă „minunea” pe care s-au angajat să o facă, în parteneriat, Consiliul Local al Oraşului Ocna Mureş şi Consiliul Judeţean Alba.

„Am venit, că tot este vreme frumoasă, să văd şi eu ce se construieşte. Este o treabă bună pentru oraş. Odată ce aceste băi vor funcţiona, cred că va reînflori oraşul şi va redeveni o atracţie pentru mii de oameni, aşa cum a fost odinioară”, a declarat unul dintre locuitori pentru Ziarul Unirea. 

Noile băi sunt gândite pentru o capacitate de 700 de oameni pe zi pe timp de vară şi 400 de oameni pe timp de iarnă. Suma alocată pentru construcţie este 5,9 milioane de euro

Comentarii

Comentarii

Related posts

Construcții SA și Sfera Con SRL vor reabilita o secție a Spitalului Județean Sibiu, contract de peste 9 mil. lei

redactia

DPD: Clujenii au primit cu 10% mai multe colete anul acesta

Ionut Oprea

Studiile de fezabilitate pentru cele trei spitale regionale, gata la sfârşitul acestui an

Stefana Muresan

Comentarii

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More