Infrastructura Investitii Slider Timiș Ultimele stiri

Ludwig Pfeiffer din Timișoara a câștigat un contract de 12 mil. euro cu APA Brașov

Antreprenorul general Ludwig Pfeiffer din Timisoara a castigat recent un contract cu o valoare de atribuire de 57.491.059 lei – acordat de Compania APA Brasov – ce are ca obiect extinderea sistemului de colectare si transport ape uzate si aductiune apa potabila in zona Brasov, Stupini, Feldioara.
Dupa cum informeaza autoritatea contractanta, castigatorul se va implica in executia lucrarilor pentru obiectivul de investitii  denumit „Extinderea sistemului de colectare si transport ape uzate si aductiune apa potabila in zona Brasov, Stupini, Feldioara”, pe raza unitatilor administrativ-teritoriale  Brasov, Bod si Feldioara, din judetul Brasov.
Pentru acest contract, atribuit pe baza celui mai scazut pret al ofertei, termenul pentru finalizare este de 60 luni, incepand de la data atribuirii acestuia. Termenul stabilit reprezinta perioada de executie a lucrarilor de 24 luni, precum si perioada de notificare a defectelor de 36 de luni.

Related posts

Afacerile Adeplast s-au majorat cu 20% anul trecut

Stefana Muresan

Peste 1.500 de tone de lână, colectate în Sibiu și Constanța; 1.100 tone, trimise la export

Stefana Muresan

The Economist, în suplimentul „Lumea în 2019”: România va avea a doua cea mai mare rată de creştere din Uniunea Europeană în 2019, de 3,7%

redactia

Leave a Comment