Cluj Fonduri Europene Infrastructura

Au demarat lucrările implementate de Compania de Apa Arieș – investiție de peste 150 mil. euro, din fonduri europene

Primele lucrări de infrastructură din cadrul “Proiectului regional de dezvoltare a infrastructurii de apă și apă uzată în regiunea Turda – Câmpia Turzii” implementat de Compania de Apă Arieș au fost demarate.

Proiectul implementat de Compania de Apă Arieș S.A., cu o valoare de aproximativ 151,3 milioane Euro + TVA, finanțare din fonduri europene prin POIM, este cea mai mare investiție de extindere și reabilitare a infrastructurii de apă și canalizare din zona Văii Arieșului, o nouă etapă semnificativă ce va permite continuarea strategiei de dezvoltare și procesului investițional derulat prin POS Mediu 2007 – 2013.

Investițiile  vizează locuitorii din 13 unităţi administrativ-teritoriale, respectiv 2 municipii: Turda și Câmpia Turzii și 11 comune.

Related posts

Sălajul, pe cale să preia Ministerul Transporturilor

Nora Dumitrescu

Administrația clujeană vrea să dezvolte parteneriate economice cu China. Sunt vizate trenul de mare viteză Cluj-Budapesta și centrala de la Tarnița

Stefana Muresan

Turcii de la Alsim Alarko Sanayi Tesisleri ve Ticaret AS, câștigătorii lotului 1, construiesc și lotul 2 al centurii Capitalei

Stefana Muresan

Leave a Comment