Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Delegaţie Romgaz, la Conference Emerging and Frontier Markets – New York

O delegație a companiei Romgaz a participat la New York la Conference Emerging and Frontier Markets, unde a avut întâlniri 1-on-1 cu reprezentanți ai companiilor de brokeraj, ai investitorilor și corporațiilor interesate să investească în acțiunile Romgaz.

 

Printre subiectele de interes dezbătute s-au numărat: planul de dezvoltare al companiei, investițiile și producția – exploatarea și explorarea.

Conducerea companiei are în vedere modernizarea companiei și creșterea performanțelor financiare. În acest sens, avem în vedere finalizarea investiției de la Iernut și demararea celei de la Mintia, extinderea de capacitați de explorare și exploatare din Marea Neagră cât și dezvoltarea regională. La acestea se adaugă industria petrochimică de interes pentru Romgaz și cooperarea internațională, care va aduce nu doar vizibilitate și notorietate la nivel regional, ci și potențial crescut de implicare în dezvoltarea de interconexiuni care să contribuie la diversificarea surselor de aprovizionare cu gaze. Managementul eficient prin identificarea mai multor surse de aprovizionare are menirea ca pe termen lung să contribuie la creșterea stabilității în aprovizionare și a predictibilitătii în ceea ce privește asigurarea de gaz pe termen mediu și lung.”, a declarat directorul general al Romgaz, Adrian Volintiru.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Au demarat lucrările implementate de Compania de Apa Arieș - investiție de peste 150 mil. euro, din fonduri europene

Articolul următor

Delgaz Grid investeşte peste 7 mil. lei în echipamente moderne de detectare a eventualelor scăpări de gaze

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share