Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Napoca Imobiliare premiată în cadrul Galei Profesioniştilor în Imobiliare

Clubul Profesioniştilor în Imobiliare împreună cu Imobiliare.ro, premiază în fiecare an în cadrul Galei Profesioniştilor în Imobiliare agenţiile imobiliare şi dezvoltatorii cu cele mai bune rezultate la nivel local şi naţional.

Anul acesta s-a pus un accent important pe premierea investiţiei în educaţia şi pregătirea echipei de vânzări, precum şi în educaţia antreprenorială. La această categorie au fost oferite două premii, trofeul pentru ,,Investiţie în educaţie 2018” fiind cel mai râvnit, întrucât a fost singurul premiu din cele două acordate la aceasta categorie pe bază de  jurizare şi voturi publice. În finală au ajuns patru companii din ţară, două din Cluj: Napoca Imobiliare şi Blitz Imobiliare, Inter Imobiliare din Iaşi şi Remax Properties din Bucureşti.

Iona Oltean Premiu

Acest premiu a fost acordat de cei 5 membri ai juriului precum şi de votul publicului. Aceştia au hotărât că programul de dezvoltare, pregătire şi educaţie al echipei de vânzări din cadrul agenţiei Napoca Imobiliare este unul amplu şi eficient.

„Agenţia noastră pune foarte mare accent atât pe dezvoltarea profesională cât şi cea personală a fiecărui membru al echipei. Napoca Imobiliare a fost premiată anul trecut la aceeaşi Gală ca fiind agenţia cu cea mai mare ascensiune din Cluj. Ne bucurăm că am reuşit şi în acest an să aducem la Cluj trofeul pentru cea mai mare şi mai eficientă investiţie în educaţie.”, a precizat Ioana Oltean, managing partner, Napoca Imobiliare.

În cadrul companiei, Ioanei Oltean, în calitate de Managing Partner, deţine două cursuri de calificare profesională ca agent imobiliar, are o licenţă in Marketingul Serviciilor Imobiliare, a urmat un masterat în Evaluarea Proprietăţii şi alte cursuri de specialitate. Consultanţii imobiliari ai Napoca Imobiliare parcurg training-uri săptămânale de pregătire şi deţin cursuri de calificare profesională ca agenţi imobiliari printr-un program de educare riguros.

„Suntem recunoscători pentru premiul acordat! Investim în oameni și în educarea lor, întrucât în acest domeniu, echipa reprezintă cea mai importantă resursă pentru a oferi servicii de calitate. Indiferent că are sau nu experiență, pentru noi reprezintă cea mai frumoasă provocare să vedem cum fiecare om crește alături de noi. Chiar dacă am câștigat acest trofeu la nivel național nu ne vom opri aici. Întotdeauna va fi loc pentru dezvoltare, perfecționare și ascensiune. Vom crea în continuare programe de educație și training-uri specializate care să dezvolte nu doar consultantul imobiliar ci și ,,omul’’ care se află în spatele lui. Nu contează să fie doar un specialist bun ci și un om integru, corect și transparent în relația să cu orice client. Tocmai de aceea misiunea noastră este una foarte grea.”, a mai declarat Ioana Oltean, Managing Partener Napoca Imobiliare.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Cluj: Fondatorul Albalact, Raul Ciurtin, investește într-un centrul de agrement în Făget

Articolul următor

Singura Clinică de Psihiatrie Pediatrică din Transilvania, modernizată cu bani europeni

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Citeste mai mult

Romgaz repornește forajele la Caragele

Într-un comunicat al Ministerului Energiei se anunță faptul că Romgaz repornește forajele la Caragele. Investiția va depăşi 1…
Citeste mai mult

Vine Iarmarocul la Cluj

Peste 50 de meșteșugari, artiști, creatori locali, din toată România, a căror metodă de producție este complet sustenabilă,…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share