Cluj Real Estate Slider Ultimele stiri

Napoca Imobiliare premiată în cadrul Galei Profesioniştilor în Imobiliare

Clubul Profesioniştilor în Imobiliare împreună cu Imobiliare.ro, premiază în fiecare an în cadrul Galei Profesioniştilor în Imobiliare agenţiile imobiliare şi dezvoltatorii cu cele mai bune rezultate la nivel local şi naţional.

Anul acesta s-a pus un accent important pe premierea investiţiei în educaţia şi pregătirea echipei de vânzări, precum şi în educaţia antreprenorială. La această categorie au fost oferite două premii, trofeul pentru ,,Investiţie în educaţie 2018” fiind cel mai râvnit, întrucât a fost singurul premiu din cele două acordate la aceasta categorie pe bază de  jurizare şi voturi publice. În finală au ajuns patru companii din ţară, două din Cluj: Napoca Imobiliare şi Blitz Imobiliare, Inter Imobiliare din Iaşi şi Remax Properties din Bucureşti.

Iona Oltean Premiu

Acest premiu a fost acordat de cei 5 membri ai juriului precum şi de votul publicului. Aceştia au hotărât că programul de dezvoltare, pregătire şi educaţie al echipei de vânzări din cadrul agenţiei Napoca Imobiliare este unul amplu şi eficient.

„Agenţia noastră pune foarte mare accent atât pe dezvoltarea profesională cât şi cea personală a fiecărui membru al echipei. Napoca Imobiliare a fost premiată anul trecut la aceeaşi Gală ca fiind agenţia cu cea mai mare ascensiune din Cluj. Ne bucurăm că am reuşit şi în acest an să aducem la Cluj trofeul pentru cea mai mare şi mai eficientă investiţie în educaţie.”, a precizat Ioana Oltean, managing partner, Napoca Imobiliare.

În cadrul companiei, Ioanei Oltean, în calitate de Managing Partner, deţine două cursuri de calificare profesională ca agent imobiliar, are o licenţă in Marketingul Serviciilor Imobiliare, a urmat un masterat în Evaluarea Proprietăţii şi alte cursuri de specialitate. Consultanţii imobiliari ai Napoca Imobiliare parcurg training-uri săptămânale de pregătire şi deţin cursuri de calificare profesională ca agenţi imobiliari printr-un program de educare riguros.

„Suntem recunoscători pentru premiul acordat! Investim în oameni și în educarea lor, întrucât în acest domeniu, echipa reprezintă cea mai importantă resursă pentru a oferi servicii de calitate. Indiferent că are sau nu experiență, pentru noi reprezintă cea mai frumoasă provocare să vedem cum fiecare om crește alături de noi. Chiar dacă am câștigat acest trofeu la nivel național nu ne vom opri aici. Întotdeauna va fi loc pentru dezvoltare, perfecționare și ascensiune. Vom crea în continuare programe de educație și training-uri specializate care să dezvolte nu doar consultantul imobiliar ci și ,,omul’’ care se află în spatele lui. Nu contează să fie doar un specialist bun ci și un om integru, corect și transparent în relația să cu orice client. Tocmai de aceea misiunea noastră este una foarte grea.”, a mai declarat Ioana Oltean, Managing Partener Napoca Imobiliare.

Related posts

Omul de afaceri elvețian care a dezvoltat proiectul Coresi din Braşov, investiţie de 5 mil. euro într-un centru de radioterapie în Constanţa, primul dintr-un lanţ de zece programate

Stefana Muresan

Timișoara: Record de vizitatori la ”cel mai parfumat” festival din țară

Stefana Muresan

Continental România, parteneriat pentru orașe inteligente și comunități susținute

Stefana Muresan

1 milion de euro pentru integrarea în firme a studenților de la Cluj

Nora Dumitrescu

Trei asocieri de firme, interesate de amenajarea Stațiunii balneo-climaterice de la Ocna Mureș, contract de peste 6 mil. de euro

Stefana Muresan

4,7 milioane de euro pentru un centru educațional performant la Marghita

Traian Dan

Ziua Studentului la fabrica Bosch din Blaj

Ligia Voro

Park & Ride de 11 milioane de euro lângă Aeroportul Cluj

Nora Dumitrescu

Tribunalul Arbitral de la Geneva îi dă dreptate lui Remus Borza

Stefana Muresan

Investiții de peste 58 de milioane de lei în Sibiu: trasee pietonale și piste pentru bicicliști

Papuc Irina

Cegedim: Topul celor mai mari companii din piaţa de medicamente: AbbVie, Sanofi și Novartis

Stefana Muresan

Vodafone – UPC, tranzacție de 18,4 miliarde de dolari

Ligia Voro

USAMV atacă piața supermarketurilor

Stefana Muresan

Lanțul de cafenele Ted’s se extinde în stradă la Cluj

Nora Dumitrescu

Where will new money come from to the region?

Ionut Oprea

Misiune economică internaţională, vizită de lucru în “Oraşul viorilor”. „Romanian Investment Zoom” la Reghin

Stefana Muresan

Chirurgul Radu Zamfir, supraviețuitor în accidentul aviatic din Apuseni, noul director al Agenţiei Naţionale de Transplant

Stefana Muresan

VO Bacău – lucrările au început cu 4 luni mai devreme 

Ligia Voro

B | Moxy No.2 for Milan!

Centru de afaceri în locul Pieței Cetate din Oradea, în valoare totală de 7,7 milioane euro

Stefana Muresan

Săptămâna Belgiană 2017 la Cluj Napoca

Ionut Oprea

Brașov- Bilka, creșteri spectaculoase

Stefana Muresan

Clujenii de la Oncos se extind în Ardeal

Nora Dumitrescu

Unitatea de afaceri Appleton din Cluj, transferată în parcul logistic Urbano

Nora Dumitrescu

Leave a Comment