Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Brașov: Ambasadorul Belgiei la Bucureşti, discuții cu studenții și cu oameni de afaceri locali

Ambasadorul Belgiei la Bucureşti, Excelenţa Sa Thomas Baekelandt, s-a aflat joi la Braşov, pentru a le vorbi studenților despre misiunea sa diplomatică. De asemenea, diplomatul a avut o rundă de discuții cu oameni de afaceri locali, în contextul în care există un interes major din partea mediului de afaceri belgian de a pătrunde pe piaţa internă cu investiţii.

40 de studenți belgieni de la renumite universităţi din Belgia au venit în România pentru un schimb de experiență și pentru a lua contact cu spiritul antreprenorial local, cu alte trăsături culturale și obiceiuri comerciale decât cele cu care sunt ei familiarizaţi.

Tinerii vor petrece câteva zile la Braşov. Vizita lor are și rolul de a consolida relațiile excelente dintre Universitatea din Brașov și instituțiile educaționale belgiene, aceasta fiind inițiată și monitorizată de Andrei Neagu, fondatorul și manager-ul „Tomorrow Hub”, un centru de inovare și colaborare pentru start-up-uri coordonate și finanțate de Universitatea din Brașov.

La Brașov sunt aproape 100 de companii belgiene, cu afaceri mai ales în imobiliare și transporturi, dar după cum a afirmat Ambasadorul Belgiei la Bucureşti, ar fi interes mare și pentru piața IT şi industrie.

Sursa foto: facebook/Tomorrow-HUB

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Alba: ”Paradis” pe pământ, din fonduri europene

Articolul următor

Artiștii români deschid show-ul pe scena principală la Electric Castle 2019

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share