Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Bistriţa-Năsăud: Bloc ANL, destinat medicilor tineri

Un număr de 20 de medici tineri, în cea mai mare parte angajaţi ai Spitalului Judeţean de Urgenţă Bistriţa, au intrat, marţi, în posesia cheilor noilor locuinţe ANL, obţinute în baza unui proiect-pilot iniţiat de Consiliul Judeţean (CJ) Bistriţa-Năsăud în urmă cu trei ani.

La inaugurarea blocului construit prin ANL au participat preşedintele CJ Bistriţa-Năsăud, Radu Moldovan, vicepreşedintele Ioan Ţintean, administratorul public al judeţului, Florin Moldovan, şi managerul Spitalului Judeţean de Urgenţă (SJU) Bistriţa, Gabriel Lazany.

“Mă bucur foarte mult că eforturile pe care le-am făcut împreună cu colegii mei, începând cu anul 2016, astăzi sunt încununate de succes şi suntem în situaţia fericită de a înmâna 20 de chei pentru 20 de unităţi locative – apartamente cu o cameră şi cu două camere – pentru tinerii specialişti din sistemul de sănătate. Astăzi, sunt 18 colegi de-ai noştri din sistemul public şi doi din sistemul privat care vor primi aceste locuinţe”, a declarat Radu Moldovan, citat de Agerpres.

Blocul construit la Bistriţa şi destinat specialiştilor din sănătate are, în total, 24 de apartamente, însă patru încă nu au fost repartizate.

Potrivit informaţiilor furnizate de managerul SJU Bistriţa, există încă cinci dosare depuse de către medici din spital, care ar dori să ocupe cu chirie o astfel de locuinţă ANL, cererile lor urmând să fie analizate în perioada următoare.

Investiţia a costat peste 3 milioane lei şi va fi urmată de un nou bloc ANL, tot cu 24 de unităţi locative, destinat tinerilor angajaţi din Consiliul Judeţean Bistriţa-Năsăud şi din instituţiile subordonate acestuia.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Cum arată sectorul imobiliar în 2019 și în viitor?

Articolul următor

Andreea Petrișor, noul Managing Director al Delivery Hero România

Citește si:
Citeste mai mult

Digital@Sângeorgiu de Mureș  

Viziunea și strategia primarului Sófalvi Sándor Szabolcs în modernizarea comunei   Executivul comunei Sângeorgiu de Mureș continuă să…
Citeste mai mult

Leroy Merlin, în loc de IAIFO

Lanțul de bricolaj Leroy Merlin este interesat să își ridice primul magazin din județul Sălaj pe locul în…
Citeste mai mult

Noul sezon la Băile Figa, deschis oficial

Băile din orașul Beclean au dat startul sezonului estival în prezența directorului Agenției de Dezvoltare Regională Nord-Vest, Marcel…
Total
0
Share