Lideri si afaceri

Andreea Petrișor, noul Managing Director al Delivery Hero România

De la sfârșitul lunii ianuarie, Andreea Petrișor face parte din echipa de management de pe plan local a grupului Delivery Hero SE, una dintre cele mai mari platforme de comenzi și livrări de mâncare la nivel global, prezentă în România prin operațiunile foodpanda și hipMenu.

Din noua postură, Andreea Petrișor se alătură lui Radu Bălăceanu (Managing Director) la conducerea foodpanda România, de unde urmează să coordoneze activitățile operaționale, precum logistică, relații clienți, financiar și alte funcții suport.

În același timp, Andreea Petrișor va prelua conducerea executivă a afacerilor hipMenu pe plan local. Lansată în anul 2013, la Cluj-Napoca, platforma hipMenu.ro a fost achiziționată în luna august 2018 de către Delivery Hero, grup cu sediul central în Berlin, în urma unei tranzacții ce a consolidat poziția de lider a grupului pe piața autohtonă.

Mă bucur să mă alătur echipei de management Delivery Hero în România, unde voi avea un dublu rol: de Co-Managing Director al foodpanda România și hipMenu. Principalele mele obiective se leagă de creșterea calității operaționale a serviciilor pentru cele două platforme, cât și crearea unei organizații puternice, bazată pe procese bine definite astfel încât afacerile grupului Delivery Hero să se poată dezvolta și să își consolideze poziția de lider detașat al pieței pe plan local”, a declarat Andreea Petrișor, Managing Director Delivery Hero România.

Intrarea Andreei în echipa noastră vine într-un moment în care business-ul Delivery Hero în România este într-un stadiu accelerat de dezvoltare. Ea va coordona activitatea operațională, în timp ce eu mă voi concentra în continuare de partea de vânzări și marketing. Totodată, Andreea aduce un foarte mare plus de valoare celor două companii, ceea ce ne ajută să lucrăm foarte bine împreună”, declară Radu Bălăceanu, Managing Director foodpanda România.

Andreea Petrișor are o vastă experiență în management, în ultimii nouă ani ocupând funcția de project manager în cadrul companiei de consultanță Roland Berger, poziție din care a coordonat echipe mari în proiecte locale și internaționale dintr-o gamă extinsă de industrii. Andreea este absolventa unui MBA în cadrul INSEAD în 2015, iar în 2010 a absolvit ca șefă de promoție European Business School din Londra.

 

Delivery Hero este una dintre cele mai mari platforme de comenzi și livrări de mâncare la nivel global și lider în ceea ce privește numărul restaurantelor partenere, utilizatori activi și volum de comenzi în mai multe țări decât oricare dintre competitorii săi. Serviciile grupului Delivery Hero pot fi accesate online și de pe mobil în peste 40 de țări din Europa, Orientul Mijlociu și Africa de Nord, America Latină și regiunea Asia-Pacific. În România, Delivery Hero este prezentă prin brandurile foodpanda și hipMenu.

Delivery Hero livrează prin propriul serviciu de livrare în peste 60 de metropole din întreaga lume. Compania are sediul central la Berlin și are peste 14.000 de angajați.

Related posts

Trei produse noi în portofoliul Azomureş

redactia

BearingPoint raportează o creștere remarcabilă în 2017, cifra de afaceri ajungând la 712 milioane de euro

Stefana Muresan

Povestea basarabencei care a cucerit industria de Beauty din România: ”Depresia postanală m-a făcut să renunţ la confort şi să îmi urmez visul”

Stefana Muresan

Florin Segărceanu: “Golful este un sport care te solicită foarte mult mental”

Ligia Voro

Cemacon intră spectaculos în era Dedeman

Stefana Muresan

Ale cui sunt primele certificate montane pentru cașcaval, smântână și urdă din România

Stefana Muresan

#IamWIZZcrew – Cea mai mare campanie de recrutări

Ionut Oprea

Campionii în Business din Muntenia au fost premiați pe scena Teatrului Național București

redactia

Kaufland, un nou magazin la Brașov și 100 de locuri create

Stefana Muresan

Azur SA, brandul colorat de vopsele al Timișoarei. O istorie de peste 150 de ani. 

Ligia Voro

Dedeman a ajuns principalul acționar la Cemacon

Stefana Muresan

Continental a crescut zona de producție cu 30%

Stefana Muresan

Vânzări în creștere cu 3% pentru Praktiker în 2016

Stefana Muresan

Hrana sustenabilă este o responsabilitate comună: Transavia prezintă primul raport de sustenabilitate din industria alimentară, realizat de o companie cu capital 100% românesc

Nicolae Pop

Bosch continuă programele educaționale dedicate studenților și publicului pasionat de tehnologie

Stefana Muresan

Pehart Tec Group, investiție de 7 mil. euro în noi capacităţi de producţie

Stefana Muresan

Conferinta Business (r)Evolution – Digitalizarea – Trend sau Tsunami? Cum transforma digitalizarea economia Romaniei in 2018

redactia

Povestea familiei Talpeș, deținătoarea Bitdefender – afacere evaluată la peste 600 mil. de euro, subiectul unui reportaj al BBC

Stefana Muresan

Startupul de la Sibiu care vrea să redefinească tranzacțiile la nivel global. „Blockchain-ul va avea un puternic efect asupra creșterii PIB-ului global”

Ion Surdu

Camera Economică a Austriei, întâlnire cu reprezentanții Guvernului

Stefana Muresan

Timişoara- Cosovanu, de la fotbal la antreprenoriat de succes

Stefana Muresan

De 20 de ani, VELUX România construiește povești din mansarde

Nicolae Pop

Nouă conducere la Albalact

Stefana Muresan

Centrul comercial Satu Mare Shopping Plaza deținut de Radu Bud, scos la vânzare cu 12,5 milioane de euro

Stefana Muresan

Leave a Comment