Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Doua premii castigate de Optim PM in cadrul galei SEE Real Estate Awards 2019

Optim Project Management a fost premiata in cadrul prestigioasei gale SEE Real Estate Awards 2019 pentru implicarea, profesionalismul si expertiza furnizate in ultimul an, castigand pentru al 5-lea an consecutiv premiul “Project Management Firm” si pentru prima data premiul “Architectural Firm”.

 

Fiind o companie multidisciplinara, care opereaza pe pietele imobiliare din Romania si sud estul Europei, Optim PM a avut un 2018 plin de succes, iar de-a lungul anilor s-a asigurat ca expertiza sa sa fie evidenta in toate proiectele pe care le-a construit incepand de la etapa conceptuala pana la finalizare, stabilind un patrimoniu semnificativ pentru clienti, parteneri, membri ai echipei si comunitate.

Optim PM a securizat 19 proiecte importante noi pana in decembrie 2018 in toate sectoarele pietei imobiliare: birouri, centre comerciale, fabrici si spatii logistice, blocuri rezidentiale, spitale si hoteluri. In acelasi timp, Optim PM a fost alaturi de proprietari, dezvoltatori si investitori, ajutandu-i sa finalizeze 16 proiecte in marile orase din Romania.

In 2018, compania a oferit servicii de Project Management pentru proiecte importante din Romania si regiunea SEE si a adaugat in portofoliu sau proiecte impresionante cum ar fi Shopping City Satu Mare, Sun Plaza Faza 3, Bega Business Center 1 – cladire de birouri din Timisoara, Hilton Garden Inn Centrul Vechi, Hospice Casa Sperantei Copaceni, Fabrica de produse de iluminat din Braila, Spatiul logistic Logicor din Ploiesti etc.

Optim PM si-a marit considerabil departamentul de arhitectura in ultimii ani si a devenit unul dintre cele mai importante birouri de proiectare din Romania.

In 2018, compania a fost implicata in calitate de Proiectant General in investitii industriale de anvergura: Fabrica de carton ondulat Dunapack, Extensia Philip Morris, noua Fabrica Arctic din Targoviste, Fabrica de MDF Yildiz din Pitesti, Fabrica de produse de iluminat din Braila si Extinderea fabricii de biscuiti ETI din Craiova; pe langa acestea, Optim PM a oferit servicii de proiectare si in Timisoara, precum Bega Business Center – Cladirile de birouri 1 si 2, Cladirile de birouri ETO, Centrul Multifunctional al Hotelului Timisoara, Baader Residential si Extinderea si renovarea Sun Plaza in București. De asemenea, in Pernik, Bulgaria, Optim PM proiecteaza extensia fabricii Puratos.

In primul deceniu de existenta a lui Optim PM, 6 proiecte din portofoliul sau au fost nominalizate la Premiile SEE Real Estate 2019: Hilton Garden Inn Centrul Vechi – categoriile „Refurbishment Project” si „Hotel Project”, Sun Plaza Extindere si renovare – categoria „Refurbishment Project”, City Gate Plaza – categoria „Refurbishment Project”, Fabrica Arctic Targoviste – categoria „Industrial Project”, Shopping City Satu Mare – categoria „Retail Project” si Orhideea Towers – categoria „Office Project”.

“Cu acest portofoliu impresionant totalizand 35 de proiecte importante pentru care am lucrat in 2018, nu exista nicio indoiala ca Optim PM este unul dintre cei mai fiabili parteneri pentru proprietarii imobiliari, dezvoltatori si fonduri de investitii. Optim PM are acum o prezenta de 10 ani in regiune si avem, fara indoiala, una dintre cele mai bune echipe de profesionisti multidisciplinari, ingineri si arhitecti, capabila sa furnizeze servicii profesionale pentru cele mai complexe investitii imobiliare. Aceste doua premii sunt recunoasterea muncii noastre, a perseverentei, a realizarilor si a profesionalismului, iar acest lucru nu ar fi fost posibil fara sprijinul clientilor nostri”, a concluzionat David Evans.

Total
1
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Articolul anterior

Târgu-Mureş: Proiect de 23 de milioane lei pentru extinderea celui mai mare spital public din Transilvania

Articolul următor

Castigatorii Real Estate Hackathon 2019

Citește și:
Zi de Zi știri ecoomice:
Total
1
Share