Real Estate

Doua premii castigate de Optim PM in cadrul galei SEE Real Estate Awards 2019

Optim Project Management a fost premiata in cadrul prestigioasei gale SEE Real Estate Awards 2019 pentru implicarea, profesionalismul si expertiza furnizate in ultimul an, castigand pentru al 5-lea an consecutiv premiul “Project Management Firm” si pentru prima data premiul “Architectural Firm”.

 

Fiind o companie multidisciplinara, care opereaza pe pietele imobiliare din Romania si sud estul Europei, Optim PM a avut un 2018 plin de succes, iar de-a lungul anilor s-a asigurat ca expertiza sa sa fie evidenta in toate proiectele pe care le-a construit incepand de la etapa conceptuala pana la finalizare, stabilind un patrimoniu semnificativ pentru clienti, parteneri, membri ai echipei si comunitate.

Optim PM a securizat 19 proiecte importante noi pana in decembrie 2018 in toate sectoarele pietei imobiliare: birouri, centre comerciale, fabrici si spatii logistice, blocuri rezidentiale, spitale si hoteluri. In acelasi timp, Optim PM a fost alaturi de proprietari, dezvoltatori si investitori, ajutandu-i sa finalizeze 16 proiecte in marile orase din Romania.

In 2018, compania a oferit servicii de Project Management pentru proiecte importante din Romania si regiunea SEE si a adaugat in portofoliu sau proiecte impresionante cum ar fi Shopping City Satu Mare, Sun Plaza Faza 3, Bega Business Center 1 – cladire de birouri din Timisoara, Hilton Garden Inn Centrul Vechi, Hospice Casa Sperantei Copaceni, Fabrica de produse de iluminat din Braila, Spatiul logistic Logicor din Ploiesti etc.

Optim PM si-a marit considerabil departamentul de arhitectura in ultimii ani si a devenit unul dintre cele mai importante birouri de proiectare din Romania.

In 2018, compania a fost implicata in calitate de Proiectant General in investitii industriale de anvergura: Fabrica de carton ondulat Dunapack, Extensia Philip Morris, noua Fabrica Arctic din Targoviste, Fabrica de MDF Yildiz din Pitesti, Fabrica de produse de iluminat din Braila si Extinderea fabricii de biscuiti ETI din Craiova; pe langa acestea, Optim PM a oferit servicii de proiectare si in Timisoara, precum Bega Business Center – Cladirile de birouri 1 si 2, Cladirile de birouri ETO, Centrul Multifunctional al Hotelului Timisoara, Baader Residential si Extinderea si renovarea Sun Plaza in București. De asemenea, in Pernik, Bulgaria, Optim PM proiecteaza extensia fabricii Puratos.

In primul deceniu de existenta a lui Optim PM, 6 proiecte din portofoliul sau au fost nominalizate la Premiile SEE Real Estate 2019: Hilton Garden Inn Centrul Vechi – categoriile „Refurbishment Project” si „Hotel Project”, Sun Plaza Extindere si renovare – categoria „Refurbishment Project”, City Gate Plaza – categoria „Refurbishment Project”, Fabrica Arctic Targoviste – categoria „Industrial Project”, Shopping City Satu Mare – categoria „Retail Project” si Orhideea Towers – categoria „Office Project”.

“Cu acest portofoliu impresionant totalizand 35 de proiecte importante pentru care am lucrat in 2018, nu exista nicio indoiala ca Optim PM este unul dintre cei mai fiabili parteneri pentru proprietarii imobiliari, dezvoltatori si fonduri de investitii. Optim PM are acum o prezenta de 10 ani in regiune si avem, fara indoiala, una dintre cele mai bune echipe de profesionisti multidisciplinari, ingineri si arhitecti, capabila sa furnizeze servicii profesionale pentru cele mai complexe investitii imobiliare. Aceste doua premii sunt recunoasterea muncii noastre, a perseverentei, a realizarilor si a profesionalismului, iar acest lucru nu ar fi fost posibil fara sprijinul clientilor nostri”, a concluzionat David Evans.

Related posts

Colin Lovering joins Avison Young in Bucharest

Ionut Oprea

Coronavirusul a tăiat interesul timişorenilor pentru achiziţii imobiliare

Robert Bloancă

MUREȘ: O nouă perspectivă. Unirii Park Residence

Ligia Voro

tIMOn: Imoteca vinde, zilnic, doua apartamente in Gran Via Park

Stefana Muresan

Peste 500.000 mp se adaugă stocului de birouri din București în 2019 și în 2020

Ionut Oprea

Elvețienii de la Sika cumpără Arcon Membrane

redactia

Shopping City Piatra Neamt, in portofoliul Optim PM

Ionut Oprea

Piata spatiilor comerciale din Bucuresti creste cu 100.000 mp

Transilvania Business

General Construct, proiect de 500 de apartamente la Cluj

Nora Dumitrescu

Oradea si Brasov, orasele cu cel mai bun acces la zonele de recreere

Stefana Muresan

Mulberry Development, două prestigioase distincţii la nivel national

Stefana Muresan

CTP l-a numit pe Daniel Paraschiv în funcția de Business Development Manager pentru Transilvania

Stefana Muresan

China is already on a recovering trend after the Covid-19 outbreak

Papuc Irina

Fab Lab investește alături de BCR și Modex în viitorul comunității antreprenoriale din Iași prin deschiderea unui nou hub tehnologic

Papuc Irina

17% crestere pentru stocul de spatii logistice si industriale

Ionut Oprea

E van Wijk, un nou contract de leasing in P3 Bucharest

Ionut Oprea

Industria de business services din România estimează o creștere a veniturilor de maximum 5% pentru 2020, urmând tendițele europene

Papuc Irina

SEE Property Forum 2018, 29th of March, Radisson Blu

Ionut Oprea

World premiere: Globalworth inaugurates the biggest kinetic floor in an office building worldwide

Ionut Oprea

Huf a deschis noul sediu din Timişoara al centrului de cercetare şi dezvoltare şi anunţă extinderea activităţii

Robert Bloancă

Coldwell Banker: 2017, cel mai bun an pentru piaţa imobiliară din Cluj

Stefana Muresan

Cluj Innovation Park și-a scos la închiriat atelierele

Nora Dumitrescu

Martin Slabbert – Prime Kapital: Iaşiul este noul Cluj. Proiect de 100.000 mp de birouri

redactia

SVN deschide un birou în România și ținteste top 5 consultanți imobiliari în 2020

Stefana Muresan

Leave a Comment