Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

În regim de autostradă, de la Sibiu până la Viena, cu o întrerupere de 13 km

Evoluția lucrărilor pe autostrada A1, tronsonul Lugoj-Deva, din ”Dealul Liliecilor” (lotul 4) și nodul de la Holdea (lotul 3) ne dau speranțe mari că la finalul anului 2019 vom putea circula în regim de autostradă, cu o ”gaură” de 13 km (între Holdea și Marginea), de la Sibiu până la Viena, scrie Ziarul Unirea.

Pe lotul 4 al autostrăzii A1, tronsonul Lugoj-Deva, la conexiunea cu viaductul dinspre Bejan, constructorul UMB a reușit să pună inclusiv ultimul strat de asfalt și stâlpii de iluminat. Muncitorii lucrau la montarea parapeților.

În așa-numitul ”Deal al Liliecilor”, era același furnicar de oameni și utilaje. Se continuau lucrările de betonare a teraselor și de excavare a dealului. În partea de jos a dealului gabioanele se ridică ”văzând cu ochii”. În partea dinspre Bejan se lucra astăzi la al 17-lea rând de gabioane. În total, de la nivelul DN-ului vor exista 24 de gabioane, până la nivelul autostrăzii, împărțite în câte două terase de câte 12 rânduri de gabioane, iar la mijlocul lor se va face o rigolă.

La nodul rutier de la Holdea, pe lotul 3 al autostrăzii A1, tronsonul Lugoj-Deva, s-a turnat ultimul strat de asfalt din apropierea primului ecoduct de lângă nod. Potrivit sursei citate, se făceau lucrări la breteaua de încărcare/ descărcare a traficului de pe sensul de mers Deva-Lugoj.

Conform CNAIR, loturile 3 și 4 ale autostrăzii Lugoj-Deva vor fi deschise circulației simultan, la începutul lunii august a.c.

Foto: Ziarulunirea.ro

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Holcim a inaugurat o nouă stație de betoane în Timișoara

Articolul următor

Producătorii de mobilă, reuniți în Clusterul Mobilier Transilvan, ”atacă” piața statelor din afara UE

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share