Transilvania Business
Alba Hunedoara Infrastructura Slider Ultimele stiri

În regim de autostradă, de la Sibiu până la Viena, cu o întrerupere de 13 km

Evoluția lucrărilor pe autostrada A1, tronsonul Lugoj-Deva, din ”Dealul Liliecilor” (lotul 4) și nodul de la Holdea (lotul 3) ne dau speranțe mari că la finalul anului 2019 vom putea circula în regim de autostradă, cu o ”gaură” de 13 km (între Holdea și Marginea), de la Sibiu până la Viena, scrie Ziarul Unirea.

Pe lotul 4 al autostrăzii A1, tronsonul Lugoj-Deva, la conexiunea cu viaductul dinspre Bejan, constructorul UMB a reușit să pună inclusiv ultimul strat de asfalt și stâlpii de iluminat. Muncitorii lucrau la montarea parapeților.

În așa-numitul ”Deal al Liliecilor”, era același furnicar de oameni și utilaje. Se continuau lucrările de betonare a teraselor și de excavare a dealului. În partea de jos a dealului gabioanele se ridică ”văzând cu ochii”. În partea dinspre Bejan se lucra astăzi la al 17-lea rând de gabioane. În total, de la nivelul DN-ului vor exista 24 de gabioane, până la nivelul autostrăzii, împărțite în câte două terase de câte 12 rânduri de gabioane, iar la mijlocul lor se va face o rigolă.

La nodul rutier de la Holdea, pe lotul 3 al autostrăzii A1, tronsonul Lugoj-Deva, s-a turnat ultimul strat de asfalt din apropierea primului ecoduct de lângă nod. Potrivit sursei citate, se făceau lucrări la breteaua de încărcare/ descărcare a traficului de pe sensul de mers Deva-Lugoj.

Conform CNAIR, loturile 3 și 4 ale autostrăzii Lugoj-Deva vor fi deschise circulației simultan, la începutul lunii august a.c.

Foto: Ziarulunirea.ro

Comentarii

Comentarii

Related posts

Stație de metrou la Spitalul Municipal Timișoara și pasaje pe sub calea ferată

Stefana Muresan

Oana Taban, Dent Estet: Urmarim oportunitatile de extindere in afara tarii

redactia

Aeroportul Internațional Cluj se pregătește pentru zborurile intercontinentale

Stefana Muresan

Comentarii

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More