Investitii IT&C Slider Ultimele stiri

AROBS Transilvania Software achiziționează UCMS Group România, companie specializată în soluții HR

Compania AROBS Transilvania Software achiziționează UCMS Group Romania, companie specializată în soluții de management a resurselor umane, pe care o preia de la  TMF Group. 

Achiziția reprezintă o etapă importantă din strategia de creștere a AROBS Transilvania Software, adăugând astfel portofoliului de produse proprii, două soluții în domeniul HR – True HR și dpPayroll. Un obiectiv cheie al AROBS este să aducă cele două produse într-o zonă de customer experience cât mai bună, atât printr-o reacție agilă în procesul de implementare către clientul final, cât și prin consolidarea aplicațiilor prin ultimele tehnologii prezente pe piață.

AROBS Transilvania Software a implementat, începând cu 2013, strategia de creștere prin achiziții, întărind și diversificând oferta pentru industriile în care operează, incluzând aici și software pentru industriile automotive, travel, life sciences, IoT, cât și aplicații și produse pentru companii.

Voicu Oprean, Founder & CEO AROBS, declară: “Suntem  încântați să preluăm două produse recunoscute, specializate pe HR, vom adăuga acestor produse expertiza noastră  și vom oferi servicii și produse mai performante clienților noștri. Astfel, vom continua să ne consolidăm poziția pe piață și liniile de business pe piața internațională și din România”.

Daniel Proychev, Managing Director, Europa de Sud-Est, la TMF Group a declarat: “Suntem încântați să încheiem această tranzacție cu ARBOS Transilvania Software și suntem convinși că această companie este suficient de bine pozitonata pe piață pentru a continua sa dezvolte si sa perfecționeze linia de produse UCMS România. Vom colabora îndeaproape cu AROBS Transilvania Software, pentru a asigura o tranziție cât mai usoara clienților și angajaților noștri”.

Finalizarea tranzacției se supune aprobării prevăzute de legislația din România.

În cadrul tranzacției, RTPR Allen & Overy a asistat juridic compania AROBS Transilvania Software, iar DLA Piper Romania compania TMF Group”.

 

În cei peste 20 de ani de la înființare, AROBS Transilvania Software și-a dezvoltat propria linie de produse pentru piețele interne și internaționale (Optimall SFATrackGPS, Optimall WMS, Optimall Logistic etc.) și s-a specializat în furnizarea de soluții externalizate pentru diverse industrii, incluzând Automotive Engineering, Travel Software, Hospitality Solutions, Life Sciences, Home Automation Systems, IoT, Cloud application development – Enterprises.

În prezent, peste 800 de angajați și colaboratori lucrează in birourile AROBS din România – Cluj-Napoca, Tîrgu Mureș, Baia Mare, Arad, Suceava, Iași și București. În plus, compania are filiale internaționale în Germania, Ungaria, Republica Moldova, Indonezia și CoSo by AROBS în Olanda și Belgia.

Related posts

Centrul de cercetare OncoGen Timișoara începe de astăzi testarea unui vaccin împotriva Covid-19

Papuc Irina

KazMunayGas şi Ministerul Energiei au înfiinţat Fondul de Investiţii în Energie kazah-român, cu investiţii estimate la un miliard de dolari

redactia

FOREN 2020 se amână pentru septembrie

Ligia Voro

Rupack, gestionarea eficientă a cartonului la Reghin 

Ligia Voro

Proiect unic la Alba Iulia: Muzeu al Copilului. Investiția se ridică la 2,5 milioane de euro

Papuc Irina

CA Immo aduce arta stradală și în Orhideea Towers

Papuc Irina

Autoritatea de Supraveghere Financiară continuă Programul Wellness financiar

Traian Dan

BusinessMark aniversează 5 ani de la organizarea primului eveniment B2B

Ionut Oprea

Un startup clujean a creat un “acvariu” anticoronavirus

Nora Dumitrescu

UBB a câştigat etapa locală a competiţiei CFA Institute Research Challenge

Stefana Muresan

Cinci ofertanți pentru contractul național de achiziție a autobuzelor electrice

Stefana Muresan

În top după cuantumul primei amenzi pentru încălcarea GDPR

Ligia Voro

Adrian Pintea, Director General APIA: Procentul de absorbție din Fondul European de Garantare Agricolă este simțitor mai mare

Stefana Muresan

Sibiul va deveni un oraș prietenos pentru bicicliști, pe bani europeni

Stefana Muresan

Bucharest – skyline transformation 2025 | Nusco City, at home, near the office?

Ionut Oprea

Absolvenții UVT din Bruxelles, invitați să se alăture eforturilor de internaționalizare

redactia

Afacerile din industria jocurilor video din România au depășit pragul de 200 de milioane de dolari. Cele mai importante studiouri din Transilvania și Banat sunt în Cluj, Timișoara și Brașov

Ion Surdu

Bilantul PINUM confirma boomul de proiecte in rezidential

Nicolae Pop

Peste 150 de milioane de lei sprijin pentru apicultori în perioada 2020 – 2022

Traian Dan

Cel mai mare program de inovare al Europei, prezentat la Cluj

Nora Dumitrescu

Speakerii L.I.F.T. 2019: Gheorghe Damian, primar

Ligia Voro

Premieră: Pacienți cu ocluzie coronariană totală cronică, salvați prin două intervenții complexe la Spitalul Monza-Ares Cluj Napoca

Stefana Muresan

Bătaie pe internetul WiFi subvenționat de UE. Opt câștigători din Maramureș

Nora Dumitrescu

Se reiau lucrările de reabilitarea a drumului național DN76 Oradea – Deva

Traian Dan

Leave a Comment