Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

AROBS Transilvania Software achiziționează UCMS Group România, companie specializată în soluții HR

Compania AROBS Transilvania Software achiziționează UCMS Group Romania, companie specializată în soluții de management a resurselor umane, pe care o preia de la  TMF Group. 

Achiziția reprezintă o etapă importantă din strategia de creștere a AROBS Transilvania Software, adăugând astfel portofoliului de produse proprii, două soluții în domeniul HR – True HR și dpPayroll. Un obiectiv cheie al AROBS este să aducă cele două produse într-o zonă de customer experience cât mai bună, atât printr-o reacție agilă în procesul de implementare către clientul final, cât și prin consolidarea aplicațiilor prin ultimele tehnologii prezente pe piață.

AROBS Transilvania Software a implementat, începând cu 2013, strategia de creștere prin achiziții, întărind și diversificând oferta pentru industriile în care operează, incluzând aici și software pentru industriile automotive, travel, life sciences, IoT, cât și aplicații și produse pentru companii.

Voicu Oprean, Founder & CEO AROBS, declară: “Suntem  încântați să preluăm două produse recunoscute, specializate pe HR, vom adăuga acestor produse expertiza noastră  și vom oferi servicii și produse mai performante clienților noștri. Astfel, vom continua să ne consolidăm poziția pe piață și liniile de business pe piața internațională și din România”.

Daniel Proychev, Managing Director, Europa de Sud-Est, la TMF Group a declarat: “Suntem încântați să încheiem această tranzacție cu ARBOS Transilvania Software și suntem convinși că această companie este suficient de bine pozitonata pe piață pentru a continua sa dezvolte si sa perfecționeze linia de produse UCMS România. Vom colabora îndeaproape cu AROBS Transilvania Software, pentru a asigura o tranziție cât mai usoara clienților și angajaților noștri”.

Finalizarea tranzacției se supune aprobării prevăzute de legislația din România.

În cadrul tranzacției, RTPR Allen & Overy a asistat juridic compania AROBS Transilvania Software, iar DLA Piper Romania compania TMF Group”.

 

În cei peste 20 de ani de la înființare, AROBS Transilvania Software și-a dezvoltat propria linie de produse pentru piețele interne și internaționale (Optimall SFATrackGPS, Optimall WMS, Optimall Logistic etc.) și s-a specializat în furnizarea de soluții externalizate pentru diverse industrii, incluzând Automotive Engineering, Travel Software, Hospitality Solutions, Life Sciences, Home Automation Systems, IoT, Cloud application development – Enterprises.

În prezent, peste 800 de angajați și colaboratori lucrează in birourile AROBS din România – Cluj-Napoca, Tîrgu Mureș, Baia Mare, Arad, Suceava, Iași și București. În plus, compania are filiale internaționale în Germania, Ungaria, Republica Moldova, Indonezia și CoSo by AROBS în Olanda și Belgia.

Total
15
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

George Copos investește încă șase milioane de euro în Poiana Brașov

Articolul următor

Emil Boc și Bogdan Chirițoiu participă la conferința PRIA Competition Cluj-Napoca în 16 mai 2019

Citește și:
Zi de Zi știri ecoomice:
Total
15
Share