Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Banca Transilvania și CEC Bank, serviciu de plăţi instant

Banca Transilvania si CEC Bank au lansat un serviciu de plăţi instant care asigură transferul banilor între cele două bănci, valoarea individuala a unei plăţi executate prin această opţiune fiind stabilită la sub 50.000 de lei.

”Clienţii vor putea transfera lei, în timp real, spre băncile din ţara care adera la aceasta tehnologie, inclusiv in intervalul off hours – si anume a doua parte a zilei, la final de saptamana sau in zilele de sarbatori. Acestia vor putea folosi serviciul Plati Instant prin BT24 Internet Banking si Mobile Banking, precum si prin aplicatia BT Pay”, explică Omer Tetik, Director General, Banca Transilvania.

La rândul său, Laurentiu Mitrache, Director General – Presedinte al Comitetului de Directie al CEC Bank, menţionează că serviciul este disponibil pentru platile in lei efectuate la ghiseele bancii sau prin intermediul aplicatiei CEC Bank Mobile Banking, momentan doar catre beneficiari cu conturi deschise la Banca Transilvania.

Serviciul a fost dezvoltat de Transfond, operatorul Casei de Compensare Automate a platilor interbancare, in colaborare cu bancile comerciale, Asociatia Romana a Bancilor (Administratorul Schemelor Nationale de Plati) si Banca Nationala a Romaniei (Supraveghetorul Schemelor de Plati).

”O serie de banci se afla in etapele finale de pregatire, inrolarile acestora in infrastructura pentru Plati Instant urmand sa fie realizate in functie de propriile strategii pentru produsele oferite clientilor si de stadiul concret al actiunilor interne de conectare ale fiecareia la infrastructura centrala. Este de asteptat ca toate bancile sa adere la acest serviciu, devenind accesibil astfel tuturor clientilor bancari din Romania”, adaugă Sabin Carantina, Directorul General al TRANSFOND.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Cluj-Napoca: Intrare gratuită la Grădina Botanică cu o carte în mână

Articolul următor

George Copos investește încă șase milioane de euro în Poiana Brașov

Citește si:
Citeste mai mult

Kesz a terminat fațada noului sediu BT

Societatea de construcții Kesz România a demontat schelele de pe fațada viitorului sediu central al Băncii Transilvania (BT),…
Citeste mai mult

SofMedica se extinde în Ungaria

Ca parte a obiectivelor strategice de dezvoltare a activității în Europa, SofMedica se extinde teritorial în Ungaria și…
Citeste mai mult

Festo: silențios pe banda de viteză

Se aude doar un zumzet, atunci când o mașină electrică accelerează. În liniște, dar de neoprit: electro-mobilitatea își…
Total
0
Share