Infrastructura Sibiu Slider Ultimele stiri

CJ Sibiu caută constructor pentru modernizarea unui drum de 35 km. Contract de peste 17 mil. euro

Consiliul Judeţean Sibiu a reluat licitaţia pentru modernizarea drumului DJ 107 B Păuca-Alămor-Mândra-Slimnic (peste 35 km), contract estimat la peste 82 mil. lei (17,3 mil. euro), întrucât la prima licitaţie nu şi-a depus niciun constructor oferta.

Noul termen limită de depunere a ofertelor în SEAP este marţi, 28 mai. Modernizarea acestui drum judeţean se realizează cu fonduri guvernamentale obţinute de Consiliu Judeţean Sibiu prin Programul Naţional de Dezvoltare Locală (PNDL).

”Întrucât la prima licitaţie, care a avut termen limită de depunere a ofertelor în SEAP data de 8 aprilie 2019, nu şi-a depus niciun constructor oferta, Consiliul Judeţean Sibiu a reluat procedura de achiziţie publică pentru execuţia lucrărilor la obiectivul de investiţii – Reabilitare şi modernizare DJ 107 B Păuca-Alămor-Mândra-Slimnic. Valoarea estimată a lucrărilor de execuţie a crescut la peste 82,3 mil. lei, faţă de valoarea estimată iniţial de 70,4 mil. lei”, potrivit comunicatul de presă al Consiliului Judeţean Sibiu.

Întrucât lungimea drumului care urmează să fie modernizat este una considerabilă, iar conform contractului de finanţare termenul de finalizare a lucrărilor este anul 2020, conducerea Consiliului Judeţean Sibiu a apelat la soluţia împărţirii drumului pe trei tronsoane, astfel încât execuţia lucrărilor să se realizeze mai rapid.

Foto: facebook/Consiliul Judetean Sibiu

Related posts

Afacerea de familie Agro Radu din Păuleşti, vânzări de circa 6 milioane euro

Stefana Muresan

UVT participă la proiectul de înființare a Universității Europene UNITA

Stefana Muresan

ABSL a premiat cele mai importante proiecte ale industriei de business services

Stefana Muresan

Leave a Comment