Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Manual de educaţie financiară pentru întreaga familie, lansat la Brașov

O carte inedită, “de educaţie financiară pentru întreaga familie”, intitulată “Aventurile lui Mimi”, a fost lansată, joi seara, la Librăria “Ştefan Octavian Iosif” din Braşov, în cadrul unui eveniment la care au participat, alături de cele patru coautoare şi invitaţii acestora, numeroşi părinţi şi copii, informează Agerpres.

Potrivit directorului Libris Braşov, Dana Anghelescu, cartea a fost editată “într-un timp record” şi “nu mai există un produs similar similar pe piaţă”. Ea a arătat că volumul este uşor de parcurs şi, pe lângă povestea lui Mimi – o fetiţă care ştie să deseneze foarte frumos şi care este învăţată de părinţi cum să ajungă să-şi îndeplinească visul folosindu-şi acest talent – propune o serie de exerciţii practice pentru întreaga familie,.

Coordonatoarea cărţii, lector universitar dr. Dana Lupşa, preşedinte al Asociaţiei Happy Moms, a arătat că această carte este “un proiect de suflet al asociaţiei” şi va sta la baza unei piese de teatru, care va fi prezentată în şcoli din Braşov, Bucureşti, Sibiu, Alba Iulia şi Cluj, astfel că sumele din drepturile de autor vor fi folosite pentru continuarea proiectului. De asemenea, ea a menţionat că volumul va fi lansat într-un turneu de promovare în ţară, începând cu oraşele menţionate.

Conform Danei Lupşa, prima reprezentaţie a piesei de teatru va avea loc într-o şcoală pe 24 mai.

“Cartea este pilonul de bază al programului Business Kid, program de educaţie financiară pentru întreaga familie, derulat de Asociaţia Happy Moms. Copiii învaţă, prin teatru, joc şi joacă, dar şi prin ateliere practice, cum se câştigă banii, cum se cheltuie, cum se economisesc, cum şi cui se pot dona, dar şi ce înseamnă nevoi şi dorinţe şi diferenţa dintre acestea. Părinţii deprind, prin exerciţii practice, modul în care se împart veniturile într-o lună, pe diverse categorii de cheltuieli, şi exersează împreună cu copiii aceste obiceiuri”, se arată în descrierea cărţii.

Cartea a fost realizată de Dana Lupşa, (lector universitar, doctor în management, preşedinta Asociaţiei Happy Moms şi Brand Developer), Bianca Bucă (realizator Radio Romania Braşov FM, scriitoare de cărţi pentru copii şi designer vestimentar), Alina Moldovan (psihoterapeut) şi de Diana Mihăilă (organizator profesionist, blogger) şi ilustrată de Daiana Bogdan, elevă a (Liceului de Artă “Hans Mattis-Teutsch din Braşov”).

Foto: Libris.ro

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

CJ Sibiu caută constructor pentru modernizarea unui drum de 35 km. Contract de peste 17 mil. euro

Articolul următor

Brașov: Contract de 226 mil. lei, câștigat de o asociere de antreprenori, pentru repararea străzilor

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share