Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Bucharest Tech Week îl salută pe George

George, primul banking inteligent din România, o inovație marca BCR, este partenerul principal al Bucharest Tech Week 2019, cel mai amplu festival de tehnologie la nivel național, aflat la cea de-a patra ediție.

 

George este un nou mod de a face banking: 100% online, smart, simplu și sigur. Pentru a aduce tehnologia mai aproape de oameni, George se alătură, anul acesta, Bucharest Tech Week, într-o inițiativă comună ce are ca scop integrarea inovațiilor tehnologice în activitățile noastre din mediul de business, dar și în viața de zi cu zi.

 

Inovația atinge inclusiv modalitățile în care ne raportăm la situațiile financiar-bancare. Răspunsul nostru pentru o comunitate din ce în ce mai conectată este George. Ca brand de tehnologie în banking, George este pregătit să răspundă noilor provocări, cu produse care fac viața mai ușoară și o conectează la viitor. George salută Bucharest Tech Week, locul de întâlnire și de testare al pasionaților de gadgeturi, roboți, case inteligente, vehicule electrice, drone și VR. Împreună punem bazele viitorului tech al României”, a declarat Laura Andrei, Marketing Manager BCR.

 

Bucharest Tech Week are loc în perioada 20 – 26 mai 2019 și începe cu cele 5 Business Summits (Innovation, HR Masters, Fintech, Java, .NET) ce au loc la Radisson Blu Hotel (între 21-24 mai).

Între 24-26 mai, în Piața Universității, are loc Tech Expo, cea mai amplă expoziție de gadgeturi, dispozitive inteligente, vehicule electrice și multe alte soluții inovatoare.

Experiența este completată de evenimentele partenere ce vor fi desfășurate simultan în tot orașul, de-a lungul întregii săptămâni, transformând Bucureștiul într-un hub al tehnologiei.

 

Cu fiecare ediție a Bucharest Tech Week ne propunem să aducem în peisajul tehnologiei din capitală, inovația în cele mai utile forme ale ei, pentru a ne îmbunătăți și simplifica constant viața. Anul acesta suntem încântați să îl avem aproape de noi pe George, soluția dezvoltată de BCR prin care românii își pot simplifica tranzacțiile financiare într-un mod inteligent, intuitiv și mereu conectat la nevoile reale. De la an la an, Bucharest Tech Week reușește să conecteze mii de români la tehnologia viitorului, iar parteneriatul cu BCR de anul acesta, mai ales în contextul dezvoltării primului banking inteligent – George, vine ca o confirmare a eforturilor depuse până acum, concretizând în același timp viziunea comună. Bucharest Tech Week îl salută pe George!” a declarat Cătălina Dobre, Project Manager Bucharest Tech Week.

 

Accesul la oricare dintre cele 3 secțiuni ale Bucharest Tech Week se face prin înregistrarea online pe www.techweek.ro. Accesul la Tech Expo este gratuit, doar în baza înregistrării online. Până în 7 mai, profesioniștii interesați de informațiile dezbătute în cadrul Business Summits își pot rezerva un loc cu discount-uri avantajoase, în regim de preț Regular.

 

Pentru informații suplimentare, urmăriți platformele oficiale de comunicare:

www.techweek.ro
Facebook.com/TechWeekRO
Facebook EventBucharest Technology Week 2019

 

 

Partenerii Bucharest Tech Week 2019:

 

Prezentat de: George, primul banking inteligent

 

Business Summits Partners:

IQOS – Innovation Summit Partner

ABBYY – Fintech Summit Partner

METRO SYSTEMS – Java Summit Partner

UiPath –  .NET Summit Partner

 

Sponsorii Bucharest Tech Week 2019:

Microsoft, Engie, Carrefour, AirMotion, Moldova IT Park, E.ON Energie România, Michelin, Electromagnetica, Luxoft, mirro, pAIdAnalytix, Auka, Endava, eSolutions, ApPello, 2checkout, bitMahavi, Fitbit, Wolf Theiss, Gemini Solutions, Trencadis

L’OR – Networking & Coffee Partner

Bright Agency – Digital Partner

VIVA Telecom – Internet Partner

  

De peste 10 ani în industria evenimentelor, UNIVERSUM Events are ca fundament arhitectura de evenimente corporate.

Sub umbrela UNIVERSUM au luat formă conceptele proprii și o divizie de evenimente personalizate: MICE (Meetings, Incentives, Conferences & Exhibitions), axată pe evenimente de amploare pentru clienți.

Concepte proprii:

Festivalul Bucharest Tech Week, ajuns la a patra ediție, care mobilizează comunitatea tech din Capitală;

Internet & Mobile World – cea mai prestigioasă marcă a companiei, fiind în același timp și cea mai amplă expo-conferință B2B dedicată soluțiilor IT și digitale din regiune;

MyConnector, o platformă online dedicată evenimentelor, care operează accesul la evenimente, de la înregistrarea online până la accesul în eveniment.

 

Compania este reprezentatul unic în România al celei mai mari licențe de team building din lume, Catalyst Teambuilding Global, deținând un portofoliu de peste 150 de concepte ce pot fi personalizate pe specificațiile clienților.

 

Total
20
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Brașov: Contract de 226 mil. lei, câștigat de o asociere de antreprenori, pentru repararea străzilor

Articolul următor

România avea, anul trecut, 823 km de autostrăzi și peste 28.000 km de drumuri pietruite şi de pământ

Citește și:
Zi de Zi știri ecoomice:
Total
20
Share