Transilvania Business
Infrastructura Sanatate Timiș Ultimele stiri

Primăria Timișoara ridică o maternitate nouă

Primăria Timişoara va construi o maternitate nouă cu zece săli de naştere, clădirea urmând a fi ridicată pe 15.000 metri pătraţi de teren.

Studiul de fezabilitate va fi discutat în curând în consiliul local, iar odată ca acesta va fi adoptat, se va porni la elaborarea proiectului tehnic, urmând ca apoi să fie lansată licitaţia pentru execuţie.

Primarul Nicolae Robu a scris pe pagina sa de Facebook că noua clădire în care va funcţiona maternitatea prinde contur.

„Noua maternitate pe care o construieşte Primăria Timişoara prinde contur. Ieri am avut ultimă discuţie asupra SF-ului şi l-am agreat, deci el va intra la aprobare în proxima şedinţă de Consiliu Local. După aprobare, se va porni elaborarea PT-ului, iar după finalizarea acestuia, se va organiza licitaţia pentru execuţie. Eu sper ca lucrările de execuţie să poată începe chiar din acest an. Noua maternitate va arăta superb,  iar interioarele şi dotările vor fi la cele mai înalte standarde în domeniu. După toate evaluările, va fi cea mai modernă maternitate din România. Prioritatea pe care o acordăm acestui obiectiv este o nouă dovadă a preţuirii pe care o avem pentru tineri, a accentului pe care-l punem pe stimularea prin asigurarea de condiţii a creşterii natalităţii în oraş şi regiune”, a anunţat  Robu.

Maternitatea Spitalului Municipal este prevăzută a fi construită în zona Bogdăneştilor,  pe o suprafaţă desfăşurată de 15.000 metri pătraţi. Clădirea va avea şase etaje şi va cuprinde 236 de paturi.

Comentarii

Comentarii

Related posts

Clujul va avea o Strategie de Informatizare implementată de Clusterul Cluj IT

Stefana Muresan

Oradea își păstrează ratingul Fitch de oraș recomandat investițiilor

redactia

Bursa de la Bucureşti a închis în scădere puternică pe toţi indicii bursieri

redactia

Comentarii

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More