Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Drum de legătură cu autostrada Arad-Timișoara, din fonduri europene

Ministerul Transporturilor a stabilit indicatorii noului drum de legătură cu autostrada Arad-Timișoara. Este vorba despre o şosea care să lege autostrada Arad-Timișoara de DN 69, drumul naţional care leagă cele două oraşe. 

Potrivit estimărilor, lucrarea ar urma să coste aproximativ 260 de milioane de lei. Va fi un drum de zece kilometri, cu două benzi pe sens, având o lăţime totală de 20,5 metri, două poduri, patru pasaje şi patru pasaje inferioare. De la momentul începerii construcţiei, proiectul ar trebui să fie gata în 18 luni.

Drumul va pleca din autostrada Arad-Timișoara şi va „înţepa” DN 69 în imediata apropiere de intersecţia drumului naţional cu drumul judeţean 692, care duce spre Sânandrei, cu câţiva kilometri înainte de sensul giratoriu aflat la intrarea în Timişoara.

Lucrarea ar urma să fie realizată din fonduri europene nerambursabile.

„Finanţarea obiectivului de investiţii se realizează prin Programul Operațional Infrastructură Mare și de la bugetul de stat, prin bugetul Ministerului Transporturilor, în limita sumelor aprobate anual cu această destinație, precum şi din alte surse legal constituite, conform programelor de investiții publice aprobate potrivit legii”, se arată în proiectul de Hotărâre de Guvern.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Mureș: Cea mai mare fabrică de amestecuri de furaje din România, în Sânpaul. Investiție de 15 milioa­ne de euro

Articolul următor

„Sărbătoarea Narciselor” de la Negrileasa, în Apuseni şi concurs „Cultură pentru cultură” - 18-19 mai

Citește si:
Citeste mai mult

Se redeschide Bazinul Grigorescu din Cluj

Bazinul Olimpic Grigorescu (BOG) din Cluj-Napoca va fi din nou funcțional din această săptămână, conform reprezentanților municipalității.  Primăria…
Citeste mai mult

Digital@Sângeorgiu de Mureș  

Viziunea și strategia primarului Sófalvi Sándor Szabolcs în modernizarea comunei   Executivul comunei Sângeorgiu de Mureș continuă să…
Citeste mai mult

Leroy Merlin, în loc de IAIFO

Lanțul de bricolaj Leroy Merlin este interesat să își ridice primul magazin din județul Sălaj pe locul în…
Total
0
Share