Uncategorized

Brandul THC pariază pe piața românească și se bucură în paralel de succesul internațional

Experți la nivel global în soluții de găzduire web, cei de la THC Projects au lansat recent proiectul THC.ro, o inițiativă dedicată pieței locale de hosting. Situația este una foarte interesantă și demnă de apreciat pentru business-ul “made in Romania”: o firmă românească ce cunoaște succesul pe plan extern și apoi, cu experiență internațională, propune soluții premium pieței românești, în sfera serviciilor IT.

 

Întrebați de ce au ales o astfel de abordare, în contextul în care cele mai multe firme românești încearcă piața externă abia după ce devin solide pe cea internă, reprezentanții THC Projects au explicat că au considerat că mediul de afaceri din țara noastră nu era pe deplin pregătit cu ani în urmă pentru a aprecia soluții premium de găzduire web, axându-se aproape exclusiv pe prețul mic. Astfel a apărut website-ul internațional THCServers.com, care a mizat pe un raport foarte bun calitate / preț, pe servicii ireproșabile inclusiv la nivel de comunicare – suport tehnic permanent. Acum, rețeta de succes a fost lansată în mod dedicat pentru România, pe THC.ro, acolo unde există pachete variate pentru absolut orice tip de proiect online.

 

“Mediul de afaceri din România s-a mai maturizat, companiile își respectă mai mult utilizatorii soluțiilor online și înțeleg de asemenea importanța unor standarde de calitate pentru soliditatea business-urilor pe care le operează. Mediul e-commerce este un motor principal pe web în țara noastră, dar nu singurul. Avem fel de fel de clienți, de la IMM-uri până la companii foarte mari, fiecare cu nevoile sale specifice în materie de soluții web. Oferim hosting ieftin și în același timp de foarte bună calitate pentru că am investit continuu în echipamente”, spune Cătălin Florica, CEO-ul THC Projects.

 

Firma de găzduire thc.ro propune soluții variate, tot mai mult interes fiind înregistrat în categoria serverelor dedicate. Compania deține în prezent servere plasate în mai multe locuri din lume, inclusiv în România, în județul Dolj. Uptime-ul garantat de cel puțin 99,9%, viteza de încărcare și suportul tehnic non stop sunt printre avantajele care au făcut ca în primele luni de la lansarea proiectului THC.ro să fie consemnați mulți clienți noi atât din mediul de comerț electronic (în mare creștere pe plan local), cât și din alte domenii de afaceri.

 

Compania se concentrează pe partea de găzduire web, care reprezintă cea mai mare pondere în cifra de afaceri. Clienții se pot bucura însă de soluții web complete – rezervări domenii web, servicii de web design și chiar securitate web. Planul companiei este de a atrage în special clienți de business, de la companii mici până la corporații. De asemenea, se observă un interes crescut al celor ce administrează bloguri și alte website-uri de publishing, care își doresc calitate la preț mic și soluții perfect adaptate necesarului de moment. Unii clienți fac upgrade pe parcurs, pe măsură ce afacerile lor cresc și înregistrează salturi spre noi necesități în materie de web hosting.

 

THC Projects acționează în acest moment în mod dual, pe de o parte prin portalul adresat piețelor globale, pe de altă parte prin cel dedicat utilizatorilor din România. Ținând cont de dezvoltarea mediului online așteptată în condițiile pregătirii rețelelor 5G, cel mai probabil cererea pentru servicii de găzduire web de înaltă calitate va crește în foarte multe regiuni de pe glob.

 

Related posts

~Video 5

Transilvania Business

Shortlist announced for the 2nd annual CRE Awards

redactia

PwC România: Măsurile implementate de România pentru a reducere emisiile de gaze cu efect de seră în transporturi

A. I.

ADR Vest: Finantare nerambursabila pentru companii private

Stefana Muresan

Stefanini: target: + 25% la cifra de afaceri

Stefana Muresan

Transgaz Mediaş, profit net în creştere cu 86%

Stefana Muresan

 AFI Europe a pus piatra de temelie a celui de-al treilea centru comercial al companiei in Romania

Ionut Oprea

Cât câştigă un deputat

Stefana Muresan

Class not Mass Fashion & Design Market

Ionut Oprea

2018, un an excelent pentru Evolution Gaming

Tirdea Ionut

Mihai Daraban, la Adunarea Extraordinară a Eurochambres: CCIR militează pentru acordarea unui sprijin mai substațial pentru IMM-uri

redactia

NTT, 52 de ani de activitate

Tirdea Ionut

TransLogistica Expo isi deschide portile

Ionut Oprea

~Video 3

ALINSO: 10 years anniversary at Ploiesti West Park

Ionut Oprea

Gala Premiilor ABSL își așteaptă câștigătorii

Ionut Oprea

7 beneficii pe care ofertele de pariuri online le pun la dispoziție în prezent!

A. I.

NTT DATA România: până în 2020 – 100 de milioane de euro şi 3.300 de angajaţi

Stefana Muresan

Iulius dezvolta Openville cu un partener global

Ionut Oprea

Peste 7000 de persoane la Sibiu Jazz Festival 2017

Raluca Ursu

Laurențiu Lazăr, noul Managing Partner al Colliers International Romania

Ionut Oprea

”Prima casă” 2017, plafon total de garantare de 2,67 miliarde de lei

Stefana Muresan

~Video 4

Transilvania Business

~Video 1

Leave a Comment