Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Revista Transilvania Business, un cadou special pentru Europa și pentru România

Echipa revistei Transilvania Business a dat dovadă de creativitate de-a lungul celor aproape 10 de ani de la prima sa apariție pe piața media, dezvoltând proiecte editoriale unicat, realizate cu ajutorul partenerilor revistei care înțeleg să susțină inițiativele publicației.

Așa s-a născut și ediția de colecție, editată în 288 de pagini, în limba engleză, și tipărită într-un tiraj de 15.000 de exemplare. Intitulată sugestiv Enjoy Transylvania! A jewel of Romania at the heart of Europe, ediţia 87 a Transilvania Business surprinde valorile acestei regiuni care au făcut posibilă o dezvoltare economică aparte și o identitate cultural-istorică unică în Europa.

În această ediție de colecție, specială, am reflectat în reportaje și articole de autor ample istoria, arhitectura, tradițiile, obiectivele turistice transilvănene, dar și câteva branduri de aici și am pășit pe unele trasee cunoscute din antichitate sau construite și promovate mai aproape de zilele noastre – Drumul Apelor Minerale, Drumul Aurului, Drumul Sării, Drumul Vinului sau ofertanta Via Transilvanica, născută, dar cu propriul său destin, din proiectul Via Maria Theresia. În paginile revistei am adus mai aproape de cititorii noștri specificul diverselor zone etnografice și istorice din Transilvania, precum și proiectele majore de investiții dezvoltate din fonduri proprii, guvernamentale sau cu finanțare europeană de către partenerii noștri instituționali din Primăriile Municipiului Sibiu, Blaj, Oradea, Reghin, Târgu Mureș, Timișoara și a Orașului stațiune Sovata, respectiv din Consiliile Județene Arad, Bistrița-Năsăud, Brașov, Cluj, Covasna, Harghita, Maramureș și Mureș.

Companii de renume național și internațional au înțeles și susținut această inițiativă unicat a revistei Transilvania Business, promovându-și brandul în paginile proiectului nostru exclusivist.

Peste 3.000 de persoane au degustat această ediție de colecție la Consiliul European informal de la Sibiu, din 9 mai. În urma parteneriatului cu Primăria Municipiului Sibiu, pentru care îi mulțumim doamnei primar Astrid Fodor și echipei Domniei Sale, ediţia de colecţie a revistei Transilvania Business a fost dăruită tuturor participanţilor la Summit – lideri, delegaţi, jurnalişti, într-un cufăr de lemn pictat manual cu o imagine care reprezintă o latură a istoricei Piețe Mari, alături de alte daruri – o sticlă de vin din anul nașterii fiecărui lider din partea emblematicului producător de vinuri Jidvei, un salam de Sibiu, oferit de Scandia, un cozonac tradițional cu nucă, produs de firma sibiană Transagape, ambalat într-un ștergar țesut cu motive tradiționale, borcănașe cu dulceață de gutui cu nucă, dulceață de vișine, miere de mană de brad, miere cu ciocolată, ciocolată de casă și un șervet din borangic brodat manual.

Proiectele noastre nu se opresc aici și vă lansăm încă de acum invitația de a ne fi parteneri. Vom descoperi în următoarele ediții cum s-au pregătit și se pregătesc companiile pentru a răspunde noilor imperative din domeniul generic al mediului și protecției mediului, cum arată în 2019 oglinda energiei românești, care sunt provocările în real estate-ul din piața autohtonă și internațională, cum agricultura din România ar putea crea plusvaloare valorificând superior materiile prime, pentru a aminti doar câteva.

Revista poate fi achiziționată din această săptămână din benzinăriile MOL, OMV, PETROM, ART-PETROL, ETU, rețeaua de magazine INMEDIO, magazinele OCTAGON, METRO, XPRESS, hipermarketurile REAL și în rețeaua POȘTA ROMÂNĂ.

 

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Brandul THC pariază pe piața românească și se bucură în paralel de succesul internațional

Articolul următor

Managerul de proiect al metroului din Qatar, adus la Autostrada Sebeș - Turda

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share