Antreprenori Bihor Bistrița-Năsăud Brașov Cluj Covasna Cultural Fonduri Europene Harghita Industrie Infrastructura Investitii Lideri si afaceri Maramureș Mureș Sibiu Slider Timiș Turism Ultimele stiri

Revista Transilvania Business, un cadou special pentru Europa și pentru România

Echipa revistei Transilvania Business a dat dovadă de creativitate de-a lungul celor aproape 10 de ani de la prima sa apariție pe piața media, dezvoltând proiecte editoriale unicat, realizate cu ajutorul partenerilor revistei care înțeleg să susțină inițiativele publicației.

Așa s-a născut și ediția de colecție, editată în 288 de pagini, în limba engleză, și tipărită într-un tiraj de 15.000 de exemplare. Intitulată sugestiv Enjoy Transylvania! A jewel of Romania at the heart of Europe, ediţia 87 a Transilvania Business surprinde valorile acestei regiuni care au făcut posibilă o dezvoltare economică aparte și o identitate cultural-istorică unică în Europa.

În această ediție de colecție, specială, am reflectat în reportaje și articole de autor ample istoria, arhitectura, tradițiile, obiectivele turistice transilvănene, dar și câteva branduri de aici și am pășit pe unele trasee cunoscute din antichitate sau construite și promovate mai aproape de zilele noastre – Drumul Apelor Minerale, Drumul Aurului, Drumul Sării, Drumul Vinului sau ofertanta Via Transilvanica, născută, dar cu propriul său destin, din proiectul Via Maria Theresia. În paginile revistei am adus mai aproape de cititorii noștri specificul diverselor zone etnografice și istorice din Transilvania, precum și proiectele majore de investiții dezvoltate din fonduri proprii, guvernamentale sau cu finanțare europeană de către partenerii noștri instituționali din Primăriile Municipiului Sibiu, Blaj, Oradea, Reghin, Târgu Mureș, Timișoara și a Orașului stațiune Sovata, respectiv din Consiliile Județene Arad, Bistrița-Năsăud, Brașov, Cluj, Covasna, Harghita, Maramureș și Mureș.

Companii de renume național și internațional au înțeles și susținut această inițiativă unicat a revistei Transilvania Business, promovându-și brandul în paginile proiectului nostru exclusivist.

Peste 3.000 de persoane au degustat această ediție de colecție la Consiliul European informal de la Sibiu, din 9 mai. În urma parteneriatului cu Primăria Municipiului Sibiu, pentru care îi mulțumim doamnei primar Astrid Fodor și echipei Domniei Sale, ediţia de colecţie a revistei Transilvania Business a fost dăruită tuturor participanţilor la Summit – lideri, delegaţi, jurnalişti, într-un cufăr de lemn pictat manual cu o imagine care reprezintă o latură a istoricei Piețe Mari, alături de alte daruri – o sticlă de vin din anul nașterii fiecărui lider din partea emblematicului producător de vinuri Jidvei, un salam de Sibiu, oferit de Scandia, un cozonac tradițional cu nucă, produs de firma sibiană Transagape, ambalat într-un ștergar țesut cu motive tradiționale, borcănașe cu dulceață de gutui cu nucă, dulceață de vișine, miere de mană de brad, miere cu ciocolată, ciocolată de casă și un șervet din borangic brodat manual.

Proiectele noastre nu se opresc aici și vă lansăm încă de acum invitația de a ne fi parteneri. Vom descoperi în următoarele ediții cum s-au pregătit și se pregătesc companiile pentru a răspunde noilor imperative din domeniul generic al mediului și protecției mediului, cum arată în 2019 oglinda energiei românești, care sunt provocările în real estate-ul din piața autohtonă și internațională, cum agricultura din România ar putea crea plusvaloare valorificând superior materiile prime, pentru a aminti doar câteva.

Revista poate fi achiziționată din această săptămână din benzinăriile MOL, OMV, PETROM, ART-PETROL, ETU, rețeaua de magazine INMEDIO, magazinele OCTAGON, METRO, XPRESS, hipermarketurile REAL și în rețeaua POȘTA ROMÂNĂ.

 

Related posts

AEW a finalizat vânzarea Promenada Mall Târgu Mureș către Indotek

Ligia Voro

Conferințele GastroArt: Identitate gastronomică națională 

Ligia Voro

Cele mai frumoase exemplare de păsări de casă, porumbei și iepuri din Bihor

Traian Dan

Fonduri europene în valoare de 14 mil. euro pentru Timișoara

Stefana Muresan

Porr Construct a câștigat un contract de 50,5 milioane lei cu CFR SA

Stefana Muresan

Clujul, cea mai dezvoltată piață de birouri din orașele regionale ale țării

Nora Dumitrescu

Clujul a inaugurat prima arteră “smart” din țară

Nora Dumitrescu

Andre Vivan da Silva, membru de Board FIC – soluții, priorități și direcții pentru România

redactia

FOTO: AZOMUREȘ, lecție integrată despre fertilizanți

Ligia Voro

Libris.ro: creștere cu 28% și cifră de afaceri de peste 40 de milioane de lei, în 2018

Stefana Muresan

CE alocă 265 de milioane de euro pentru construirea unei autostrăzi care va lega Ungaria de România

Stefana Muresan

Pregătiri pentru exproprierile de pe ultimele două secțiuni ale Autostrăzii Sibiu-Pitești. Sunt necesare peste 42 de milioane de lei

Ion Surdu

Blocurile Zalăului vor fi modernizate pe fonduri UE

Nora Dumitrescu

Universitatea Central – Europeană de la Budapesta, invitată să se relocheze la Arad!

Stefana Muresan

Jean Valvis va lansa un film de promovare a Româ­niei. Aqua Carpatica a ajuns pe 14 pieţe externe şi la vânzări de 75 mil. euro

redactia

Cum arată noul sediu al Groupe Renault Romania

Ligia Voro

Qubiz (Oradea), printre cele mai dinamice companii din Europa

Stefana Muresan

Cel mai nou tramvai românesc, produs de Astra Vagoane Călători, testat pe liniile din Timişoara

Stefana Muresan

Marquardt donează peste 22.000 de euro pentru Spitalul Județean Sibiu

Ion Surdu

Ce își doresc azi tinerii de la profesori și sistemul educațional românesc?

Ligia Voro

Grupul farmaceutic Dona a recrutat un manager cu experienţă în auto

Stefana Muresan

Autostrada Gilău-Nădășelu, aproape de deschidere

Stefana Muresan

Primarii marilor orașe din România vor face schimb de bune practici la Cluj

redactia

Undă verde pentru lucrările la autostrada Lugoj – Deva, Lotul 4

Stefana Muresan

Leave a Comment