Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Managerul de proiect al metroului din Qatar, adus la Autostrada Sebeș – Turda

Antreprenorul grec Aktor, cel care se ocupă de cel mai lung lot de pe Autostrada Sebeș – Turda (A10), și-a înlocuit managerul din România. Carlo Germani a supervizat proiectul de 3 miliarde de euro de la Doha.

Aktor a anunțat numirea în funcție a lui Carlo Germani care va servi drept noul country manager în țara noastră, înlocuindu-l pe Petros Katsias, “cu scopul de a-și consolida structura corporatistă și a îmbunătăți operațiunile în România”.

Germani a deținut o perioadă îndelungată o funcție executivă în Aktor, iar în ultimii patru ani i-a fost încredințat rolul de project manager în cadrul proiectului de construire a Gold Line Metro (GLM), în Doha (Qatar), ce se află acum aproape de inaugurare. GLM, cunoscută ca “linia istorică”, este concepută pentru a susține sistemul de transport subteran în Doha.

Aceasta are un buget de 3 miliarde de euro și cuprinde 10 stații, cu tuneluri de 30 km. Proiectul a fost acordat în 2014 companiei Alysyj, un consorțiu format din Aktor (lider), Larsen and Tourbo – India, Yapi Merkezi, STFA – Turcia, Al Jaber Engineering – Qatar.

Germani a fost președinte al comitetului executiv al consorțiului. Înainte a lucrat 13 ani în grupul german de construcții Hochtief, ca project manager în lucrări precum construirea și proiectarea noului pod hobanat de șosea peste Forth Riven (Marea Britanie) sau construirea autostrăzii Olympia Odos (Grecia).

”Numirea sa în funcția de country manager este cel mai recent exemplu în încercările noastre din ultimele 10 luni de a ne reorganiza și consolida prezența corporatistă în România. Carlo are 30 de ani de experiență pe plan internațional, nenumărate reușite dovedite în coordonarea și implementarea cu succes a proiectelor dificile de infrastructură. El reflectă în totalitate nivelul de reprezentare pe care ne dorim să îl aibă în Aktor”, a menționat Alexandros Exarchou, CEO al Aktor.

Sursa foto: keoic.com

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Revista Transilvania Business, un cadou special pentru Europa și pentru România

Articolul următor

Brașov: Primăria va achiziţiona 26 de troleibuze. Finanțare europeană de 77 de milioane lei

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Distribuție Energie Electrică România (DEER) Cluj, cel mai mare distribuitor național de profil, a organizat proiectul educativ “Școala Altfel cu Micul Energetician”, proiect care face parte din campania sa educativă.
Citeste mai mult

DEER predă energetica viitoarelor generații

3.000 de elevi din ciclul primar de învățământ învață despre energie în cadrul proiectului educativ. Distribuție Energie Electrică…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share