Transilvania Business
Alba Cluj Infrastructura Slider

Managerul de proiect al metroului din Qatar, adus la Autostrada Sebeș – Turda

Antreprenorul grec Aktor, cel care se ocupă de cel mai lung lot de pe Autostrada Sebeș – Turda (A10), și-a înlocuit managerul din România. Carlo Germani a supervizat proiectul de 3 miliarde de euro de la Doha.

Aktor a anunțat numirea în funcție a lui Carlo Germani care va servi drept noul country manager în țara noastră, înlocuindu-l pe Petros Katsias, “cu scopul de a-și consolida structura corporatistă și a îmbunătăți operațiunile în România”.

Germani a deținut o perioadă îndelungată o funcție executivă în Aktor, iar în ultimii patru ani i-a fost încredințat rolul de project manager în cadrul proiectului de construire a Gold Line Metro (GLM), în Doha (Qatar), ce se află acum aproape de inaugurare. GLM, cunoscută ca “linia istorică”, este concepută pentru a susține sistemul de transport subteran în Doha.

Aceasta are un buget de 3 miliarde de euro și cuprinde 10 stații, cu tuneluri de 30 km. Proiectul a fost acordat în 2014 companiei Alysyj, un consorțiu format din Aktor (lider), Larsen and Tourbo – India, Yapi Merkezi, STFA – Turcia, Al Jaber Engineering – Qatar.

Germani a fost președinte al comitetului executiv al consorțiului. Înainte a lucrat 13 ani în grupul german de construcții Hochtief, ca project manager în lucrări precum construirea și proiectarea noului pod hobanat de șosea peste Forth Riven (Marea Britanie) sau construirea autostrăzii Olympia Odos (Grecia).

”Numirea sa în funcția de country manager este cel mai recent exemplu în încercările noastre din ultimele 10 luni de a ne reorganiza și consolida prezența corporatistă în România. Carlo are 30 de ani de experiență pe plan internațional, nenumărate reușite dovedite în coordonarea și implementarea cu succes a proiectelor dificile de infrastructură. El reflectă în totalitate nivelul de reprezentare pe care ne dorim să îl aibă în Aktor”, a menționat Alexandros Exarchou, CEO al Aktor.

Sursa foto: keoic.com

Comentarii

Comentarii

Related posts

Levente Bara – fabrică de produse din miez de nucă, investiţie de 2,5 milioane euro

Stefana Muresan

Program integrat de stimulare a antreprenoriatului în mediul urban din Regiunea Nord-Vest

Stefana Muresan

Premii de excelență la UBB

redactia

Comentarii

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More