Transilvania Business
Brașov Eveniment

Brașov: Gala “Premiile Excelenței în Afaceri 2019”

Camera de Comerț si Industrie Brașov organizează cea de a XIV-a ediție a Galei “Premiile Excelenței în Afaceri 2019”, un eveniment de elită al societăților comerciale brașovene care au înregistrat cele mai bune rezultate economico-financiare pe parcursul ultimilor 24 de ani.

Formatul evenimentului din acest an va fi unul dinamic, nivelul de calitate oferit fiind asociat cu o locație de excepție, cu parteneri și invitați care definesc performanța în business. Dineul de afaceri (cu servire la masa – meniul de exceptie oferit de restaurantul Kronwell) va fi completat de momemnte artistice, degustari de vinuri si ciocolata belgiana, potrivit organizatorilor.

Gala “Premiile Excelenței în Afaceri 2019”, cel mai prestigios eveniment de business din Brașov, se va desfășura joi, 23 mai 2019 la hotel Kronwell, și va reuni peste 350 de oameni de afaceri, autorități publice, personalități remarcabile pentru mediul de afaceri și nu numai.

Comentarii

Comentarii

Related posts

Brașov: Vor fi puse în circulație primele zece autobuze turcești dintr-un lot total de 105

redactia

Află cum arată un brand puternic în era digitală la Sales & Marketing Conference

Stefana Muresan

CEO Conference – Shaping the Future: Slowbalization – How Romanian CEOs are building the organizations of the future, 22 mai 2019, Stejarii Country Club, București

Stefana Muresan

Comentarii

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More