Transilvania Business
Infrastructura Timiș

Cresc veniturile Aeroportului Internațional „Traian Vuia” Timișoara

Aeroportul din Timișoara

Reprezentanții Aeroportului Internațional Timișoara „Traian Vuia” estimează că veniturile companiei sunt în creștere, cu 6% mai mult, față de anul trecut. Conform proiectului de hotărâre privind aprobarea bugetului de venituri şi cheltuieli pe anul 2019, aflate sub autoritatea Ministerului Transporturilor, profitul net va ajunge la 5,21 milioane de lei, în timp ce venitul, la 55,5 milioane de lei, informeaza expressdebanat.ro. 

Cu toate că și cheltuielile cresc, compania estimează un profit brut cu peste 6% mai mare decât anul trecut. „Bugetul de venituri şi cheltuieli pe anul 2019 a fost elaborat cu o creştere a veniturilor totale cu 6% şi a cheltuielilor totale cu 5,95%, compania programând un profit brut în sumă de 6,22 milioane lei, respectiv cu 6,37% mai mare decât realizările anului 2018”, arată documentul publicat în dezbatere pe site-ul Ministerului Transporturilor.

Compania a estimat că totalul cheltuielilor va ajunge la aproape 50 de milioane de lei. Societatea are în jur de 250 de angajaţi, astfel că în privința cheltuielilor salariale, ele se vor ridica la aproximativ 15 milioane de lei. În ceea ce privește cheltuielile cu investițiile, acestea au fost estimate la peste 34 de milioane de lei.

Comentarii

Comentarii

Related posts

Autorizatie de construire pentru centura de sud a Florestiului

Stefana Muresan

Câștigătorul Sibiu-Boița, desemnat, sunt pregătite modificări la legislație

Ligia Voro

Un nou zbor de la Aeroportul Iasi spre Munchen, cu Blue Air

Stefana Muresan

Comentarii

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More