Infrastructura Timiș

Cresc veniturile Aeroportului Internațional „Traian Vuia” Timișoara

Aeroportul din Timișoara

Reprezentanții Aeroportului Internațional Timișoara „Traian Vuia” estimează că veniturile companiei sunt în creștere, cu 6% mai mult, față de anul trecut. Conform proiectului de hotărâre privind aprobarea bugetului de venituri şi cheltuieli pe anul 2019, aflate sub autoritatea Ministerului Transporturilor, profitul net va ajunge la 5,21 milioane de lei, în timp ce venitul, la 55,5 milioane de lei, informeaza expressdebanat.ro. 

Cu toate că și cheltuielile cresc, compania estimează un profit brut cu peste 6% mai mare decât anul trecut. „Bugetul de venituri şi cheltuieli pe anul 2019 a fost elaborat cu o creştere a veniturilor totale cu 6% şi a cheltuielilor totale cu 5,95%, compania programând un profit brut în sumă de 6,22 milioane lei, respectiv cu 6,37% mai mare decât realizările anului 2018”, arată documentul publicat în dezbatere pe site-ul Ministerului Transporturilor.

Compania a estimat că totalul cheltuielilor va ajunge la aproape 50 de milioane de lei. Societatea are în jur de 250 de angajaţi, astfel că în privința cheltuielilor salariale, ele se vor ridica la aproximativ 15 milioane de lei. În ceea ce privește cheltuielile cu investițiile, acestea au fost estimate la peste 34 de milioane de lei.

Related posts

Senzor produs de BOSCH la Blaj, inovație revoluționară pentru piața auto

redactia

Parking de 19 milioane de lei, la Cluj-Napoca

redactia

Program pilot pentru extinderea rețelei de gaz din România, promis de ministrul Lucrărilor Publice

Papuc Irina

Leave a Comment