Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Cluj-Napoca: Licitaţie de până la 300 milioane euro pentru concesionarea unor lucrări de construcţie

Primăria municipiului Cluj-Napoca a lansat o licitaţie de până la 1,426 miliarde lei (300 milioane euro) pentru concesionarea unor lucrări de construcţie, potrivit unui anunţ publicat pe platforma SICAP, anunță News.ro.

 

Contractul vizează ”concesionarea lucrărilor pentru realizarea şi exploatarea unor imobile cu funcţiuni complexe pe terenul aflat în proprietatea Municipiului Cluj-Napoca, bdul 21 Decembrie 1989 nr. 106”, potrivit anunţului.

Valoarea contractului este estimată între 350 milioane lei şi 1,426 miliarde lei.

Ofertanţii pot opta fie pentru o investiţie cu destinaţia hotel de minimum 200 camere, clasificare 4 stele, fie pentru o clădire de birouri şi servicii conexe, minimum clasa A, cu respectarea cerinţelor din caietul de sarcini.

Pentru ofertanţii care optează pentru investiţie hotel 4 stele, se cere o cifră de afaceri medie de minimum 14 milioane euro în ultimii trei ani, în domeniul obiectului contractului de concesiune pentru care se depuna oferta.

Pentru ofertanţii care optează pentru investiţie clădire birouri sau funcţiuni mixte, este nevoie de minimum 3,4 milioane euro cifră anuală medie în ultimii trei ani în domeniul obiectului contractului de concesiune pentru care se depuna oferta.

”Ofertantul va face dovada că a dus la bun sfârşit în ultimii 3 ani, calculaţi de la data limită de depunere a ofertelor, servicii similare din punct de vedere al complexităţii şi/sau utilităţii”, se arată în anunţ.

Termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este 1 iulie.

Total
20
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Articolul anterior

Județele Constanța, Alba și Timiș sunt în topul celor mai puternice centre logistice, după București

Articolul următor

Hidroelectrica vrea să devină jucător în industria turistică

Citește și:
Zi de Zi știri ecoomice:
Total
20
Share