Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

CONTRACT Design, un eveniment concept in serviciul arhitectilor, designerilor, dezvoltatorilor si contractantilor

Cercetarile nesfarsite privind aspectele formale si functionale ale spatiului, tehnologia si materialele actualizate, dezvoltate cu mare atentie, reprezinta fundamentul filosofiei de planificare a proiectelor, care joaca un rol strategic in succesul acestora. Un alt element important in succesul unui proiect de design, il reprezinta sinergia dintre cei implicati in proiect, de la furnizor la beneficiar. Pentru a inlesni accesul la cele mai bune servicii din domeniu, HubDesign a creat CONTRACT Design, un eveniment concept in serviciul arhitectilor, designerilor, dezvoltatorilor si contractantilor, care are loc anual, in locatia HubDesign din Bucuresti.

In cadrul evenimentului de anul acesta, de pe 23 Mai, la HubDesign, au fost prezentate inovatii conceptuale si stilistice, precum si instrumentele necesare pentru a realiza cu succes un proces de design autentic. Evenimentul a fost completat de atmosfera de cocktail relaxata, care a facilitat un networking de calitate intre reprezentanti ai mass-media, arhitecti, designeri si dezvoltatori imobiliari.

HubDesign multumeste sponsorilor, Tambour si Ramon Soler, care au incredere in aceste concepte de evenimente si sustin cu tarie crearea de legaturi profesionale si de colaborare intre designeri, arhitecti, companii de home&deco si dezvoltatori imobiliari. Colaborarile de succes duc, in final, la proiecte si concepte inedite, profesioniste, care ii garanteaza clientului final satisfactia.

De asemenea, HubDesign multumeste si partenerilor Schlumberger, Domeniul Bogdan si Mozart, care s-au asigurat ca invitatii au putut sa savureze cele mai fine bauturi pe tot parcursul serii. Partenerii media CONFORT magazin, PharmaFood si interior au mereu grija ca oamenii sa afle despre ceea ce se intampla frumos in spatiul HubDesign.

 

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Hexagon Offices - nouă clădire de birouri inaugurată la Cluj

Articolul următor

A 15-a ediție SALSA WEEK ROMANIA va avea loc în Vama Veche în perioada 5 - 11 August 2019

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share