Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Martin Schulz va prelua funcţia de director general al Mercedes-Benz România

Şeful Diviziei de produse şi marketing al Mercedes-Benz Korea, Martin Schulz, va prelua de la 1 iunie funcţia de director general al Mercedes-Benz România, a anunţat, luni, compania.

Schulz, în vârstă de 45 de ani, îl va înlocui pe Philipp Hagenburger, acesta din urma fiind cooptat, de la 1 mai 2019, în echipa Daimler South East Asia Pte. Ltd, în calitate de CEO, după ce a administrat cu succes activităţile diviziei de Passenger Cars şi a condus Mercedes-Benz România timp de trei ani.

Noul CEO al Mercedes-Benz România s-a alăturat echipei Mercedes-Benz în urmă cu 20 de ani, iar parcursul său profesional a inclus atribuţii în mai multe ţări. Astfel, în ultimii ani, a fost responsabil de activităţile de Sales & Marketing din Vietnam şi Thailanda, iar din 2016 a ocupat funcţia de Head of Product & Marketing, Mercedes-Benz Korea.

“Sunt foarte încântat să mă alătur echipei Mercedes-Benz România şi, împreună, să continuăm consolidarea poziţiei Mercedes-Benz pe piaţă şi să ducem mai departe munca excepţională cu care i-am obişnuit pe clienţii şi partenerii noştri. Portofoliul de produse şi servicii inovatoare ne oferă cele mai bune premise în stabilirea unei fundaţii puternice pentru mobilitatea viitorului, precum şi în menţinerea celor mai înalte standarde de calitate pentru clienţii români”, a spus noul CEO al Mercedes-Benz România.

Potrivit companiei, Schulz va continua consolidarea poziţiei Mercedes-Benz în România, începând cu iunie 2019.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Hidroelectrica vrea să devină jucător în industria turistică

Articolul următor

Hexagon Offices - nouă clădire de birouri inaugurată la Cluj

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Citeste mai mult

IRUM a fost vizitată de tineri

Fabrica reghineană IRUM a fost unul din obiectivele vizitate de tinerii din Rotary Youth Exchange District 2241 Romania &…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share