Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Ponei, cai și căței! Cea mai tare distracție de 1 iunie la Karpatia Pony Show

Peste 100 de cai și ponei intrați în competiție, dresură de căței, ateliere de creație, un parc de aventură, mult soare și voie bună. Așa s-a petrecut de 1 iunie pe Domeniul Cantacuzino de la Florești (Prahova) în cea de-a doua zi a Karpatia Pony Show. Ajunsă la cea de-a patra ediție, competiția reunește la start călăreți din toată Romania și de la toate discipinele. Zeci de participanți s-au întrecut în concursurile de ponei, dresaj, atelaje și obstacole;  concursul național de dresaj;  concursul național de cross country sau concursul național de obstacole. Nu au lipsit probele de working equitation și, noutatea acestui an, programul Equifan, coordonat de specialista in programe ecvestre pentru copii Pascale Audonnet.

Mii de copii, însoțiti de părinți, au călărit poneii aflați pe domeniu, au pictat pe sticlă sau au luat parte de atelierele de olarit, pictura pe apa, pictura cu praf de marmura, atelier de impaslit lana, quiling sau spinning art.

Iar distracția continuă și azi pe Domeniul Cantacuzino de la Florești (Prahova). Cei mici și cei mari deopotrivă sunt așteptați să petreacă o zi minunată în aer liber în compania cailor și poneilor.

 

Detalii pe https://pony.karpatiahorse.ro/ iar imagini din primele 2 zile alre Karpatia Pony Show găsiți pe pagina https://www.facebook.com/karpatiapony/

 

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Natalia Berezovskaia a lansat cartea "Design interior – De la PASIUNE la AFACERE. Cum să devii designer de interior"

Articolul următor

AWAKE lansează a treia ediție ARTDOOR și competiția de proiecte de instalații arhitecturale de mari dimensiuni

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share