Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Natalia Berezovskaia a lansat cartea “Design interior – De la PASIUNE la AFACERE. Cum să devii designer de interior”

Natalia Berezovskaia, arhitect al studioului Creativ Interior, a lansat oficial, pe 18 mai, Cartea “Design interior – De la PASIUNE la AFACERE. Cum să devii designer de interior” – versiune electronică, un proiect la care a lucrat un an și jumătate.

Este prima carte dedicată celor care vor să înceapă o afacere în domeniul designului de interior. “O carte pe care am scris-o din pasiunea pentru design, dar și din nevoia de a-i ajuta pe cei la început de drum, atât studenți de la Arhitectură/Design, dar și pe cei care vor să-și schimbe domeniul de activitate și nu știu de unde să înceapă”, mărturisește Natalia Berezovskaia.

Despre ce este cartea

Ați decis să vă implicați profesional în acest domeniu, ca freelancer sau să vă deschideți propriul studio. Ce trebuie să știți mai întâi? În primul rând, designul de interior nu este doar o profesie creativă, ci din contra, implică multă atenție la detalii tehnice, coordonări de echipe, multă implicare și răbdare! Iar în al doilea rând, ca liber profesionist va fi nevoie, pe lângă activitatea de bază (proiecte de design interior), să administrați afacerea, cu tot ce înseamnă contracte, facturi, taxe, promovare etc.

“De ce merită citită cartea? Veți găsi informații valoroase despre ce studii să alegi, cum să înveți eficient pe cont propriu, cu cine să te asociezi, cum să acumulezi experiență. În fiecare capitol, am încercat să vin cu cât mai multe exemple profesionale proprii, dar și din rândul colegilor și chiar clienților. Tot aici veți găsi multe recomandări de cărți, reviste, bloguri, târguri de specialitate, dar și cum să vă deschideți o afacere și mai apoi cum să creșteți”, mai explică Natalia Berezovskaia.

CE VEI ÎNVĂȚA DIN ACEASTĂ CARTE

Cum să alegi corect instituția de învățământ pentru cele mai bune rezultate, cum să completezi cunoștințele studiind pe cont propriu;
Cum să obții experiență, etapă cu etapă;
Cum să faci un proiect ca un designer profesionist;
Cum să-ți vinzi munca și să fii apreciat pentru asta;
Ce înseamnă să fii pe cont propriu și dacă merită să o faci;
Cum să te promovezi și să fii cel mai tare pe piață!

Mai multe detalii găsiți pe blog, inclusiv un preview al cărții:
https://thefamousdesign.ro/shop/carte-design-interior/

Creativ Interior este un studio de design interior din România care promovează un stil de viață bazat pe confort și un mediu cu adevărat de neuitat prin amenajări personalizate.

Studioul a fost înființat în 2014 de către doi arhitecți de interior Roman Octavian și Berezovskaia Natalia. Iar astăzi, datorită experieței vaste oferă proiecte rezidențiale și comerciale, HoReCa și birouri, inclusiv centre de fitness; case private, apartamente de lux.

Filozofia de bază a studioului este de a crea soluții individuale, funcționale și nu în ultimul rând, impozante din punct de vedere estetic pentru clienții care își doresc o viață confortabilă. Iar scopul nostru este de a vă ajuta să creați un spațiu armonios unde elemente aparent complet incompatibile pot duce la un design unic. Vă place stilul clasic dar în același timp și arta abstractă? Sau Stilul modern și retro? Doriți un design funcțional, dar nu aveți spațiu suficient? Nici o problemă! Pentru noi, nu există sarcini imposibile. Iar orice nouă provocare ne face să venim cu soluții și idei noi.

“Cred că orice proiect este unic, așa cum orice client are particularitățile sale, jobul meu este acela de a-l identifica și de a-i oferi cea mai bună experiență printr-un design unicat, creativ. Ascultă, crează, implementează, găsește soluții, fii pozitiv, oferă mereu ceea ce spui, fii inspirat.” Octav Roman, Arhitect de interior

“Așa cum fiecare zi pentru mine începe cu o nouă provocare, asta mă face să pun suflet în ceea ce fac și să mă implic cu pasiune în evoluția acestui domeniu prin rândul celor interesați și deschiși către noi orizonturi. De aceea am lansat și un blog personal The Famous Design, cu scopul de a povesti despre domeniul designului de interior din experiență proprie”, Natalia Berezovskaia, Arhitect de interior, Motto-ul: #AziFacTotulCuPasiune

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

C&W Echinox: Trei companii de IT au închiriat 6.500 mp de spaţii de birouri în Cluj

Articolul următor

Ponei, cai și căței! Cea mai tare distracție de 1 iunie la Karpatia Pony Show

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Citeste mai mult

Maracana renews lease at MLP Bucharest West

Maracana, a company specialising in transport, warehousing, logistics and distribution services, has renewed its lease contract for 5,000…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share