Cluj Investitii Slider Ultimele stiri

Cluj: Tommy Hilfiger redeschide magazinul din Iulius Mall într-un nou concept

Tommy Hilfiger anunță deschiderea magazinului Tommy Hilfiger la parterul centrului comercial Iulius Mall din Cluj. După opt ani de funcționare la cele mai înalte standarde în Cluj, magazinul Tommy Hilfiger se re-deschide pentru fanii și clienții brandului cu un nou design, cu scopul de a oferi o experiență superioară publicului, constând într-un amestec de modă și inovație, stil clasic cu detalii moderne. Magazinul este operat de compania Sarkk S.A., distribuitorul oficial al brandului Tommy Hilfiger în România, Grecia, Bulgaria, Cipru, Albania, Macedonia de Nord și Moldova.

 

Interiorul magazinului reflectă fuziunea dintre stilul clasic și cel modern, subliniind încă o dată ADN-ul cool american al brandului. Picturi artistice cu logo-ul Tommy Hilfiger și culorile sale emblematice, mobilierul din lemn cu elemente metalice, precum și corpurile de iluminat cu o tușă modernă sunt prezente în întregul spațiu, împărtășind spiritul și valorile brandului, aceleași care pot fi găsite în orice colecție semnată de Tommy Hilfiger.

 

Noul magazin prezintă colecțiile Tommy Hilfiger de Primăvară-Vară 2019 pentru femei și bărbați, celebrând Rebelii cu o Cauză de pe întregul Glob, persoanele care nu încearcă să facă o declarație prin cuvinte, dar știu că stilul și prezența lor vorbesc într-un mod mai subtil. Croielile contemporane în culori pop și dungi, carourile, elementele sustenabile sunt prezente în colecții, în timp ce îmbrățișăm nostalgia trecutului, privind însă spre viitor.

 

,,Întotdeauna scopul nostru este acela de a oferi clienților noi experiențe interesante, renovarea magazinelor în noul concept făcând parte din strategia noastră de dezvoltare în România. Am adus inovația și îmbunătățirea experienței clienților ca principale ingrediente ale noului concept, realizat în magazinul din Cluj”, a declarat Sylvie Gerogianni – Marketing & Communications Manager la SARKK.

 

Fondată în 1998, SARKK S.A. este distribuitorul oficial Tommy Hilfiger în România, Grecia, Bulgaria, Cipru, Albania, Macedonia de Nord și Moldova. Produsele Tommy Hilfiger sunt distribuite în cadrul unei rețele compuse din magazine Tommy Hilfiger, magazine shop-in-shop, outlet-uri și o rețea extinsă de magazine multibrand.

SARKK S.A. a căutat întotdeauna echilibru și o creştere organică, condusă de valori CSR și de aceea este una dintre cele mai puternice companii din piață, dezvoltându-se constant, captând atenţia celor mai exigenţi consumatori.

Related posts

Marțian Vasile Roșca, crescătorul de Angus de la poalele Călimanilor

Stefana Muresan

Zalăul are 27 de proiecte pe fonduri UE

Nora Dumitrescu

Un startup clujean a creat un “acvariu” anticoronavirus

Nora Dumitrescu

Mandatul directorului general al Antibiotice Iaşi, Ioan Nani, a fost prelungit cu încă patru ani

Papuc Irina

Omul de afaceri elvețian care a dezvoltat proiectul Coresi din Braşov, investiţie de 5 mil. euro într-un centru de radioterapie în Constanţa, primul dintr-un lanţ de zece programate

Stefana Muresan

Herbstfest la Cluj: România – Germania, o relație comercială anuală de 27 miliarde euro

Stefana Muresan

Clinica Hope și-a făcut sediu nou la Cluj

Nora Dumitrescu

Medist Group se relocheaza in Novis Plaza

Stefana Muresan

Peste 190 de milioane de lei pentru investiții în comunitățile locale: o treime din bani ajung în localitățile din Transilvania și Banat

Ion Surdu

Directorul general Simex – Dumitru Blaga a fost ales vicepreședinte APMR

Ligia Voro

Finanțare de până la 500.000 de euro pentru proiecte de mobilitate ale universităților

Traian Dan

Marmot sarbatoreste 1 an in Romania

Ionut Oprea

Un spital modular va fi construit în curtea Spitalului Elias pentru pacienții cu Covid-19. Va fi gata în 4 săptămâni, iar proiectul poate fi replicat oriunde în țară

Papuc Irina

Strategul de milioane al Clujului

Stefana Muresan

Noua bază de cereale de la Sânpaul s-a pus pe angajări

Nora Dumitrescu

Clujul, pe harta mondială a științelor exacte. Sprijin financiar de 450.000 de lei din partea CJ

Stefana Muresan

Five billion euros of development projects to be showcased at the Hungarian booth of EXPO REAL in Munich

Ionut Oprea

Bogdan CHIRIŢOIU, Preşedintele Consiliului Concurenţei, participă la Conferința PRIA Competition Cluj-Napoca în 23 octombrie 2018

redactia

Brokerii clujeni vor să crească lichiditatea acțiunilor MedLife

Nora Dumitrescu

Grupul Medlife, afaceri de 794 mil.lei în 2018, în creştere cu 27%

redactia

Solul viitorul nostru

Stefana Muresan

Se mișcă proiectele Autostrada Nordului și Someș Expres

Nora Dumitrescu

UVT – parte a unui proiect de 12 milioane euro finanțat de Uniunea Europeană

Stefana Muresan

Electrogrup va primeni cu 4,5 milioane de euro străzile din Câmpia Turzii

Nora Dumitrescu

Leave a Comment