Lideri si afaceri Sibiu Slider Ultimele stiri

DENT ESTET Sibiu la 6 luni de activitate: medicii gestionează tot mai multe cazuri de implantologie și estetică dentară cu nivel de complexitate ridicat

 

  • Aproximativ 30% din pacienții clinicilor DENT ESTET din Sibiu provin din județe și orașe din regiune
  • 1.520 de pacienți și 5.700 de vizite au înregistrat cele două clinici până în prezent
  • Numărul de pacienți a depășit cu 100% așteptările inițiale în clinica pentru copii, respectiv cu 50% în clinica pentru adulți

 

 Cele două clinici DENT ESTET de la Sibiu, inaugurate la finalul anului trecut, au înregistrat după primele șase luni de activitate 1.520 de pacienți și 5.700 de vizite. Clinicile, una pentru adulți și cea de-a doua pentru copii, afișează deja o contribuție importantă la nivelul întregului business, numărul de pacienți depășind cu 100% așteptările inițiale în clinica pentru copii, respectiv cu 50% în clinica pentru adulți.

 

Totodată, se observă o afluență puternică a numărului de pacienți care caută soluții complexe de estetică și implantologie dentară. În același timp, gradul de informare al pacienților este tot mai ridicat, iar în rândul părinților se constată o preocupare constantă pentru rezolvarea problemelor stomatologice ale copiilor lor încă de la vârste fragede.

 

„De peste 20 de ani am demonstrat că suntem un reper în stomatologia din România, lucru confirmat și de dinamica ridicată a cazurilor dificile gestionate deja de medicii noștri din Sibiu. Cazurile complexe beneficiază de expertiza mixtă a unor echipe ce au în componență și medici din clinicile noastre din București. Mentoratul rămâne una dintre valorile noastre fundamentale și lucrăm continuu la formarea, dezvoltarea și consolidarea profesională a echipei noastre de specialiști de la Sibiu. Iar faptul că fiecare caz este gestionat de o echipă integrată de specialiști, nu de unul singur, reprezintă o garanție a eficientizării timpului, tratamente sigure și performante”, spune dr. Oana Taban, Fondator & CEO al grupului Dent Estet.   

 

Peste 600 de pacienți au trecut pragul clinicii DENT ESTET Sibiu pentru adulți de la deschidere și până în prezent. Un procent de aproape 30% din numărul total de pacienți provine din orașele și județele învecinate, precum Alba, Vâlcea, Hunedoara, Mureș și chiar Cluj. Se observă, totodată, un trend crescător în ceea ce privește interesul pentru turismul dentar în Sibiu, numărul de pacienți din afara țării care vin în clinicile DENT ESTET de aici pentru a urma tratamente dentare complexe fiind tot mai mare.

 

„Ne bucurăm de încrederea medicilor și a pacienților din Sibiu și observăm o tendință de creștere a numărului de pacienți care ne trec pragul din județele vecine. Astfel, prinde tot mai mult contur misiunea noastră de a face din Sibiu o alegere avizată și un reper în materie de tratamente stomatologice de cel mai înalt nivel. Modelul nostru de business responsabil, schimburile permanente de experiență și know-how dintre medicii noștri, dar și investițiile constante în cele mai noi tehnologii ne definesc activitatea, pentru ca principalii beneficiari ai eforturilor noastre să fie pacienții”, spune dr. Oana Taban.   

 

În ceea ce privește activitatea clinicii DENT ESTET 4 Kids Sibiu, singura clinică din regiune adresată exclusiv copiilor, primele șase luni de la deschidere au înregistrat o dinamică spectaculoasă, ce a depășit așteptările inițiale. Peste 900 de pacienți au fost înregistrați de la inaugurare până în prezent, fapt ce demonstrează că pacienții se preocupă tot mai mult de sănătatea lor dentară.

Valoarea investiției în cele două clinici de la Sibiu se ridică la aproape două milioane de euro. Printre dotările clinicii Dent Estet Sibiu pentru adulți se numără primul centru de radiologie integrat într-o clinică stomatologică, din Sibiu, complet echipat și digitalizat, inclusiv cu CBCT (tomograf computerizat de la KaVo OP 3D™ (Germania).

 

Suprafața cumulată a celor două clinici DENT ESTET din Sibiu este de aproape 1.000 de metri pătrați (DENT ESTET pentru adulți – 750 mp,  DENT ESTET 4 Kids – 200 mp) și numără împreună 12 unituri dentare (șapte în clinica pentru adulți și cinci în cea pentru copii).

 

Parte din tehnologiile aduse în premieră în Sibiu: scannerul intra-oral 3Shape Trios Real Color (Danemarca), soft pentru ghid chirurgical, microscopul electronic LEICA M320 F12 (Germania), studio foto digital Future Smile Studio de diagnostic 3D, camere video dentare intraorale, laserul stomatologic EPIC BIOLASE (SUA).

 

Totodată, clinicile DENT ESTET din Sibiu, București și Timișoara, sunt singurele clinici stomatologice din țară în care este implementată platforma CHARISMA, care printre altele, ajută la personalizarea optimă a serviciilor oferite pacienților.

 

Din Grupul Dent Estet fac parte DENT ESTET Clinic SA, Green Dental Clinic SRL, Dentist 4 Kids și Aspen Laborator.

 

Grupul DENT ESTET a fost înființat în anul 1999, iar în prezent este lider de piață în domeniul serviciilor de medicină dentară din România. În cei 20 de ani de existență, echipa s-a extins la un număr de 320 de specialiști, dintre care 94 sunt medici. Aceștia au tratat de-a lungul timpului peste 80.000 de pacienți. DENT ESTET deține 10 clinici stomatologice multidisciplinare în București, Timișoara și Sibiu, destinate tuturor categoriilor de vârstă, 3 divizii de excelență unice în România (Implant Division, Esthetic Division și Advanced Orthodontic Division), primul laborator de tehnică dentară digitală Aspen și 2 studiouri foto digitale specializate Future Dental Smile. Toate acestea reunesc un număr de 57 de cabinete pe o suprafață totală de 3.500 de metri pătrați, care includ si 3 săli de chirurgie complet utilate și 3 centre de diagnostic și radiologie digitală cu expunere minimă la radiații.

Recunoscut pentru contribuția la dezvoltarea domeniului stomatologic privat din țara noastră, grupul de clinici DENT ESTET a inaugurat anul trecut prima clinică dentară complet digitalizată din România și cel mai mare centru Planmeca Digital Academy.

Printre inovațiile majore aduse pe piața din România se numără DENT ESTET 4 KIDS (2008) și DENT ESTET 4 TEENS (2012), primele clinici stomatologice din România și din Estul Europei dedicate exclusiv copiilor și adolescenților și, nu în ultimul rând, Asociația Dental Office Managers (ADOM), sub umbrela căreia se desfășoară cursurile primei școli de manageri dedicați clinicilor de medicină dentară.

Din anul 2016, DENT ESTET face parte din grupul MedLife, cel mai mare operator privat de servicii medicale din țara noastră.

 

Pentru mai multe informații,  vizitați:

www.dentalmanagers.ro

Related posts

Rețea de magazine de cosmetice profesionale, extinsă în Transilvania

Nora Dumitrescu

Compania farmaceutică Ropharma Brașov, profit net de 1,66 milioane lei în T1

Stefana Muresan

Revista Transilvania Business, un cadou special pentru Europa și pentru România

Ligia Voro

Metrou și blocuri cu 40-50 de etaje, propunerile lui Daniel Metz pentru dezvoltarea Clujului

Stefana Muresan

Claudiu Damian, director SDEE Mureș: Aproape 40 de milioane de lei investiți în județ în 2019

Ligia Voro

Mall-urile Zalăului, deschise la foc automat

Nora Dumitrescu

O clădire modulară cu dotări de ultimă generație, ridicată la Sibiu: Școală de Design Thinking și Markerspace

Papuc Irina

Only a few days left until SEE Property Forum (21 March 2019)

Stefana Muresan

Florin Drăgan, rectorul Universității Politehnica Timișoara: „Introducem admiterea în baza CV-ului educațional, pentru a selecta cei mai competitivi studenți”

Papuc Irina

Sibiul, promovat ca destinaţie turistică în noul clip al Ministerului Turismului

Stefana Muresan

Depozitul ecologic de deșeuri al Maramureșului, gata până în vară

Nora Dumitrescu

Nicolae Căpușan, creatorul SunGarden Sport & Spa Resort

Ligia Voro

Maramureș: Turiştii preferă pensiunile din satele cu biserici vechi, de Paște

Stefana Muresan

Veniturile restaurantelor şi cafenelelor din România vor depăși 5 miliarde de euro până în 2023

Papuc Irina

Sibiul se pregătește să devină cel mai sigur oraș din Europa

Stefana Muresan

Bucureşti Mall-Vitan, campanie aniversară de 20 de ani, premiul cel mare – o Tesla Model 3

Ligia Voro

Municipiul Oradea, încă un pas pentru a deveni stațiune turistică

Ligia Voro

Zitec, parteneriat cu VTEX, furnizor global al platformei unificate de comerț pentru companii mari 

Ligia Voro

Se vinde Palatul Andrenyi din Arad, preţ de pornire de 2,5 milioane de euro

redactia

Guvernul a adoptat studiul de fundamentare pentru Autostrada Comarnic-Brașov

Ligia Voro

Apare un nou complex sportiv în Zalău

Nora Dumitrescu

Elite în business. Județul Mureș. Ranking 23: Astor-Valpet. Liant de bază în construcții. De 27 de ani

Florin Marcel

Grupul Financiar Banca Transilvania investeşte în Ebriza, start-up care digitalizează administrarea afacerii

Stefana Muresan

Grupul suedezo-american Autoliv va transfera în România și Franța întreaga producție de generatoare de gaz de la fabrica din Suedia

Ion Surdu

Leave a Comment